Schwarzkopf Gliss Nutri Protect, Ekspresowa odżywka regeneracyjna

• 19 grudnia 2014 o 22:17
    Miałam wszystkie! Efekt? Rozczesane włosy i nic więcej.
    Kiedy zobaczyłam serię tych dwufazowych odżywek..Oszalałam! Wiedziałam, że muszę kupić i wypróbować wszystkie. Po prostu wszystkie. Zaczęłam chyba od tej w czarnym opakowaniu, później była ta w złotym..Szczerze? Ten produkt ani mnie nie zachwycił, ani nie rozczarował. Ja go po prostu kupowałam i psikałam, psikałam, aż wypsikałam wszystkie rodzaje. Nawet przez chwilę nie uwierzyłabym, że ta odżywka jest w stanie poprawić moją kondycję włosów - bo umówmy, się - NIE JEST W STANIE. Używałam jej tylko po to, żeby rozczesać włosy. Każda odżywka "robi" to samo - ułatwia rozczesywanie włosów ;) Opakowania są ładne, odżywki różnią się jedynie kolorami, kolorami opakowań i zapachem ;) Jednak, co zauważyłam - moje włosy po psiknięciu są bardzo miękkie. Uważajcie, bo produkt potrafi obciążyć włosy. Mogłyby być nieco tańsze, ale nie mam na to wpływu. Kiedy pojawią się jeszcze inne wersje - na pewno kupię! Myślę, że teraz wypróbuję odżywki dwufazowe z innych firm. Używam tego produktu od: ponad 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: wszystkie dostępne
    foxa88
    10 października 2011 o 16:30
    Cienko, że aż się rwie.
    Miałam raz i więcej nie chcę. Mam świadomość, że to tylko zwykła odżywka w sprayu, ale jednak Gliss Kur potrafi lepiej czego niezbitym dowodem jest u mnie skuteczność wersji z olejkami (żółta w sprayu). Tej natomiast będę unikać, a nie będzie to trudne, bo coś mi się zdaje, że została już wycofana (nigdzie jej nie widzę). :( nie ułatwia rozczesywania :( matuje włosy, zero blasku :( wysusza włosy, ale jednocześnie obciąża (?!) :( skleja włosy w strąki, fuj! :( droga jak na taką jakość Dodam, że stosowałam ją tylko od połowy długości włosów, unikając pryskania nasady jak tylko mogłam. Mimo to - klapa. Dobre strony: :) wydajność :) zapach :) genialne opakowanie i dozownik Ale to NIE są powody do jej zakupu. Używam tego produktu od: męczyłam przez około 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    fis
    20 września 2011 o 13:22
    Fajna.
    Kupiłam ją w naturze za 17 zł. Cena więc jest niewielka. Mgiełka bardzo ładnie pachnie i jest wydajna. Stosuję ją po każdym umyciu przed suszeniem. Włosy pachną jeszcze na drugi dzień, więc zapach jest trwały. Nie mam zniszczonych włosów, więc regeneracji nie zauważyłam, ale na pewno włosy nie niszczą się bardziej niż zazwyczaj. Włosy faktycznie łatwiej się rozczesują i są miękkie i nieobciążone. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
  • 3 maja 2011 o 18:17
    Liczyłam na coś lepszego.
    Kiedyś miałam odżywki z Gliss Kur\\\'a i raczej byłam z nich zadowolona, więc myślałam, że i tym razem tak będzie, jednak jak można po tytule tejże recenzji się domyślić, produkt ten nie daje takiego efektu jakiego się spodziewałam. Jeśli chodzi o aplikację w postaci rozpylacza to jak najbardziej jest to wygodne, no i zapach też jest przyjemny i dość długo utrzymuje się na włosach. Ale na tym jego zalety się kończą. Włosy wcale się po nim łatwo nie rozczesują. Aplikuje go na wilgotne włosy i nie mam uczucia jakoby włosy były jakieś gładsze, czy też eksssspresowo zregenoerowane, wręcz przeciwnie, włosy są sztywne i niezbyt miłe w dotyku. Sądziłam, że konsystencja będzie gęstsza, a tu mam wrażenie jakbym psikała sobie zwykłą wodą...wodą za którą zapłaciłam 14 zł! Wydajna też zbytnio nie jest.
  • 22 kwietnia 2011 o 19:40
    Średnia
    Jak się używa 3 odżywek to trudno oceniać ich działanie. Jednak kiedy zdarzało mi się nie użyć innej, czułam różnice. W przypadku tej odżywki nie. Nie ma żadnej regeneracji, tym bardziej ekspresowej, a używałam jej codziennie. To co trzeba przyznać to fakt że ułatwia rozczesywanie, owszem włosy stają się miękkie ale nie na dlugo. Nie lubię jej zapachu, dla mnie jest niezwykle odrzucający. Podsumowując przydatna, ale nie niezbędna, liczyłam na więcej. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze