Żele do brwi

Anastasia Beverly Hills Brow Gel Bezbarwny żel do brwi

notino.pl
Clear Brow Gel - Żel do brwi
Sephora
Anastasia Beverly Hills - Clear Brow Gel - Żel Do Brwi - Clear (8,5 Ml) - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 marca 2023 o 14:47
    Nie dla delikatnych brwi
    Marka jest mi znana i kojarzona z produktami do stylizacji brwi. Ładne estetyczne opakowanie, czuć ten luksus????. To nie jest tani plastik, który się odbarwia czy wyciera. A teraz do celu czyli do żelu: - Zapach kleju lub jakiegoś rozpuszczalnika. - Stosunkowo dużą szczoteczka jak na żel do brwi - Moje brwi są bardzo delikatne i niezbyt gęste, więc po nałożeniu wyczesaniu i ułożeniu mam na skórze pozostawione lekko błyszczące plamy, które lekko się lepią - Po kilku godzinach brwi wyglądają jakbym je przypudrowała, obsypane są białym produktem. Nie sprawdził się u mnie. Być może sprawdzi się u osób z gęstymi mocnymi brwiami.
  • 13 czerwca 2022 o 23:11
    Świetny żel, podkreślający naturalność.
    Żel do brwi Anastasia Beverly Hills świetnie się u mnie sprawdza, gdyż nie uczula. Znajduje szerg zastosowań. Super sprawdza się w makijażu naturalnym, ponieważ nadaje delikatny i subtelny efekt uniesionych brwi. W moim przypadku bardzo nie sklejał brwi i nie odznaczał się. Jest bardzo wydajny, ma piękne opakowanie, gdyż nie zawiera wielu zbędnych napisów. Dzięki swojej formule może używać go każdy o różnym kolorze brwi. Żel w żaden sposób nie uczula i posiada neutralny zapach. Jest trwały, na spokojnie utrzymuje się sporo godzin.
    Zalety:
    • Super efekt
    • Neutralny zapach
    • Ładne, klasyczne opakowanie
    Wady:
    • Na razie brak
  • 1 stycznia 2022 o 16:51
    Jest to bardzo dobry utrwalający żel do brwi...
    Próbny zestaw mini produktów marki Anastasia zakupiłam w Douglasie, był akurat w promocji, był wśród nich żel do brwi Clear Brow Gel Opakowanie prezentuje się bardzo elegancko jest w kolorach srebra z czarnymi napisami. Jego mini pojemność to zaledwie 2,5 ml lecz mimo małej gramatury jest bardzo wydajny i starcza na długo. Posiada dość spory i wygodny aplikatoror w postaci mini szczoteczki, dzięki czemu wygodnie rozprowadza się po brwiach, ułatwiając nadanie pożądanego kształtu. Jego formuła pozwala ułożyć, zdefiniować i zdyscyplinować brwi. Konsystencja jest ultralekka i doskonale rozprowadza się na włoskach brwi. Kolor jest transparentny a po wyschnięciu nie widać i nie czuć go na brwiach, żel sprawdzi się zarówno aplikowany samodzielnie, jak i nałożony na kolor cienia czy kredki do brwi. A także zapobiegnie wykruszeniu wcześniej nałożonego produktu na brwi,utrwala włoski na cały dzień. Zapach jest trochę chemiczny, na początku wyczuwalna jest niestety moc alkoholowa która na szczęście szybko się ulatnia. Jest to jeden z lepszych produktów do stylizacji brwi, który jest wart swojej ceny i na pewno kupię pełnowymiarowe opakowanie.
    Zalety:
    • trwały
    • dobrze utrwala
    • fajnanie za duża szczoteczka
    • ładne opakowanie
    Wady:
    kasinaa
    21 października 2021 o 14:28
    Najlepszy-dla mnie
    Genialny produkt utrwala, nie skleja , wyglada bardzo naturalnie i utrzymuje wloski caly dzien i noc :) Latwo go zmyjemy. Dla kogos (jak ja) uzywajacego kredki do nadania koloru i ksztaltu brwiom -niezbednik. kredka plus to cos i mamy brwi idealne! ze wszystkich , rownie dobrych i interesujacych produktow ABH -ten jest najlepszy. do tego idealna szczoteczka i mega wydajnosc. Wart kazdej zlotowki
  • 5 września 2021 o 7:45
    Pozytywne zaskoczenie
    Żel do brwi Anastasii trochę u mnie przeleżał, czekał na swoją kolej :) nie spodziewałam się, tak fajnego produktu! Zwykle używam kredki i barwionego żelu, bo naturalnie mam jasne brwi z prześwitami. Żel Anastasii okazał się produktem, który nie zbiera i nie ściera kredki, czego się obawiałam, a także takim, który nie powoduje uczucia skorupy i ściągnięcia na skórze. Ponadto świwtnie utrwala, brwi są nie do ruszenia. Co ważne łatwo go zmyć, nie tworzy warstwy, do której trzeba użyć olejku, a wystarczy płyn micelarny czy żel. Dzięki temu nie osłabia włosków (moje doświadczenia z produktami ciężko zmywalnymi to wyłysiałe brwi). Poza tym, że utrwala włoski, utrwala też kredkę, brwi nie tracą konturu, nawet przy przebieraniu itp. Ponadto produkt jest bardzo wydajny. Mam miniaturkę, której używam już kilka miesięcy i ciągle jest w opakowaniu. Cena jest niestety wysoka, ale można dorwać taniej w zestawach czy na wyprzedaży :)

Zobacz także inne Żele do brwi