Żele do brwi

Essence Make Me Brow, Eyebrow Gel Mascara Żelowa maskara do brwi (stara wersja)

Bodyland.pl
Essence Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara żelowa maskara do brwi 02 Browny Brows 3,8ml
Essence Make Me Brow
E-Glamour.pl
Essence Make Me Brow Żelowa Maskara Do Brwi 05 Chocolaty Brows
essence Make Me Brow Żel do Brwi 02 Browny Brows

Nasi użytkownicy zostawili 144 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 lutego 2025 o 11:29
    Są lepsze produkty do brwi
    Niestety, ten produkt zawiódł mnie totalnie. Tak naprawdę wszystko w nim jest nie tak, jakbym tego oczekiwała. Od początku... Ta mascara do brwi ma bardzo dziwny kolor. Miał być neutralny, nadający się do wielu odcieni brwi a jest ciemno szary... Nie mam pojęcia, kto ma ciemno szare brwi na świecie ale na pewno to nie jestem ja :) Żel ten do brwi według mnie nie robi z brwiami nic sensownego, a nawet pokusiłabym się o stwierdzenie,że wyglądają po prostu jeszcze gorzej. Żel nie podkreśla brwi, nie ujarzmia ich. Nie ma efektu chociażby poprawnego. Kolor jest tak sztuczny,że nic nie pomaga, by go choć trochę zniwelować. Szczoteczka natomiast jest tak malutka,że ciężko ten produkt w ogóle starannie na te brwi nałożyć. Sądzę,że to naprawdę jakieś nieporozumienie... Nie polecam tego produktu. Szkoda pieniędzy.
    Wady:
    • Nie podkreśla brwi
    • Nadaje dziwny odcień brwiom
    • Brwi po nałożeniu są twarde w dotyku
    • Efekt na brwiach
  • 1 lutego 2025 o 20:43
    Tania i dobra
    Zużyłam kilka opakowań mascary do brwi od Essence. Była to jedna z lepszych mascar do brwi na drogeryjnych półkach, kiedy mascary dopiero co się pojawiały. Bardzo lubiłam jej używać. Chociaż była troszkę za sucha i potrafiła zostawiać suche kropeczki dookoła brwi. Jak na określenie jej mianem żelu do brwi, to zdecydowanie za mało je stylizowała, a wręcz w ogóle. Według mnie to po prostu zwykła koloryzującą mascara do brwi. Jest trwała, ma ładny kolor, nie kruszy się nadmiernie. Obecnie wolę kredki do brwi, ale jeśli wrócę do mascar do brwi, to myślę że jeszcze po nią sięgnę. Jak na taką cenę jest super.
    Wady:
    • potrafi trochę się kruszyć i trochę za szybko wysycha
    Cysiaxo
    28 listopada 2024 o 14:46
    Może być
    Essence Make Me Brow, Eyebrow Gel Mascara (stara wersja) to produkt, który ogólnie daje raczej słaby efekt, ale jak na tę cenę, jest całkiem okej. Używa się go łatwo, brwi są lekko utrwalone, ale nie ma tu mocnego efektu pełnych, gęstych brwi. Działa w porządku, jeśli szukasz czegoś na co dzień, bez dużych oczekiwań. Za tę cenę można uznać, że jest to całkiem dobra opcja.
    Zalety:
    • ładne odcienie
    • lekkie utrwalenie
    • dobry do dziennego makijażu
    Wady:
    • słaby efekt
  • 7 sierpnia 2024 o 13:43
    Żelowe cudo
    Świetnie utrwala i poprawia jakość brwi świetnie się zachowuje na imprezach nie zmywa się . Estetycznie wygląda na brwiach . Szczoteczka delikatna i dobrze rozprowadza produkt
  • 15 lipca 2024 o 12:35
    Idealna mascara do brwi
    Essence, Make Me Brow, Eyebrow Gel Mascara (Żelowa maskara do brwi (stara wersja)) jest to najlepsza mascara do brwi, która spełniła wszelkie moje oczekiwania Trwała ,ładny odcień. Cena też jest adekwatna do produktu.
    Zalety:
    • trwała
    • ładny kolor
    • łatwa w użyciu
    Wady:

Zobacz także inne Żele do brwi