Tusze do rzęs

Lancome Monsieur Big Waterproof Mascara Wodoodporny tusz do rzęs

notino.pl
Lancome Monsieur Big Waterproof wodoodporny tusz do rzęs nadający objętość 4 ml
Sephora
Lancôme - Monsieur Big Mascara Waterproof Is The New Black - Waterproof Mascara - Dla Kobiet

• 27 stycznia 2019 o 11:32
    Spektakularnie=Naturalnie
    Z rzęsami jest u mnie trudno. Moje własne całkiem mi się podobają. Mascara nie ma ich zmieniać w coś sztucznego. Ma wyczarować ich najlepszą wersję. Spektakularny efekt i naturalny efekt wydają się być przeciwieństwami. Nie tu. Opakowanie pokazuje, że to już nowy etap dla Lancome. Obok Penelope Cruz jest już Taylor Hill. I opakowanie jest tak bliżej Taylor. Wolę czerń albo jak u YSL all gold, ale w przypadku kosmetyku opakowanie ma dla mnie drugoplanową rolę. Monsieur to ogromna szczota. Przypomniały mi się początki z Diorshow. Zgadzam się z Autorką poprzedniej recenzji. Trzeba jakiejś wprawy żeby osiągnąć efekt. To nie jest dobry kandydat na pierwszą mascarę. Ani narzędzie poprawek w samochodzie. Za duża hojność w nakładaniu da efekt przerysowania. Odpowiednia - efekt długich, rozdzielonych, czarnych rzęs. I to jest taka czerń, która ma w sobie coś wyjątkowego. Monsieur jest wierny. Nie osypuje się w ciągu dnia. Nie zrobi nam afrontu w postaci plam pod oczami. Jest wodoodporny, ale na taką wersję zawsze decydujemy się świadomie. I wiadomo, że zmywanie wodoodpornej mascary to inna bajka, niż usuwanie tej klasycznej. Od mascary wymagam dużo. Ma podkreślać, nie przyćmiewać. Nie może być miejsca na sztuczność. I za to jestem gotowa zapłacić. Myślę, że do Monsieur będę wracać. Cena jest wysoka, ale biorąc pod uwagę, że kupuję jedną droższą mascarę zamiast kilku tańszych, wychodzi na to samo. Lancome wciąż w najlepszej formie. Moje rzęsy dzięki Monsieur Big też:)
  • 27 października 2018 o 12:06
    Naprawdę duży efekt
    Tusze do rzęs to kosmetyki , które uwielbiam. Stawiam na dobrze wytuszowane rzęsy- dla mnie w makijażu to one są najważniejsze i ten tusz to gwarantuje. Zacznę od początku- proste, ładne i solidne opakowanie, choć początkowo zdziwiło mnie że to produkt Lancome, gdzie przyzwyczaiłam się, że opakowania są przede wszystkim eleganckie. To jest bardziej nowoczesne ale ogólnie podoba mi się. Producent zapewnia nas , że dzięki Monsieur Big wyczarujemy ze swoich rzęs duże oczy i dobrze wytuszowane rzęsy- i to jest prawda. Duża szczoteczka zabiera dużo tuszu i dzięki temu jedna warstwa wystarczy, drugiej nie polecam- posklejane rzęsy- jedna i efekt świetny. Tuszuje każda rzese, oko od razu się otwiera, robi się wielkie, sam tusz jest bardzo trwały, nie obsypuje się, nie rozmazuje, utrzymuje cały dzień. Jest to nowość i mamy gwarancję, że tusz będzie świeży, dlatego tak kocham nowe produkty na rynku. Monsieur Big szczególnie trudno zmyć- jest mega trwały, polecam od razu zakupić dobry płyn do demakijażu. Jest bardzo czarny i uważam, że jest to doskonały tusz zarówno na co dzień i wielkie wyjścia. Ja potrzebowałam kilku dni aby nauczyć się malować nim perfekcyjnie rzęsy, ale naprawdę warto. Polecam.