Dezodoranty i antyperspiranty

Rexona Motionsense, Active Protection+ Deodorant Stick 48h Antyperspirant w sztyfcie

Rexona Active Protection+ Invisible

• 7 czerwca 2023 o 10:06
    Całkiem spoko :)
    Lubię antyperspiranty w takim sztyfcie i przerobiłam ich już sporo- ten wypadł całkiem dobrze ;) Ma przyjemną i delikatną dla skóry formułę, nie klei się, ma ładny zapach i nie uczula. Nie zostawia też plam co jest dla mnie bardzo ważnym plusem. Jest wygodny w użytkowaniu i działa :) Czuję po nim świeżość przez wiele godzin, także jak najbardziej spełnił moje oczekiwania .
    Zalety:
    • Przyjemna dla skóry formuła
    • Nie klei się
    • Nie uczula
    • Ładny zapach
    • Nie zostawia plam
    • Łatwy w użyciu
    • Czuje świeżość przez wiele godzin
    Wady:
  • 7 czerwca 2023 o 8:19
    Skuteczny
    Od momentu jego zastosowania poczułam się pewnie, wiedząc, że mogę polegać na nim przez cały dzień, bez obaw o nieprzyjemny zapach czy wilgotność. Niezależnie od tego, czy jestem w trakcie intensywnego treningu na siłowni, czy też prowadzę aktywny tryb życia na co dzień, dezodorant ten działa zgodnie z moimi potrzebami. Kolejną zaletą jest fakt, że dezodorant nie pozostawia żadnych śladów na moich ubraniach. Wcześniej miałam problemy z dezodorantami, które zostawiały białe plamy na ciemnych bluzkach czy sukienkach, co zawsze było niezwykle frustrujące. Jednak Rexona nie tylko skutecznie chroni przed potem, ale również nie niszczy mojej garderoby. To ogromny plus i dowód na wysoką jakość tego produktu. Jest łatwy w aplikacji, nie pozostawiając uczucia lepkości czy tłustości na skórze. Po nałożeniu szybko się wchłania, co jest dla mnie istotne, zwłaszcza gdy się spieszę rano.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Łatwa aplikacja
  • 30 marca 2023 o 9:35
    Idealny na trening
    DOSTĘPNOŚĆ – w drogeriach stacjonarnych i online OPAKOWANIE – produkt w sztyfcie, łatwo zużyć do końca SZATA GRAFICZNA – minimalna, dominuje kolor biały SKŁAD – nie jest zły WYDAJNOŚĆ – ponad miesiąc ZAPACH – delikatny KONSYSTENCJA – kremowa TRWAŁOŚĆ – maskuje nieprzyjemny zapach przez cały dzień EFEKT – maskuje nieprzyjemny zapach, nie brudzi ubrań i nie tłuści za bardzo ciała ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – sztyft z łatwością mieści się w kosmetyczce CENA – ponad 10 zł
    • szata graficzna
    • skład
    • trwałość
    • efekt
    • podróż
    masia84
    17 stycznia 2023 o 23:39
    Prawie...działa
    Bardzo lubię antyperspiranty w sztyfcie, ponieważ nie trzeba czekać na ich "przeschnięcie". Z higieną jest tutaj troszkę gorzej, ale i tak to moja ulubiona forma tego typu produktu. Sztyft kupiłam w zamian za niedostepny na tamtą chwilę bloker. Oczywiście różnica jest spora ponieważ nie trzeba go zastosować na kilka godzin "przed" tak jak w przypadku blokera, bo dział niemal natychmiast ALE...nie jest tak skuteczny, tzn u mnie:-) Chroni dużo słabiej - latem można poczuć, że nie trzyma tak świeżości jak jego poprzednik, ale jak na drogeryjny kosmetyk całkiem dobrze się spisuje. Z tym działaniem podczas "ruchu" u mnie to nie poskutkowało, jednak w chłodniejsze dni, kiedy nie jestem w biegu radzi sobie na prawdę dobrze. Chętnie sięgam po niego zimą, jesienią, natomiast latem wybieram bloker. Plus za to, że nie podrażnia i ładnie pachnie.
    Zalety:
    • Działa od razu
    • Ładnie pachnie
    • Nie podrażnienia
    • Radzi sobie całkiem nieźle
    • Nie zostawia białych czy żóltych odbarwień na ubraniach
    Wady:
    • Nie nadaje się na lato, jest po prostu wtedy za słaby w działaniu
  • 8 listopada 2020 o 14:59
    Bardzo ładny zapach, to jeden z tych antyperspirantów, których używam od lat :)
    Bardzo ładny zapach, to jeden z tych antyperspirantów, których używam od lat :) + ładny, świeży zapach, długo utrzymuje się na ciele + zapewnia uczucie świeżości + nie zostawia plam + cena / wydajność