Maszynki do golenia dla kobiet

Wilkinson Hydro Silk, Systemowa maszynka do golenia

Wilkinson Sword Hydro Silk maszynka do golenia
E-Glamour.pl
Wilkinson Sword Sword Hydro Silk maszynka do golenia

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 1 listopada 2024 o 22:58
    Maszynka jak dla mnie to - strzał w dziesiątkę!
    Otrzymałam tą maszynkę pracując u siebie w pracy jako sprzedawca- czyli prosto od przedstawiciela w prezencie. Nie byłam do niej przekonana, bo miałam już swoją ulubiona od dość długiego czasu. Ale czego się nie robi, aby sobie w życiu polepszyć, jak to mówią. Więc próba jedna użycia i tak ze mną została do dnia dzisiejszego. Tak naprawdę dokupuje i wymieniam od 2 lat tylko końcówki. Rączka jest ta sama i nic się z nią nie stało. Parę razy potrafiła się wysmyknac i wylecieć mi z rąk, do prysznica. Nic się jednak nie ułamało ani nie ukruszylo. Rączka cała, mocowanie całe- a juz wątpiłam parę razy, czy podniosę ja w całości. Naprawdę wytrzymały materiał. Podsumuwujac jej użytkowanie na codzień od kilkunastu miesięcy, mogę powiedzieć, że jest to maszynka, która bezproblemowo pod strumieniem delikatnej wody jest w stanie ogolić skórę bez problemu. Nie podrażnia ona skóry w żadnym stopniu ani nie wysusza. Wręcz przeciwnie pozostawia ona gładka i nawilżona warstę na skórze. Po goleniu czuć przyjemne uczucie odświeżenia i nawilżenia skóry. A taka jedna końcówka wystarcza mi na dość długo, czyli jest bardzo wydajna w porównaniu z jednorazowymi maszynkami, z którymi też borykałam się ładne kilka lat, bo myślałam, że to jest dobry sposób. Teraz w tej chwili, nie zamieniłabym jej na nic innego. Chyba, że wejdzie w produkcję jakąś nieskazitelna jej wersja, która będzie jeszcze lepsza i mnie zaskoczy czymś nowym.
    Zalety:
    • Golenie z użyciem małej ilosci wody
    • Wymienne końcówki
    • Przystępna cena
    • Dostępność na rynku
    • Nie uczula( moja skóra jest skłonna do alergi)
    • Nasadka jest ruchoma
    • Poręczna i silikonowa rączka
    • Ostre ostrza
    • Na długo wystarcza- wydajna
    Wady:
    • Nie ma
  • 22 sierpnia 2024 o 16:02
    JEST OKEJ
    Hej dziewczyny! Dziś recenzuję Wilkinson Hydro Silk, systemową maszynkę do golenia. Jeśli zastanawiacie się, czy warto ją wypróbować, oto, co udało mi się zauważyć. Maszynka ma nowoczesny, ergonomiczny design – dobrze leży w dłoni, a uchwyt jest wyprofilowany, co zapewnia pewny chwyt, nawet gdy jest mokra. W zestawie znajdziecie jeden wymienny wkład oraz praktyczne etui, co jest super na podróże. Jeśli chodzi o działanie, maszynka ma nawilżające paski, które powinny zmiękczać skórę i zmniejszać podrażnienia. Goli całkiem dokładnie, co jest plusem, bo efekty są zadowalające. Ostrza są ostre i precyzyjne, co ułatwia golenie nawet w trudno dostępnych miejscach. Jednak, mimo tych nawilżających pasków, zauważyłam, że maszynka dość mocno podrażnia skórę. Po goleniu często odczuwam zaczerwienienie i pieczenie, szczególnie jeśli używam jej na wrażliwej skórze. Dlatego jeśli macie skórę skłonną do podrażnień, warto dodatkowo zadbać o jej nawilżenie po goleniu. Podsumowując, Wilkinson Hydro Silk jest dobrym wyborem, jeśli szukacie maszynki, która dobrze goli i ma nowoczesny design. Mimo że działa precyzyjnie, warto mieć na uwadze, że może powodować podrażnienia, szczególnie przy wrażliwej skórze.
  • 11 sierpnia 2024 o 10:32
    Golarka, która łączy gładkość i pielęgnację
    Wilkinson Hydro Silk to systemowa maszynka do golenia, która wyróżnia się unikalnym połączeniem precyzyjnego golenia i intensywnej pielęgnacji skóry. Dzięki pięciu ostrzom, maszynka zapewnia niezwykle dokładne golenie, minimalizując potrzebę wielokrotnego przejeżdżania po tej samej powierzchni skóry. Ostrza są osadzone tak, aby równomiernie rozprowadzać nacisk, co zmniejsza ryzyko zacięć i podrażnień. Jednym z najważniejszych atutów Hydro Silk jest jej pasek nawilżający Skin Guards, wzbogacony o serum z dodatkiem morskich alg i masła shea. Serum aktywuje się w kontakcie z wodą, nawilżając skórę podczas każdego pociągnięcia maszynki. Dzięki temu skóra po goleniu jest nie tylko gładka, ale też dobrze nawilżona i miękka w dotyku. To idealne rozwiązanie dla kobiet o skórze skłonnej do wysuszania. Maszynka posiada ergonomicznie zaprojektowaną rączkę z gumowanym uchwytem, co gwarantuje pełną kontrolę nad każdym ruchem, nawet w mokrych warunkach. Główka maszynki jest ruchoma i doskonale dopasowuje się do kształtów ciała, co ułatwia golenie trudno dostępnych miejsc, takich jak okolice kostek czy kolan. Wilkinson Hydro Silk to także produkt, który wyróżnia się trwałością. Wymienne wkłady są łatwo dostępne i proste w montażu, co czyni tę maszynkę praktycznym wyborem na dłuższy czas.
  • 4 marca 2024 o 0:14
    Najlepsza jednorazowa maszynka jakiej używałam
    Celem wstępu - niestety moja skóra jest dość wrażliwa i wybór maszynki do golenia byl dla mnie naprawdę trudny . Tę maszynkę upolowałam kilka lat temu na promocji w rossmanie wraz z zestawem dodatkowych, wymiennych końcówek i zamawiam je do dziś. 5 ostrzy, skutecznie aczkolwiek delikatnie radzi sobie ze wszelkimi włoskami. Maszynka nie podrażnia , nie powstają u mnie zadne niechciane strupki, krostki. Nic! Maszynka ma ruchomą głowicę , która fantastycznie dopasowuje się do kształtu ciała , jaki chcę ogolić . Rączka jest spora i pewnie leży w dłoni . Cała maszynka jest naprawdę lekka, jest solidna - przyznam, ze kilka razy już mi upadła i absolutnie nic się z nią nie stało . Polecam ją wszystkim tym , którzy mają wrażliwą skórę a tymbardziej tym , którzy nie mają tego problemu a szukają bardzo skutecznej maszynki do golenia.
    Zalety:
    • Lekka maszynka ;
    • Ostrza które nie powodują podrażnień ;
    • Skuteczna depilacja ;
    • Atrakcyjna cena ;
    • Łatwo dostępne wkłady zamienne
    Junito
    21 października 2023 o 11:11
    Ktoś powie jak tego używać?
    Witajcie! Kupiłam te maszynkę z racji wielu pozytywnych opinii, ja nie wiem czy źle jej używam czy trafiła mi się jakaś podróbka, ale ta maszynka jest koszmarna! Zabrałam ją na urlop by szybko wykonać depilację z użyciem wody, a ona się zaciera ciało, potem wysyp okropnych już nawet nie kropek tylko ranek (używam regularnie peelingu oraz mocznika i już dawno takie coś mi się nie przytrafiło). Pierwsze golenie może jakoś, ale kolejne, jakby nie było w niej nic co daje poślizg (a widać, że coś tam wychodzi). Wcześniej miałam o wiele niżej ocenianą maszynkę z tego typu z Isany i nawet nie ma co porównywać, Isana o niebo lepsza. Czy tego ustrojstwa trzeba używać w jakiś specjalny sposób? Nie wiem namaczać, coś kliknąć? Bo dawno nie zawiodłam się na produkcie.
    Zalety:
    • właściwie nic
    Wady:
    • w ogóle nie działa