Żele do brwi

Hean Express Brow Gel 2 in 1 Żelowy stylizator brwi

adkags
    23 sierpnia 2019 o 14:20
    Delikatne podkreślenie i ujarzmienie brwi
    Produkt pozwala na szybkie ujarzmienie brwi. Idealny dla osób lubiących subtelne podkreślenie, a do tego bardzo wydajny :) Kupiłam go kilka miesięcy temu na promocji w Hebe (cena sugerowała że może to nie być kosmetyk wysokiej jakości, a jednak!) i używam do dziś, do szybkiego, codziennego makijażu. W przeciwieństwie do innych produktów tej kategorii, ten rzeczywiście nadaje porządany kolor i nie jest "rozwodniony".
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Za duża szczoteczka (ciężko zrobić precyzyjny makijaż)
  • 4 listopada 2018 o 21:05
    Bardzo dobry żel
    Żel kupiłam, ponieważ szukałam czegoś w kolorze grafitowym. Skusiłam się na hean ponieważ cena jest atrakcyjna , produkt jest polski i mam dobre wspomnienia z tą marką. Nie zawiodłam się. Żel wygląda jak tusz do rzęs, ale spokojnie można delikatnie podkreślić brwi bez ubrudzenia się , wystarczy trzymać szczotkę tak, żeby włoski brwi dotykała sama końcówka szczoteczki. Kolor jest piękny, szarawy, chłodny. Naturalnie mam niewidoczne brwi, prawie meszek, ten żel je wydobywa , mam wrażenie , że je pogrubia optycznie, sprawia, że jest ich więcej. Jest naprawdę bardzo dobrym produktem.
    • Kolor
    • Polska marka
    • Pogrubia i wygładza brwi
    • Wydajny
    • Kryje bardzo dobrze
    Wady:
    • Nie ma co liczyć na mega utrwalenie, nie wiem jak zachowałby się przy sztywnych włoskach .
  • 10 sierpnia 2018 o 21:55
    Beznadziejna szczoteczka
    Żel dostałam do testów od firmy Hean przeszło rok temu i przez ten czas użyłam go zaledwie kilka razy - a to dlatego, że ma beznadziejną, nieporęczną szczoteczkę, która jest zwyczajnie za duża aby precyzyjnie aplikować produkt na brwi. Za każdym razem, mimo dużego skupienia i precyzji, wyjeżdżałam poza brwi i niszczylam sobie wcześniej zrobiony makijaż. Dodatkowo na szczoteczkę nabiera się bardzo dużo produktu, więc włoski brwiowe mocno oblepiają się produktem i konieczne jest wyczesywanie go czystą szoteczką lub grzebykiem. Dla lepszego zobrazowania - szczoteczki tej wielkości wykorzystywane są w tuszach do rzęs. Ten defekt skutecznie zniechęcił mnie do używania stylizatora, a szkoda - bo sama zawartość wydaje się być bardzo w porządku. Żel ma ładny, chłodny kolor, trzyma brwi w ryzach i sprawia, że wydają się gęstsze. Firmo Hean, pomyślcie nad zmianą aplikatora!
    Zalety:
    • Polska firma, cena
    Wady:
    • Szczoteczka
  • 10 sierpnia 2018 o 18:56
    Przeciętny
    Kupiłam ten produkt na promocji w Hebe. Wybrałam kolor nr 2, czyli Smokey Brown, gdyż inne moim zdaniem nie nadają się do niczego. Produkt ma delikatny kolor, który podkreśla kolor brwi. Niestety nie zauważyłam, aby produkt nabłyszczał brwi tak jak sugeruje producent. Jest delikatny tylko do ujarzmienia brwi. Jeśli ktoś liczy na coś więcej niech nie spodziewa się cudów.
    Zalety:
    • kolor

Zobacz także inne Żele do brwi