Wody toaletowe damskie

Yves Saint Laurent Mon Paris EDT

• 21 marca 2024 o 23:36
    Cudny
    *Przepiękny słodki zapach, *Śliczna buteleczka *Zapach utrzymuje się bardzo długo. * Wydajny, wystarczy jeden psik i zapach jest mocno wyczuwalny, jednocześnie nie drażniąc nosa. Polecam :)
  • 20 października 2021 o 17:46
    Piękny początek...
    Zapach niezwykle intrygujący, kobiecy oraz zmysłowy. Perfumy są intensywne, mocne, długo się utrzymują na skórze . Nie są oczywiste, ani banalne. Mają w sobie coś interesującego. Idealne na chłodne wieczory, ponieważ zapach jest ciepły, otulający. Z czasem zapach trochę wietrzeje, staje się bardziej mdły. Może męczyć... Bardzo ładny, niewielki flakon.
  • 12 czerwca 2021 o 18:27
    Owocowo-kwiatowy przyjemny zapach
    Yves Saint Laurent, Mon Paris to przyjemny słodkawy zapach. Główne akordy, które się tu wybijają to owocowy, kwiatowy, słodki, paczulowy. W pierwszej kolejności czuć owoce- czerwone, jagodowe. Ja wyczuwam malinę, jeżynę z nutką pomarańczy i bergamotki. Do owoców dochodzą kwiaty- głównie białe kwiecie, jak jaśmin, kwiat pomarańczy czy tuberoza. W głębi czuć paczulę oraz kremowe piżmo. Zapach trwały, uniwersalny- zarówno dla młodej dziewczyny, jak i dojrzałej kobiety. Zapach raczej dzienny, chociaż dla niektórych sprawdzi się pewnie też wieczorem, ale raczej letnim. Piękny flakon, wykonany z solidnego szkła. Śliczna kokardka przy korku z elementem czarnego materiału plumeti.
    Zalety:
    • Uniwersalny przyjemny zapach
    • Ładna butelka
    • Trwała woda toaletowa
    Wady:
  • 8 września 2020 o 8:08
    Kocham!
    Flakonik jest prze piękny. Bardzo ładnie prezentuje się na toaletce. Jak weźmie się flakon do ręki to czuć cenę. Jeżeli chodzi o zapach to OMG!!! Totalnie mój gust. Jest prze piękny! Nie należy do zapachów duszących. Kiedy się nim spryskam, to czuję go przez cały dzień na sobie! Woda toaletowa a jest bardzo trwała. Ma wyjątkowy słodko - kwiatowy zapach. Polecam go serdecznie używać wiosną i latem ale jesienią czy zimą myślę że też się sprawdzi. ????????????
    Zalety:
    • Jakośc
    Wady:
  • 25 października 2018 o 19:11
    Super
    Zapach prześliczny. Jednocześnie świeży, soczysty i słodki. Czuję różowy pieprz, malinę, bergamotkę, jeżynę i.. czarną porzeczkę, której w składzie nie ma. Używam ich zarówno na dzień, jak i na wieczór. Moim zdaniem nadają się na każdą okazję i porę roku, chociaż gdybym miała wybierać, wybrałabym wiosnę. Pobudzają zmysły, orzeźwiają, lekko osładzają. Mimo, że to woda toaletowa, to trwałość i projekcja są bez zarzutu, naprawdę mocne. Prawie w ogóle nie różnią się od wody perfumowanej, zarówno jeśli chodzi o zapach, jak i moc. Prześliczny flakon z uroczą wstążeczką. Polecam :)