Podpaski

Bella For Teens Ultra Sensitive, Ultracienkie podpaski higieniczne

• 30 stycznia 2023 o 22:23
    Najlepsze
    Podpasek Bella używam od lat i są moimi ulubionymi podpaskami. Kupuję w różnych wersjach. Są bardzo wygodne i komfortowe w użyciu. Są cienkie, a jednocześnie bardzo chłonne. Neutralizują przykre zapachy, same w sobie są bezzapachowe. Mają skrzydełka, które u mnie są obowiązkowe, dzięki nim jest dodatkowa pewnosc i ochrona, a podpaska się nie przemieszcza. Dobrze trzymają się bielizny. Są chłonne, wygodne i bardzo komfortowo się je nosi. Nic się nie odznacza pod bielizną.
    Drogeria Natura
    kaskaw8
    5 stycznia 2023 o 14:54
    Jestem na tak!
    Bardzo fajne podpaski! Sprawdziły się u mnie w 100%. Są miękkie i nie podrażniają skóry. Nie odznaczają się pod bielizną. Dopasowują się doskonale i nie przemieszczają się. Są bardzo dobrze wykonane; nie rozwarstwiają się i nie odklejają. Pozostają na miejscu i gwarantują dyskrecję. Są odpowiednio chłonne i zapewniają dobrą ochronę. Są warte swojej ceny. Będę do nich wracać, bo zaskoczyły mnie tym, jak dobry jest to produkt. Polecam wypróbować!
    Zalety:
    • jakość
    • chłonność
    • nie podrażniają
    • nie przemieszczają się
  • 12 września 2021 o 20:34
    Ultra dyskretne i ultra pomocne
    Podpaski marki Bella, For Teens Ultra Sensitive nabyłam właśnie z uwagi na to, że są ultra cienkie, mają 2mm. Nie są może najtańsze, bo za 10 sztuk płacę około 5 zł, ale spełniają swoje zadanie doskonale, a poza tym są… urocze. Jeśli tak można w ogóle powiedzieć o podpaskach. Opakowanie i wygląd produktu Podpaski są zapakowane w niebieskie opakowanie z różowymi i fioletowymi akcentami. Wygląda trochę dziecinnie, ale kolorystycznie się broni. Ponadto każda podpaska jest zapakowana osobno, co jest bardzo higieniczne i zapewnia dyskretne użytkowanie. Można pojedynczą sztukę włożyć do kieszeni zupełnie niepostrzeżenie. Podpaski mają na stronie wewnętrznej pastelowe różowo-seledynowe grafiki: serduszka, kwiatki, listki. Są mięciutkie, składają się z bardzo delikatnej, przyjemnej dla skóry włókniny Extra Soft. Ponadto są bezzapachowe, co osobiście mi bardzo odpowiada. Im mniej chemii, tym lepiej. Wrażenia z użytkowania Podpaski, jak już wspominałam, są bardzo cieniutkie i mięciutkie, a do tego w sam raz długie. Mają bardzo dobry klej oraz skrzydełka, więc bez problemu trzymają się bielizny i się nie przesuwają. Nie rolują się i nie odklejają. Wyprodukowano je w formule Latex free - bez użycia lateksu. Są więc bezpieczne dla skóry. Nie podrażniają jej ani nie powodują podrażnień. Posiadają także funkcje Odour stop dzięki substancji neutralizującej intymny zapach. Podsumowanie Recenzowane podpaski mimo że są tak cienkie, to jednocześnie ich chłonności nie można nic zarzucić. Swoje zadanie spełniają doskonale, pochłaniając to, co pochłaniać mają????. I co najważniejsze - nie przeciekają. Są komfortowe w użyciu, ładnie się prezentują i mają zachęcające do kupna opakowanie. Nie odznaczają się pod ubraniem, są dyskretne. Polecam!
    Zalety:
    • Ładne opakowanie, zachęcające do kupna
    • Pakowane pojedynczo, co zapewnia dyskretne użytkowanie
    • Latex free
    • Są mięciutkie, odpowiednio długie
    • Mają skrzydełka, dobrze trzymają się bielizny, nie rolują się, ani nie przeciekają
    • Mają dobrą chłonność
    • Są bezzapachowe
    Wady:
    • Cena za 10 sztuk nie jest zbyt niska
  • 3 marca 2021 o 0:05
    Świetne podpaski.
    Kupiłam te podpaski od Bella przez przypadek i bardzo je polubiłam. Są one zapakowane osobno i w ładnym niebieskim opakowaniu z ślicznym nadrukiem. Można jedną dyskretnie włożyć do kieszeni, a po zmianie zużytą zawinąć i wziąć ze sobą jeśli nie ma kosza w pobliżu. Jedni mogą pomyśleć, że jest tandetny, ale dla mnie jest fajny i może takie opakowanie zachęcić młode dziewczyny, które mają miesiączkę od niedawna do zakupu, bo wiadomo, iż może to być bardzo wstydliwe. Jest ich w opakowaniu 10 sztuk a cena to około 5 złotych. Może nie jest ich za dużo i mógłby być w większym opakowaniu jak są dostępne inne warianty. Samą markę Bella bardzo lubię i ich podpaski są świetne. Reszta produktów również jest niczego sobie. Pochwalić je mogę za jakość, cenę i ogólną dostępność. Podpaski te są wizualnie bardzo ładne. :) Nie są grube i nie za długie. Takie w sam raz. Bardzo przyjemne i mięciutkie. Mają wygodną, naturalną powłokę, która nie obciera i odparza. Nie ma obaw przed podrażnieniami. Nawet w gorące dni. :) Są bardzo chłonne i czuję się w nich świeżo. Posiadają delikatny zapach a nawet pod czas intensywnej miesiączki nie przepuszczają one nieprzyjemnego zapachu. Posiadają skrzydełka więc super, ale to również kwestia indywidualna. Trzymają się świetnie bielizny. Nie przesuwają się, nie zwijają i odklejają. Nie pozostawiają później również resztek kleju na bieliźnie. Na pewno kupie je ponownie.
    Zalety:
    • delikatne, nie syntetyczna powłoka,
    • chłonne,
    • nie przesuwają się i zwijają,
    • cena,
    • 10sztuk w opakowaniu,
    • brak podrażnień i otarć .
    Isia13
    10 stycznia 2020 o 23:31
    Ok
    Podpaski mają urocze opakowanie, całkiem urocze nadruki i delikatny zapach. Skrzydełka ładnie przyklejają się do bielizny i nie przesuwają się ani nie zawijają. Nie polecam z pewnością dla osób z bardzo obfitymi krwawieniami ale dla reszta powinna być zadowolona. Nie odznaczają się, nie uczulają pomimo zapachu i nadruków, nie przepuszczają są całkiem ok.
    • nadruki
    • deliktane
    • dobrze się przyklejają do bielizny
    • nie przepuszczają
    Wady:
    • nie dla każdego

Zobacz także inne Podpaski