Maszynki do golenia dla kobiet

Wilkinson Extra 3 Beauty, Golarka dla kobiet

WILKINSON Extra 3 - maszynka do golenia Beauty 4szt.

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 11 stycznia 2024 o 6:42
    Dostateczna
    Prawdziwa jednorazówka, goli ale tylko za pierwszym razem. Zdarzyło mi się golić lepszymi golarkami ale też gorszymi. Myślę że okreslilabym ją jako dostateczną z plusem. Na plus ładny wygląd i dostępność. Po jednym użyciu golarka już jest zapchana totalnie. Pod koniec golenia więc już goli słabiej.
  • 27 października 2023 o 17:23
    Wilkinson Golarka
    Jeśli szukacie jednorazowych golarek to polecam, ale na krótkie włoski z długi radzi sobie kiepsko. Nie podrażnia i bardzo cięzko się nią zaciąć. Aby ich używać należy się regularnie golić. Są tanie i łatwo dostępne dlatego zyskują duży plus.
    Zalety:
    • Tanie, łatwo dostępne, nie podrażniają
    Wady:
    • Nie radzą sobie z dłuższymi włoskami
    Medea05
    9 lipca 2023 o 14:26
    Kurcze chyba jestem jedyna niezadowolona
    Zazwyczaj kupuje maszynki do golenia - 4-5 ostrzach. Delikatniej i dokładniej się nimi goli - tak mi się przynajmniej wydawalo. ALE zostało to potwierdzone gdy kupiła sobie zestaw tych maszynek Strasznie się z nimi męczę, naprawde: - pozostawiaja strasznie wysuszone nogi - ani paseczek, ani zel do golenia mocno nie pomagaja - gola mniej dokladnie niz te 4/5 ostrzowe, moje nogi wydaja sie mniej gladkie - szybko sie tepia, mimo, ze jak wiekszosc z nas uzywam maszynek wiele razy (odkazajac oczywiscie) to ta szybko wedrowala do kosza Plusy? + niska cena Nie polubilismy sie, raczej nie wroce
  • 5 lipca 2023 o 9:34
    HIT! Nie znam lepszej maszynki a testowałam ich naprawdę dużo
    ••• Moja skóra po goleniu ••• Moja skóra choć jest sucha i podatna na przesuszenie to zdecydowanie golenie przy pomocy np. żelu pod prysznic czy po nałożeniu peelingu nie jest zaczerwieniona. Nie pojawiają się czerwone kropki czy wrastające włoski aczkolwiek bywają wyjątki. Golenie przy pomocy peelingu jest dla mnie najbardziej efektowane. [ZALETY] + Ostrza! + Jednorazowa ale nie wyrzucam po jednym użyciu i starcza jak na maszynkę na dobrych kilka użyć + Dobrze goli, skóra jest gładka a ostrza nie pozostawiają włosków na skórze! + Nie podrażnia skóry + Dobrze trzyma się w dłoni + Używam od jakiś 10 lat i nie znalazłam lepszej + Ostry różowy kolor :D [WADY] - Bardzo duży minus za słabą dostępność - kiedyś były w Rossmannie. Raz kupiłam w sklepie internetowym Super Pharm i mimo, że na zdjęciu i w opisie były maszynki o których jest recenzja to przyszły inne Wilkinson, jasne różowe jak się okazało, zdjęcie nie zostało zmienione. Tak więc dostępność jest coraz słabsza. ••• Opinia na dany kosmetyk czy produkt jest w 100% szczera. Opisuje to co uważam za istotne i nie sugeruje się marką, ceną czy innymi opiniami •••
  • 6 maja 2023 o 22:21
    Jedne z ulubionych
    Jedne z moich ulubionych golarek "jednorazowych". Spokojnie starczają na wiele użyć. Wymieniam ze względów higienicznych, bo jeszcze nigdy mi się nie stępiły. Mają dobry pasek nawilżający zapewniający poślizg, jednak nigdy nie stosuję ich bez dodatkowego produktu (pianka, żel, mydło w płynie itp.) Włoski zatrzymujące się między ostrzami łatwo wypłukać w wodzie. Skóra po goleniu tymi golarkami jest gładka. Jeżeli korzystam z nich uważnie i bez pośpiechu, to nie mam żadnych zacięć. Nie powodują u mnie podrażnienia. Są dość elastyczne i porządnie wykonane. Nigdy mi się nie zepsuły, czy połamały. Używam ich zarówno do nóg, pach jak i do bikini. Cena jest bardzo atrakcyjna, dodatkowo można trafić na promocje. Nie jest to zbyt ekologiczna metoda pozbywania się zbędnego owłosienia (jak to zwykle z jednorazówkami bywa). Kupowane w wielopaku, aczkolwiek można znaleźć również pakowane pojedynczo.
    Zalety:
    • spełniają swoją funkcję
    • nie powodują podrażnień
    • wytrzymałe
    • dobra jakość rączki i ostrzy
    • ciekawy intensywny kolor
    Wady:
    • nie zauważyłam