Wody perfumowane damskie

Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Intense EDP

Giorgio Armani Emporio Diamonds Intense Woman Woda perfumowana 30 ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 maja 2014 o 13:23
    Polecam
    Zakupiłam ten zapach niedawno, po tym jak wywąchałam go u mojej kuzynki:) Zapach bardzo mi sie spodobal, troche słodkawy, troche \'kwaśny\'. Troche dziwne, ze mi sie spodobal, bo do tego czasu moim faworytem byly "Light Blue" D&G, ktore maja cytrusowa nute, a tu nagle te "Diamonds". Zapach utrzymuje sie w miare dlugo. Buteleczka perfum tez jest bardzo ciekawa. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie używania 100ml
  • 19 listopada 2013 o 2:58
    Mój słodki towarzysz
    Diamonds Intense używam od 2-3 lat. Czasem dla odmiany używam innych zapachów, ale zawsze wracam do mojego diamentu:) Dla niektórych zapach jest ciężki, dla mnie nie jest i korzystam z niego na co dzień. Pół gwiazdki muszę odjąć za trwałość, bo faktycznie nie trzyma się zbyt długo. Jednak nie raz ktoś się mnie pytał, co to za zapach:) Mimo słabej trwałości, nie potrafię się z nim rozstać. Używam tego produktu od: 2-3 lata Ilość zużytych opakowań: 4 całe opakowania
    achaa
    4 lipca 2013 o 20:28
    zdecydowanie mój zapach !!!
    Uwielbiam ten zapach! Używam go w sumie już od 5 lat ( wcześniej zwykłe diamonds). Wącham sama siebie jak się nim wypsikam :))) Otulacjący, nie za słodki, nie za ostry - w sam raz. Trwałośc taka sobie - na nastęny dzień jeszcze je czuje na ubraniach, na skórze trzymają około 4-5h.
    perulka
    25 lipca 2012 o 14:48
    piękny zapach, trwałość kiepska
    piękny zapach. mocny a jednocześnie taki...finezyjny;) długo się utrzymuje na skórze...ale bardzo słabo go czuć. w zasadzie tylko ja go czuję a osoby postronne tylko w pierwszych 2 godzinach a potem już niestety nie. plusem jest pojemność buteleczki. wystarcza na dość długi okres
    magsch
    21 kwietnia 2012 o 14:45
    Uwielbiam,ale za trwalosc pala!!!
    Armani Diamonds mialam ,lubilam i nieporzebnie poslalam w swiat,bo mi sie zatesknilo:( wspomnialam Tz-owi no i przybiegl z flakonikiem Diamonds ,ale Intense...w sumie mozna o tym zapachu napisac tyle, co napisalam o klasycznej wersji.Zapach jest sliczny,prawie ,ze taki sam ,jak poprzednia wersja,lecz w bardziej skondensowanej,slodszej i ulepnej aurze.Uwielbiam sie nim spryskiwac,czuc tego ulepka na sobie, czuc jego cieplo i magie.Co najbardziej mnie martwi to jego trwalosc.O ile Diamonds klasyczne utrzymywalo sie ok 6-8h to wersja "Intense" to jakas porazka!!!Te piekne,soczyste,slodziuchne maliny z rozano-paczulowym sosem uciekaja po ok 2h!!!skandal!!! I czuc je tylko przy skorze ,zadnego ogonka,"nie ma niczego"...;) Wersja Intense...hmmm...zawsze zadziwia mnie to jak producent pisze Intense,a w rzeczywistosci okazuje sie ze zapach wcale nie powala trwaloscia!!i wszystko ulatuje w przciagu pierwszych 2h :( Nie wiem czy kupie ponownie ,raczej sie nie zdecyduje ze wzgledu na brak trwalosc. Butelka sliczna,podoba mi sie szlif i kolor,chociaz w wersji klasycznej bardziej.