Pędzle do twarzy

The Body Shop Extra Virgin Minerals, Foundation Brush Pędzel do podkładu mineralnego

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    agi1234
    30 maja 2020 o 12:47
    Solidny
    Pędzel wykonany jest z bardzo delikatnego i miękkiego syntetycznego włosia. Łatwy w utrzymaniu higieny. Włoski nie wychodzą. Mam już kilka sezonów i nic się z nim nie dzieje. Trwała rękojeść. Pędzel jest poręczny i fajnie się nim pracuje.
    Zalety:
    • trwałość
    • miękki syntetyczny włos
    Wady:
    • cena bez promo
    auda88
    20 lutego 2020 o 19:16
    mały przyjaciel
    nie nazwałabym tego pędzla foundation brush, raczej kabuki ale ok - mam to co pokazane na zdjęciu - kuleczka, dość długie włosie jak na pędzel do podkładu, brak rączki. Ja używam tego malucha do różu i rozświetlacza i wręcz go uwielbiam - jest milutki, łatwo sie go pierze i nic sie z nim nie dzieje. kupiony lata temu na promce w polskim salonie TBS za 25zl jest jednym z moich najbardziej udanych jesli chodzi o te marke
    Zalety:
    • jakość
    • funkcjonalność
    • wykonanie
    Wady:
  • 3 sierpnia 2016 o 13:31
    odkopany po latach :)
    Znalazłam ten pędzel po latach i zakochałam się w nim na nowo :) Wygląda jak nowy ale to pewnie dlatego że użyłam go może z dwadzieścia razy w ciągu 10 lat(wiem dziwna jestem).Włosie jest miękkie,delikatne,bardzo zbite.Nic z pędzelka nie wypadło po praniach.Pamiętam że kiedyś miałam krótką przygodę z minerałami i byłam bardzo zadowolona z tego produktu.Obecnie używam go do zwykłego podkładu i pudru.Dziś nałożyłam podkład z Wibo Royal Skin(rzadki) tym pędzlem wklepując go ruchem stemplującym i SZOK!Fluid idealnie równo nałożony,bez żadnej smugi,idealnie cienką warstwą.Pędzel nie pochłonął dużo produktu.Przy gęstych fluidach nie wiem jak się sprawdzi.No i tylko stemplowanie bo kiedyś próbowałam ruchów okrężnych i wyszły smugi.
  • 2 września 2013 o 22:37
    świetny dla bałaganiary
    najlepszy kabuki do minerałów jaki znalazłam zalety: -miękki choć bardzo zbity -mały, poręczny ...i to co dla mnie najważniejsze- POSIADA ETUI- jako że noszę go głównie w torebce/kosmetyczce a nie trzymam w domu to szukałam pędzla kabuki który ma jakiekolwiek opakowanie umożliwiające przenoszenie go. Etui to plastikowa saszetka ale wystarcza i nie muszę myć pędzla po wszystkich torebkowych zawirowaniach. Używam z pudrem mineralnym artdeco;) Używam tego produktu od: 2 tyg Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    lenaa88
    11 maja 2012 o 10:22
    Super pędzel
    Bardzo dobry pędzel. Używam go do nakładania minerałów z lili lolo ale nie tylko doskonale sprawdza się do nakładania zwykłych pudrów sypkich. Jest bardzo mięciuki super do malowania się nawet przy bardzo wrażliwej skórze. Uczucie na twarzy jest bardzo przyjemne. Zaznaczyłam że nie kupię ponownie ponieważ pędzel wydaje mi się być niezniszczalnym. Piorę go bardzo często i do tej pory nic się z nim nie stało. Nie traci kształtu, miękkości i nie gubi włosków. Pędzel idealny Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 pędzel ;)