Chusteczki dla dzieci

Bambino
Nivea Bambino Chusteczki emolientowe 3w1 hipoalergiczne 1 x 57 szt

• 18 lutego 2025 o 11:02
    Dobre do codziennego użytku
    Te chusteczki Bambino to dobry wybór do pielęgnacji wrażliwej skóry. Są miękkie, dobrze nasączone i skutecznie oczyszczają, nie powodując podrażnień. Doceniam subtelny zapach i wygodne opakowanie z zamknięciem na klik, które zapobiega wysychaniu. Minusem jest to, że zostawiają lekko wyczuwalną warstwę na skórze, co może nie każdemu odpowiadać. Mimo to świetnie sprawdzają się w codziennej pielęgnacji, zwłaszcza przy suchej, wymagającej skórze.
  • 17 lutego 2025 o 16:21
    Delikatność i nawilżenie w jednym
    Bambino Chusteczki emolientowe 3w1 to fajny produkt dla wrażliwej skóry. Są miękkie, dobrze nasączone i delikatnie oczyszczają, nie powodując podrażnień. Przyjemny, subtelny zapach i poręczne opakowanie z zamknięciem na klik to dodatkowe plusy. Idealne dla suchej, skłonnej do przesuszeń skóry.
  • 17 lutego 2025 o 16:11
    Praktyczne w każdej sytuacji
    To już must-have w mojej torebce! Są delikatne, ale skutecznie usuwają zanieczyszczenia. Używam ich zarówno do pielęgnacji skóry dziecka, jak i do szybkiego odświeżenia rąk. Nie powodują podrażnień, nawet przy mojej skłonnej do alergii skórze. Zapach jest neutralny i nie drażni, a poręczne opakowanie z klipsem zapobiega wysychaniu chusteczek. Polecam każdej mamie – idealne do codziennego użytku.
    loopsa
    17 lutego 2025 o 16:07
    Delikatne, a przy tym skuteczne!
    Chusteczki emolientowe Bambino 3w1 świetnie sprawdzają się przy wrażliwej skórze – nie podrażniają i są naprawdę delikatne. Używam ich do przemywania rąk i twarzy mojego malucha, a także do szybkiego odświeżenia w ciągu dnia. Mają subtelny, przyjemny zapach i są dobrze nasączone – nie wysychają zbyt szybko. Opakowanie z zamknięciem na klik jest wygodne, dzięki czemu chusteczki długo pozostają wilgotne. Naprawdę idealne dla skóry wymagającej delikatnej pielęgnacji!
  • 13 lutego 2025 o 11:31
    Trochę za mało nawodnione
    Dosyć suche chusteczki, spodziewałam się, że będą mocniej nawilżane. Na plus to, że nie natłuszczają mocno, myślałam, że będą pozostawiać tłuszcz na skórze ale efekt emolientu jest praktycznie niewidoczny. Na minus sztuczna substancja zapachowa. Wolałabym olejki eteryczne lub formułę bezzapachową.