Wody toaletowe damskie

Escada Taj Sunset EDT

Escada Taj Sunset Woda toaletowa 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Summer
    7 lipca 2023 o 15:39
    Dziwna mieszanka...
    Dla mnie ten zapach jest zaskakujący, ale w negatywnym sensie. Czuję w nim dziwną mieszankę: słodziutkie, soczyste, tropikalne mango (TAK!) oraz coś, co przypomina mi jakieś przyprawy, coś a'la maggi (NIE!). Obydwie te nuty walczą o pierwszeństwo, idą łeb w łeb, z czasem "maggi" łagodnie przegrywa. Bardzo mnie też dziwi, że (chyba) nikt o tym w żadnej recenzji nie wspomina... Dla mnie ta przyprawowa nuta psuje cały zapach, gdyby to były tylko owoce, to byłabym w oltofaktorycznym, wakacyjnym niebie... A tak, sorry... :-(
  • 29 listopada 2021 o 11:27
    efekt wow
    Escada jest jedną z moich ulubionych marek perfum. Taj sunset powstało w 2011 roku, ale jakoś nie miałam okazji ich wypróbować. Teraz je kupiłam i żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej. Zapach jest lekki, świeży, pachnie latem, plażą i tropikalnymi owocami. Przeważa mango, ale czuć też nutkę kokosa. Zapach utrzymuje się fajnie na skórze. Dla mnie efekt wow, kilka osób pytało co to za perfumy.
    Zalety:
    • Świeży owocowy zapach tropików, lekki powiew lata, plaża. Perfumy są trwałe i fajnie zmieniają nuty zapachowe na skórze. Są owocowe, ale nie duszące.
    Wady:
    • Jak dla mnie wad brak
  • 26 lutego 2021 o 15:35
    kocham edycje limitowane Escady
    Escada co rok wypuszcza edycje limitowane. Ta miała swoją premierę w roku 2011. Nutami głowy są Mango, Nektarynka i Czerwona pomarańcza; nutami serca są Malina, Chrysophyllum cainito, Lilia wodna i Lotos; nutami bazy są Kokos, Piżmo i Drzewo sandałowe Testując ten zapach należy nastwić się na niesamowitą słodycz, którą aż chce się wypić. Przywołuje wspomnienia lata. Beztroska, zabawa i radość Trwałość - jak to bywa z letnimi Escadami jest bardzo ulotna. Flakon - typowy dla edycji limitowanych tym razem w pomarańczowo-żółtych odcieniach. uwielbiam, bo ta słodycz nie pachnie tandetą z niskich półek
    Zalety:
    • kompozycja
    • flakon
    Wady:
    • trwałość
  • 30 października 2019 o 8:58
    Najgorzej...
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    ...jest dostać w prezencie drogie perfumy, które totalnie, ale to naprawdę totalnie nie wpisują się w zapachowe gusta ;( Strasznie było mi przykro, gdy mój ukochany przywiózł mi je w prezencie, a mnie mdliło od ich aromatu. W sumie do dziś jak sobie o tym przypominam, to mam łzy w oczach. Perfumy były dla mnie strasznie słodkie, strasznie mdłe, a co gorsza strasznie trwałe. Czułam czerwone egzotyczne owoce, lilię i naprawdę dużo cukierkowej słodyczy. Jest tu także świdrująca nos nuta rodem z Avonu. Całość wypada trochę jak tani sok multiwitaminowy, tyle że przesłodzony, w którym moczy się lilia. Jako nastolatka miałam bardzo podobne psikadło za dychę z Bi-Esa, którego oczywiście też nie używałam z powodu tych samych wad. Perfumy powodowały u mnie ból głowy oraz chęć posiadania kataru. Jedynym plusem było to, że był to ostatni zapach - prezent kupowany w ciemno, cała reszta była już planowana ;)
    Kinka6
    18 sierpnia 2018 o 10:38
    Letni, piękny zapach, ale nietrwały
    Uwielbiam zapachy Escady na lato. Escada, Taj Sunset jest to piękny, słodki, orzeźwiający zapach na lato. Idzie się zakochać w tym zapachu, mogłabym wąchać i wąchać, ale... niestety jest nietrwały, przez co buteleczka bardzo się kończy, a więc uważam, że za tę cenę, pomimo pięknego zapachu nie warto go kupować ponownie.
    Zalety:
    • śliczny, słodki i orzeźwiający zapach
    Wady:
    • trwałość