Odżywki do rzęs

Ingrid Cosmetics Proffessional Serum Extension for Ideal Long & Volume Lashes Profesjonalne serum stymulujące wzrost rzęs

Selvert
    31 października 2023 o 10:02
    Naprawdę polecam ten kosmetyk
    Stosowałam już wiele różnych produktów , ale ten póki co jest najlepszy :) Ma fajna konsystencje , łatwo się rozprowadza i nie powoduje uczuleń - mam skłonność niestety . Naprawdę polecam ! Jest super !
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 maja 2021 o 15:23
    Słabe efekty
    Serum ma wodnistą konsystencję i jest przeźroczyste. Opakowanie przypomina trochę eyeliner tyle, że mniejszy. Aplikator to pędzelek, który jest mały i precyzyjny. Podczas stosowania nie zauważyłam, aby moje rzęsy stały się mocniejsze, zagęszczone czy przestały wypadać. Jedyny efekt to delikatne wydłużenie, ale naprawdę mało widoczne. W porównaniu do Long4Lashes wypada bardzo słabiutko. Nie polecam.
  • 3 lutego 2021 o 9:59
    Działa!
    Od dawna polowałam na odżywkę do rzęs, jednak ze względu na wysokie ceny się wstrzymywałam. Tę znalazłam w Tk-Maxx za 14 zł, więc wrzuciłam ją do koszyka bez dłuższego zastanowienia. Nie spodziewałam się jakichkolwiek efektów, chciałam po prostu sprawdzić, czy jest w stanie cokolwiek zdziałać. Używam ją 4 miesiące. Moje rzęsy zawsze były ciemne, gęste i długie, ale teraz są jeszcze piękniejsze! Są wyraźnie dłuższe i widzę to po tym, jak podkręcam je zalotką. Wystają poza nią o wiele bardziej, niż wcześniej. Do tego mam mnóstwo nowych małych rzęs. Są trochę mocniejsze i wypada ich mniej. Nie wiem czy ta odżywka jest warta aż 30 zł i czy nie lepiej trochę dołożyć do Long for Lashes, bo zwyczajnie nie mam porównania z innymi tego typu produktami. Faktem jest, że ta robi robotę, więc na promocji warto ją wypróbować.
  • 3 stycznia 2021 o 11:45
    Minimalne efekty
    Produkt zakupiła w drogerii Hebe po prostu na wypróbowanie. Jestem posiadaczką rzęs bardzo cienkich i rzadkich, długich i słabych. OPAKOWANIE Produkt otrzymujemy w małej wygodnej buteleczce, zapakowanej dodatkowo w kartonik. Sam aplikator jest w formie pędzelka jak przy eyelainerze. KONSYSTENCJA I APLIKACJA Pędzelek jest cienki i dość precyzyjny dzięki czemu aplikacja jest naprawdę łatwa i możemy uważać aby produkt nie dostał się do oczu. Konsystencja przezroczysta i wodnista, bywało, że spływało do oczu. SKUTKI UBOCZNE Podczas stosowania zauważyłąm, że po nocy gdy wstawałam miałam bardzo delikatne oczy, lekko podrażnione i bardzo szczypały, czasami łzawiły. Podrażnienie nie było tak intensywne jak w przypadku Long4Lashes, ale mimo wszystko wystąpiło, dlatego nie wrócę do tego produktu DZIAŁANIE NA RZĘSY Od odżywki oczekiwałam przede wszystkim wzmocnienia rzęs, miło byłoby gdyby też je zagęściła lub wydłużyła. Efektu wzmocnienia nie zaobserwowałam żadnego, jak również serum nie zagęściło mi rzęs. Jedyne co zrobiło to wydłużyło moje rzęski, ale efekt jest porównywalny do smarowania ich wazeliną albo pomadką Alterra.
  • 12 lipca 2019 o 10:46
    Dłuższe rzęsy - to naprawdę działa
    Stosowałam na rzęsy. Włoski sa nieco grubsze, ale co było dla mnie najwazniejsze na pewno są znacznie dłuższe. Efekt zauważyłam po około 6-8 tygodniach. Dodam, że ne jestem systematyczna w stosowaniu :-(
    Zalety:
    • wydłuża rzęsy
    Wady:
    • trochę za dużo produktu pozostaje na pędzelku

Zobacz także inne Odżywki do rzęs