Płyny do kąpieli

Allergoff Barierowa emulsja do kąpieli leczniczych

• 13 września 2022 o 19:21
    Ratunek dla skóry
    Cudo, po prostu cudo! Ta emulsja uratowała moją skórę, która potrzebuje więcej uwagi jesienią i zimną - zmieniło się to na przestrzeni ostatnich dwóch lat. Po kąpieli nie pomagały żadne balsamy, masła czy olejki. Skóra sucha na wiór. Kończyło się okropnym swędzeniem, a co za tym idzie siniakami oraz strupami od drapania. Uratowała mnie ta emulsja, którą używałam razem z oliwką! Nic więcej nie musiałam już nakładać, a skóra była ukojona i w końcu odpowiednio nawilżona. Bardzo polecam skórom problematycznym :)
  • 3 listopada 2020 o 11:42
    Emulsja zamiast żelu
    Uwielbiam te emulsje. Jest bardzo delikatna ale dokładnie myje i dba o moja skore. Nakładam ja na wilgotną skóre. Regeneruje, nawilża i zmiekcza skore. Polecam ja nawet dla osób z wrażliwą i trudna skóra. Emulsja pozwala zadbać w profesjonalny sposób o stan skóry. Sezon grzewczy w pełni dlatego dbam, żeby moja skóra była stale nawilzona z produktami od Allergoff.
    Zalety:
    • Działanie, wydajność, opakowanie, brak zapachu, nawilża, regeneruje, idelany dla wrazliwcow
  • 4 września 2020 o 15:29
    Świetna nowość
    Barierowa emulsja do kąpieli leczniczych to mój hit! Emulsję nakładamy na ciało jak balsam a następnie spłukujemy działa bardzo szybko. Redukuje i łagodzi podrażnienia, nawilża. Emulsja również oczyszcza skórę. Skóra po jej użyciu jest miękka i gładka ???? Dla mnie to świetny szybki w użyciu kosmetyk dający mega efekty od jednego mycia.
    Zalety:
    • Efekt , skład, konsystencja, zapach
  • 1 marca 2019 o 15:03
    Dobry kosmetyk
    Jestem zadowolona z tej emulsji. Kupiłam ją, aby zadbać o przesuszoną skórę moich dzieci i spisała się bardzo dobrze. Nie spodziewałam się,że będzie taka gęsta, ma konsystencję trochę jak krem lub balsam. Emulsja nie pieni się tylko delikatnie rozprowadza na skórze tworząc na niej ochronną powłokę. To trochę jak smarowanie się kremem, który rozpuszcza się w wodzie :) Nie podrażniła delikatnej skóry dzieci, jednak córka narzekała na zapach i to było trochę problematyczne. Zapach nie jest zły, ale dzieci to dzieci i mają swoje widzimisię. Ja byłam zadowolona z efektu,bo córka często ma czerwone plamy na skórze po kąpieli i narzeka na swędzenie, a tu był efekt bardzo pozytywny. Dobry skład, spore opakowanie. Emulsja jest wydajna i uważam,że warto w nią zainwestować.
    blebey
    23 kwietnia 2018 o 14:37
    Dopełnienie całej serii Allergoff
    Na produkt natknęłam się zupełnie przypadkiem. Spałam u koleżanki i kazała mi wypróbować całą linie tych kosmetyków. Nie mam dużych problemów skórnych ale mam tendencje do przesuszania się. Krem i oliwka z tej samej linii cudo. Emulsja też jest świetna. Co mnie zaskoczyło po umyciu się nią nie miałam potrzeby smarowania się kremem. Skóra była super nawilżona i mięciutka. Za to mój mąż ma tendencje do różnych reakcji alergicznych i stosuje emulsje hurtowo. Zdecydowanie mu pomaga, skóra go wreszcie nie swędzi, nie budzi się w nocy. Zdecydowanie produkt wart uwagi, jak i pozostałe produkty z tej linii.
    • pojemność
    • rezultaty