Żele antybakteryjne do rąk

Bath & Body Works PocketBac, Fresh Sparkling Snow, Anti - Bacterial Hand Gel Antybakteryjny żel do rąk

ralpf
    2 stycznia 2019 o 15:21
    Idealny zapach
    Nuty zapachowe: mrożony melon , gruszka , piżmo. Jest cudowny, niedrażniący, przebija się mocno zapach melona, z akcentami wodnymi, mroźnymi. Cudo. Oczywiście na dłoniach zapach utrzymuje się baaaaardzo długo, to jedna z głównych zalet tych żeli. Do tego te przepiękne drobinki, które pięknie rozświetlają skórę. Niezmiennie w żelach Bath&Body Works jestem zakochana, ale ten zapach rozkochał mnie w nich jeszcze bardziej. Lubię w nich też wygodne, nieotwierające się w torebce opakowanie, z przepięknymi naklejkami.
    Zalety:
    • Opakowanie,
    • Zapach - długo utrzymujący się na skórze,
    • Drobinki.
    Wady:
    • Cena,
    • Dostępność.
  • 30 listopada 2018 o 0:07
    Bath & Body Works, PocketBac, Fresh Sparkling Snow, Anti - Bacterial Hand Gel
    Moje ulubione żele do mycia rąk. Zawsze kupuje na zapas. Opakowanie bardzo poręczne, zapach piękny, po wyschnięciu na dłoniach pozostają małe drobinki brokatu. Bardzo przydatny produkt i w przystępnej cenie. Ponadto bardzo wydajny co jest na ogromny plus.
    • Konsystencja
  • 1 maja 2018 o 0:02
    Święta pełną parą!
    Uwielbiam żeliki Bath&Body Works i zawsze staram się mieć jakieś w zapasie. To mój pierwszy żel z brokatowymi drobinkami - po użyciu nawet niewielkiej ilości dłonie dosłownie iskrzą się niczym świezy śnieżek! Zapach jest słodki, kojarzy mi się trochę z makowcem, wanilią i całą resztą świątecznej wrzawy.. myślę, że śnieg w bajkach mógłby pachnieć właśnie tak! Żel świetnie sprawdza się w podróży - nie rozlewa się, nie wycieka, jest mały i poręczny - zmieści się naprawdę wszędzie. Minusem jest regularna cena - jak za taką ilość jest dość wysoka, ale myślę, że raz na jakiś czas można sobie pozwolić - często też da się złapać te żele na promocji.
    Zalety:
    • Słodki zapach,
    • Urocza szata graficzna,
    • Działanie antybakteryjne,
    • Pozostawia dłonie czyste i suche,
    • Czesto da się je złapać na jakiejś promocji,
    • Dłonie po użyciu tego żelu pięknie się mienią.
    Wady:
    • Kiepska dostępność i możliwosć poznania zapachów - ja zaopatruję się zawsze w nie podczas wycieczek do Warszawy,
    • Standardowa cena.