Dezodoranty i antyperspiranty

Dove Invisible Dry, Antyperspirant w aerozolu 48h

Dove dezodorant Invisible Dry spray 150ml

• 23 lutego 2025 o 23:46
    Mój ulubiony
    Antyperspirant w spray jest bardzo wygodny w stosowaniu ponieważ nie podrażnia skóry po goleniu, chroni przed nieprzyjemnym zapachem, nie zostawia plam na ubraniach. Ogólnie jest wydajny pod takim wzgledem ze wystarcza na długo zapach cudowny
  • 18 sierpnia 2024 o 6:07
    Rewelacyjny
    Korzystam od lat, jeden z najlepszych antyperspirantów z jakich korzystałam. Nie pozostawia białych plam na ciemnych ubraniach. Ma swierzy zapach i daje rade cały dzień
    Zalety:
    • Nie brudzi ubrań
    Wady:
  • 5 lipca 2024 o 2:50
    dobry
    Używam antyperspirantu Dove Invisible Dry w aerozolu i jestem bardzo zadowolony z jego działania. Przede wszystkim, produkt rzeczywiście spełnia obietnicę o ochronie przed potem i nieprzyjemnym zapachem. Dla mnie dużą zaletą jest to, że nie zostawia białych śladów na czarnych ubraniach ani żółtych plam na białych. Formuła zawiera ¼ kremu nawilżającego, co sprawia, że skóra pod pachami jest miękka, aczkolwiek po goleni trzeba uważać. Zapach antyperspirantu jest świeży i subtelny, co bardzo mi odpowiada, bo nie konkuruje z moimi perfumami. Aplikacja jest bardzo łatwa, a produkt szybko schnie, co pozwala mi od razu się ubrać bez obaw o plamy. Jednak zauważyłam, że w bardzo upalne dni, kiedy pocę się intensywniej, muszę czasem ponowić aplikację. Mimo to, uważam, że Dove Invisible Dry jest przyzwoitą opcją.
  • 24 marca 2024 o 22:31
    Dobrze chroni
    Antyperspirant w biały opakowaniu z szarą nakrętką. Zapach duszący. Średnio czuć jakieś kwiaty. Nie brudzi. Bardzo dobrze chroni przed potem. Lepiej pachnie na skórze niż w powietrzu. Opakowanie wydajne. Łatwe w użyciu. Mocno rozpyla się w powietrzu. Nie uczula. Ciężko zmyć go ze skóry.
    annaskc
    10 lutego 2024 o 20:58
    Antyperspirant Dove Invisible Dry to solidny wybór na co dzień. Jego delikatna formuła chroni przed nieprzyjemnym zapachem i potem nawet przez 48 godzin. Bezpieczny dla skóry, nie pozostawia białych śladów na ubraniach, co jest dużym plusem. Nawilża skórę pod pachami, zapewniając uczucie świeżości i komfortu. Aplikacja jest prosta i równomierna dzięki aerozolowi. Jednakże, trwałość zapachu może być nieco krótsza niż obiecywane 48 godzin. Ma ładny, neutralny zapach, który nie jest duszący, co jest jego ogromnym plusem. Dla mnie jest to produkt na codzień, który pozwala mi czuć się świeżo i komfortowo.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Nie pozostawia białych plam
    • Wydajny

Zobacz także inne Dezodoranty i antyperspiranty