Tusze do rzęs

Oriflame The ONE, Eyes Wide Open & Awake Mascara Tusz do rzęs

• 3 kwietnia 2020 o 22:14
    Niestety nie
    Bardzo lubie serię tuszy The One z Oriflame , więc postanowiłam przetestować również ten. *Szczoteczka- z włosia , kształt bardzo dziwny. Według mnie tusz bardzo nie wygodnie się aplikował właśnie przez kształt szczoteczki, nie potrafiłam równomiernie umalować rzęs. Podkręcenie i pogrubienie również słabe. Niestety jestem na nie.
    Wady:
    • Kształt szczoteczki
    • Słabe pogrubienie i podkręcenie
    U konsultantki
  • 3 marca 2020 o 15:13
    Polecam
    Jeden z lepszych tuszy od Oriflame. Dzięki temu, że ma wodoodporną formułę ładnie utrzymuje skręt rzęs na długie godziny. Maskara fajnie pogrubia i wydłuża rzęsy, a dzięki jego szczoteczce można bez problemu wytuszować każdą rzęsę. Szczoteczka nie jest silikonowa ale jest to jedna z niewielu zwykłych szczoteczek, które na prawdę mi odpowiadają. Przy malowaniu maskara nie odbija się na powiece oraz się nie osypuje w ciągu dnia. Do jego zmycia wystarczy zwykły płyn micelarny.
    Zalety:
    • szczoteczka o fajnym kształcie
    • wodoodporna formuła
    • utrzymuje skręt rzęs na długie godziny
    • nie skleja ze sobą rzęs, czyli nie robi nam "pajączków"
    • wydłuża i pogrubia rzęsy
    U konsultantki
  • 16 stycznia 2020 o 22:04
    Średni
    Ten tusz nie przypadł do gustu, przeszkadza mi kształt szczoteczki. Nie potrafię nim pomalować rzęs. Poza tym tusz się osypuje. Zdarza się również, że rzęsy są sklejone ale to rzadkość.
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Kształt szczoteczki, sklejanie rzęs oraz osypywanie się tuszu.
  • 7 maja 2019 o 14:10
    Dziwna szczoteczka
    Szczoteczka - to pierwsze co przykuło moją uwagę w tym produkcie. Jest wykonana z syntetycznego włosia, wyprofilowana, tak aby wydłużać rzęsy. Koniec końców nie polubiłam się z tym produktem, właśnie przez tą szczoteczkę. Była bardzo ciężka do operowania. Przy kąciku oka bezproblemowo udawało mi się wytuszować rzęsy, ale gorzej z pozostałą częścią. Brak efektu wydłużenia czy też podkręcenia. Ogólnie sam tusz się sprawdzał. Nie osypywał się w ciągu dnia, nie pozostawiał grudek. Pracę z produktem można było zaczynać od otwarcia.
  • 16 listopada 2018 o 21:31
    Dalej raczej naturalny efekt
    + pięknie rozczesuje rzęsy, nie skleja ich + tusz trzyma się na rzęsach cały dzień, brak jakiegokolwiek osypu + ładnie podkręca rzęski, delikatnie otwiera oko + szczoteczka z włosia, bardzo dobrze się nią pracuje - mógłby bardziej wydłużać