Topy do paznokci

NeoNail UV Gel Polish Top Shine Bright Top do lakierów hybrydowych

Neonail Top Hybrydowy Top Shine Bright 7.2 ml
Neonail

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

jookie
    28 stycznia 2024 o 21:07
    Daje piękny i długotrwały połysk
    Manicure hybrydowy to mój must have. Wykonuję go samodzielnie. Lubię tworzyć na paznokciach ciekawe hybrydowe stylizacje i testować nowości. Kocham topy no wipe takie jak ten z Neonail. Jest świetny. Cudownie nabłyszcza. Połysk utrzymuje się długo, około 1,5 tygodnia. Jestem zachwycona formuła. Top jest raczej rzadki, a przez to nakładany w niewielkiej ilości bardzo wydajny.
  • 24 września 2023 o 18:14
    Świetny top
    Top coat kupiłam razem z kilkoma innymi produktami, gdyż bardzo lubię markę Neonail. Sama tworzę swój manicure i lubię jak jest bardzo estetyczny i trwały. Zamknięty w czarnym słoiczku, typowym dla lakierów hybrydowych. Gęsty, ale mi to zupełnie nie przeszkadza, jednak fanki rzadszych produktów mogą mieć z tym problem. Utwardza się bardzo dobrze w lampie, zostawia piękny błysk na paznokciach, nie odpada przez całe dwa tygodnie. Wydajny, cenowo przystępny. Na pewno będę do niego ponownie wracać,
    Zalety:
    • jakość
    • działanie
  • 24 marca 2023 o 14:50
    Bardzo dobry top do lakierów hybrydowych
    Top Shnie Bright NeoNail otrzymałam dzięki Klubowi Recenzentki jako dodatek do testowanych produktów, za co jestem niezmiernie wdzięczna. Przy robieniu manicure kieruje się wyborem trwałych produktów, zapewniających mi poządany efekt na paznokciach. Ten top ma pojemność 7,2 ml, czyli taka odpowiednią ilosc jak na kosmetyki tego typu. Pedzelek jest dosyć spory, szeroki dzięki czemu możemy precyzyjnie nabrać odpowiednią ilosc produktu i dobrze rozprowadzić go na płytce paznokcia. Opakowanie jest poręczne, nic się nie wylewa ze środka. Sam top jest przezroczysty, nadaje paznokciom blask i utwardza manicure hybrydowy w kilka sekund. Efekt końcowy bardzo mi się podoba, a przede wszystkim mogę się cieszyć pięknymi paznokciami przez długi czas, dzięki czemu chętnie sięgnę po ten produkt ponownie.
  • 13 lutego 2023 o 20:36
    Lampę Neonail LED Futuro Touch 22W/48 otrzymałam w zestawie z bazą-lakierem i topem dzięki Wizażowi, za co serdecznie dziękuję! Neonail to kultowa marka, której produkty znam i sobie cenię, często do nich wracam uzupełniając swoją kolekcję lakierów. Tego topu jeszcze nigdy nie miałam, ale byłam go bardzo ciekawa. Top sprawdził mi się idealnie – nadaje paznokciom połysk, przedłuża trwałość manicure i jest łatwy w aplikacji. OPAKOWANIE Opakowanie jest typowe dla produktów marki Neonail. Klasyczna, elegancka buteleczka w kolorze czerni i bieli, o połyskliwym wykończeniu, na górze znajduje się naklejka z nazwą kosmetyku. Bardzo podoba mi się pędzelek, który jest gęsty, odpowiednio wyprofilowany w lekką literkę U, co bardzo ułatwia dokładną aplikację topu bez zalewania skórek, dobrze leży w dłoni . Wystarczy kilka pociągnięć i gotowe. TOP Top ma formę bezbarwnego lakieru o konsystencji gęstszej niż baza-lakier. Dobrze współgra z dedykowanym mu lakierem hybrydowym, czyli w moim przypadku Full Color Base. Nałożony na paznokcie i utwardzony w lampie przez około 60s dodaje im blasku, a dodatkowo chroni lakier przed uszkodzeniami. Po utwardzeniu płytka paznokcia wygląda idealnie – jest równa, połyskująca. Produkt zdecydowanie przedłuża trwałość manicure, który wytrzymuje w nienaruszonym stanie ponad 2 tygodnie. Nie pojawiają się na nich ani zarysowania ani lakier nie odpryskuje po kilku dniach od nałożenia, co często mi się zdarzało wcześniej. Plusem jest to, że top nie wymaga użycia cleanera, co zwiększa komfort stosowania i skraca czas potrzebny na wykonanie manicure hybrydowego. Produkt jest umieszczony w sporej buteleczce i ma dużą wydajność. Do tego topu na pewno wrócę ponownie. PLUSY: + duża pojemność + nadaje paznokciom blask + przedłuża trwałość lakieru + szybko się utwardza + wygodne opakowanie i precyzyjny pędzelek
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 9 lutego 2023 o 23:54
    Piękny połysk na paznokciach
    Top Neonail dobrze spełnia swoje zadanie. Daje ładny połysk na paznokciach. Jest taką "kropką nad i" podczas tworzenia stylizacji. Dobrze się go aplikuje dzięki dobrej konsystencji produktu i odpowiedniemu pędzelkowi.
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • połysk
    Wady:
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Topy do paznokci