Wody perfumowane damskie

Juicy Couture Juicy Couture EDP

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

khy
    12 października 2024 o 10:47
    Angazujacy
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ciekawy zapach. Bardzo intensywne, biale kwiaty z dodatkiem owocow. Powstal zapach mocno angazujacy zmysl powonienia, a jednocześnie glowe - człowiek nosi Juicy Couture EDP na sobie i rozkminia, co tu tez tworcy polaczyli, ze powstala taka niestereotypowa mieszanka. Przy tym wszystkim mnie nie zachwyca - po pierwsze jest w pierszej fazie jest dość migrenogenny (duże, duże ilości białych kwiatow), później roztapia się na skorze w nieco mydlanych klimatach. Ale potestować warto :-).
    syl74
    7 sierpnia 2019 o 12:43
    Dominujące
    Przebogaty kwiatowy zapach, niezwykle charakterny. Juicy Couture są krzykliwe, przytłaczające, wręcz odurzające ale piękne! W otwarciu przypominają mi Elie Saab Le Parfum ale są od nich jeszcze bardziej gęste i intensywne. Mimo, że należą do kategorii kwiatowo-owocowej to nie jest to zapach lekki i przyjemny. To głównie ciężka tuberoza, hiacynt, soczyste owoce, słodki karmel i paczula. Mieszanka wybuchowa, w nadmiarze migrenogenna i dusząca. Upojna tuberoza trwa od początku do samego końca. Zapach niesamowicie trwały, ponad 10 godzin, do tego bardzo ogoniasty. Flakon ciekawy, ciężka karafka z bardzo oryginalnym korkiem.
  • 27 października 2017 o 16:56
    rozczarowanie
    Zapach dostałam od chłopaka, który przywiozł mi je z USA. Po pierwszym użyciu cos mi przypominał ciągle i nie mogłam dojść co... i wiem juz. Przypominał mi któryś zapach z AVON z seri today tomorrow always.. DLa mnie jest to zapach duszący i przyprawiający o mdłosci. NIe mogłam go zniesc. cos paskudnego..Zapach intensywny, kompletnie nie przypadł mi do gustu
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
  • 3 października 2016 o 15:51
    moje ulubione perfumy na chłodniejsze dni
    Najpiękniejsze perfumy na świecie. Dla mnie idealne na jesień, zimę. Dosyć ciężkie, bogate, słodkie i upojne. Czuć kwiaty i karmel, naprawdę bardzo intensywny zapach i taki "luksusowy". Otoczenie komplementuje, faceci się oglądają, dostałam nawet tekst, że pachnę tak pięknie, że uzależniam jak narkotyk :) UWIELBIAM! czuję się w tych perfumach jak prawdziwa kobieta, która może wszystko. Utrzymują się cały dzień, a na ubraniach nawet tydzień :P Polecam testy :)
  • 12 lipca 2016 o 1:26
    To był mój must have :-)
    Więc próbkę dostałam przy okazji zakupów w Douglasie. Lubię zapachy nietuzinkowe, a ten taki jest. a Było to w 2007 roku.. Do dziś flakon stoi na półce i od czasu do czasu nim pachnę.. więcej chyba nie muszę pisać..
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie