Maszynki do golenia dla kobiet

Wilkinson Intuition Dry Skin, Maszynka do golenia dla kobiet

E-Glamour.pl
Wilkinson Sword Intuition Dry Skin maszynka do golenia With 100% Natural Coconut Milk & Almond Oil

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 5 lutego 2023 o 20:36
    Golenie bez żelu
    Ogólnie byłam zadowolona bo nie trzeba było używać pianki/żelu to na plus. Nie miałam też problemu z podrażnioną skórą po goleniu więc kolejny plus. Niestety gdy np.maszynka upadnie to mydełko może odpaść i pa pa. Uważam także,że mydełko na długo nie starcza i tu minus a może ja mam za duże wymagania ???? Dobre rozwiązanie na wakacje bo nie trzeba zabierać maszynki i pianki/żelu że sobą. Ciężko też się zaciąć. Ja kupiłam zestaw który składał się z rączki pokrytą gumą dzięki czemu nie wypada z ręki oraz trzy wkłady do maszynki Intuition z czterema ostrzami otoczonymi mydełkiem, każdy o innym zapachu i właściwościach/składach.
    Zalety:
    • ciężko się nią zaciąć
    • fajne rozwiązanie na wyjazd
    • 2w1 maszynką z pianką
    Wady:
    • dość delikatne, przy upadku mydełko może się pokruszyć
    • mało wydajne
  • 11 stycznia 2023 o 9:22
    Najlepsza manualna golarka ever!
    Używam tej maszynki od lat, zmieniam tylko rodzaje mydełek i od czasu do czasu kupuję nowe maszynki razem z wkładami. Nie czarujmy się- cena jest wysoka ale zawsze warto czatować na promocje. Maszynka ta jest jedyną, która nigdy cię nie zatnie i po której nie ma wysypki ani podrażnień- szczególnie w wrażliwych partiach takich jak np bikini. Przycina precyzyjnie pozostawiając jedwabistą gładkość. Jedynym minusem jest to, że szybko się zmydla i trzeba kupować nowe wkłady. To jest ideał jeśli chodzi o swoją kategorię.
    Zalety:
    • Opakowanie, pomysł na produkt, design, działanie, dostępność
    Wady:
    • Cena, szybko się zmydla
  • 27 lipca 2022 o 11:57
    Świetna jest!
    Mam ciemne i grube włosy niestety. Muszę się namęczyć przy goleniu. Zwykłe maszynki są ok,ale to ciągłe zapychanie się, podrażnienia, skaleczenia. No i zdecydowanie za długo to wszystko trwa. Maszynki elektryczne średnio mi się sprawdziły,bo nie dogalają. Zdecydowałam się na Wilkinson'a już drugi raz. Miałam bardzo długą przerwę między kupnem jednej a drugiej, sama nie wiem czemu. Jest Rewelacyjna i będę się nią zachwycała, ( mimo,ze po kilku użyciach ciut nie dogala to i tak do niej wrócę za jakiś czas). Nie lubię się golić,irytująca czynność. Zależy mi żeby ten proces odbywał się szybko,łatwo i przyjemnie. Teraz już mogę. Mydełko robi swoje, wystarczy je zwilżyć pod bieżącą wodą i można używać. Pięknie maszynka sunie po ciele. W dodatku mydełko cudnie pachnie. A mam w zestawie 3 różne. Ten zapach zostaje chwilę po goleniu na skórze. Maszynka jest dosyć duża ale poręczna,wygodna. Nie zaciełam się ani razu. Nie miałam podrażnień. Jeśli chodzi o golenie miejsc intymnych,da się radę, ale jednak trzeba poprawić zwykłą maszynką. Mydełko starcza na kilka razy. Myślę,że cena jest ciut wysoka ale za tą jakość golenia,jestem gotowa kupować ten zestaw regularnie.
    Zalety:
    • Jakość golenia
    • Poręczna maszynka
    • Zapach mydelek
    • Zero skaleczeń
    • Szybkość golenia
    Wady:
    • Po kilku użyciach zauważyłam, że nie dogala
    Hermoso
    22 października 2020 o 11:09
    Dziwny wynalazek
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maszynke zakupilam z ciekawosci, uzylam jej dopiero dwa razy i mam juz zastrzezenia. Bylam podekscytowana jednak maszynka mnie zawiodla, myslalam, ze bedzie to tanszy zamiennik Gillette. Po 1. Na poczatku gdy mydelko jest nowe maszynka nie goli za dobrze, ba nawet podraznia 2. Mydelko szybko sie zuzywa (na zdjeciu mydelko po 2 uzyciach!) 3. Maszynka goli dobrze, gdy mydelko sie zuzywa ale uwaga mozna sie zaciac! 4. Mysle, ze nie wystarczy na dlugo, max 4 uzycia, moze byc problem gdy mydelko sie skonczy, maszynka moze zacinac! 5. Mydelko zuzywa sie nierownomiernie! 6. Nie ogolimy nia bikini, 7. Nogi sa mega gladkie, 8. Fajnie jesli chcemy ogolic sie na szybko. Mysle, ze ta maszynka bedzie dobrze sie sprawdzac wlasnie teraz w okresie zimowym jednak nie letnim z uwagi na to, ze z poczatku goli niedokladnie i moze podrazniac. Jednak nie zamienie moich Gillette na Willkinson, wklady kupuje 3 po 5 euro jednak nie kupilabym ich po cenie regularnej czyli ok. 13-15 euro. Sama idea jest super, raczka jest mega wygodna jednak... Maszynka to taki troche niedopracowany twor i delikatnie mowiac niewypal.
    Zalety:
    • Sama idea
    • Raczka
    • Mydelko
    • Nawilzenie
    Wady:
    • Moze zacinac
    • Nie goli dokladnie
    • Mydelko zuzywa sie nierownomiernie
    • Szybko sie zuzywa
    • Nadaje sie praktycznie tylko do golenia nog
    • Moze podrazniac
    • Cena regularna
  • 15 października 2020 o 14:56
    Ulubiona
    Będąc w ciąży dość męczące było dla mnie ciągle nakładanie żeli, pianek, ciągłe moczenie maszynek bo zapychały się od pianek i następnie smarowanie nóg bo były dość mocno wysuszone. Udało mi się upolować cały zestaw w promocji za około 40 zł. (rączka + 3 wkłady) I to było i do tej pory jest moje wybawienie. Szybka depilacja nóg przy użyciu jedynie wody, używając tej maszynki jeszcze nigdy się nie zacięłam. Nogi są równo wydepilowane, nawilżone i niepodraznione. Cena dość znośna jak za cały zestaw. Jedynym minusem jest to, że mydełko nierówno się wykorzystuje i będąc w jego połowie dość ciężko jest ogolic nogi za jednym ruchem, wtedy trzeba uważać by się nie pozacinać.