Odżywki do rzęs

Eveline Cosmetics ReveLASH, Skoncentrowane serum stymulujące wzrost rzęs

Eveline Revelash Serum stymulujące wzrost rzęs 1szt

• 2 sierpnia 2024 o 21:33
    świetny produkt
    Po kilku tygodniach stosowania Eveline Cosmetics ReveLASH Skoncentrowanego Serum Stymulującego Wzrost Rzęs mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że ten produkt naprawdę działa. Byłam ciekawa, czy obietnice producenta się sprawdzą, i jestem pozytywnie zaskoczona efektami. Serum ma lekką, żelową konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Aplikator w formie precyzyjnego pędzelka sprawia, że nałożenie jest łatwe i dokładne. Używałam serum codziennie wieczorem, nakładając je u nasady rzęs. Proces aplikacji jest prosty i szybki, a po nałożeniu nie czułam żadnego dyskomfortu ani pieczenia. Już po kilku tygodniach zauważyłam wyraźną poprawę w kondycji moich rzęs. Stały się one zdecydowanie dłuższe, gęstsze i grubsze. Co więcej, rzęsy zyskały lepsze nasycenie pigmentem, przez co wyglądały na bardziej wyraziste i zdrowe. Efekty były widoczne gołym okiem, co było dla mnie ogromnym plusem. Moje rzęsy zaczęły się także mniej łamać, co sugeruje poprawioną wytrzymałość. Serum jest bardzo dobrze tolerowane – nie powoduje podrażnień ani alergii. Po kilku tygodniach stosowania nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych, co jest dużym plusem. Rzęsy są teraz mocniejsze i bardziej odporne na uszkodzenia, co potwierdza działanie serum. Efekty utrzymują się przez długi czas, a rzęsy nie wracają do poprzedniego stanu. Eveline Cosmetics ReveLASH Skoncentrowane Serum Stymulujące Wzrost Rzęs to produkt, który zdecydowanie spełnia swoje obietnice. Innowacyjna formuła i widoczne efekty w postaci dłuższych, gęstszych i mocniejszych rzęs sprawiają, że jestem bardzo zadowolona z zakupu. Jeśli marzysz o pięknych rzęsach bez konieczności używania sztucznych metod, to serum jest świetnym rozwiązaniem.
    Zalety:
    • wzmacnianie rzęs, łatwość aplikacji, szybkie efekty
    Agafii
    17 marca 2024 o 22:55
    Super działanie
    Przyznam szczerze, że od zawsze byłam przeciwna tego typu preparatom, myślałam iż efekty są chwilowe, a po zaprzestaniu stosowania serum, rzęsy wypadają i ciężko je przywrócić do poprzedniego stanu. Po użyciu tego serum moje zdanie diametralnie się zmieniło. Po każdym kolejnym stosowaniu czułam, że moje rzęsy są ciemniejsze i dłuższe. Producent obiecuję, że po 4 tygodniach rzęsy będą dłuższe i gestsze. I rzeczywiście tak jest. Ja stosowałam serum przez ok. 4 tygodnie a efekty z tego doświadczenia załączyłam na zdjęciu. Jak dla mnie zmiana jest kolosalna, ale na tym nie kończe, dalej będę maltretowac to serum do ostatniej kropelki. ???? Ja temu serum mówię - TAK.
  • 28 stycznia 2024 o 17:21
    Serum do rzęs to kosmetyk, który stosuję raz na jakiś cza, kiedy widzę, że moje rzęsy potrzebują wzmocnienia. To serum bardzo lubię i zużyłam kilka opakowań. Przede wszystkim jest skuteczne – pozwala wzmocnić rzęsy i wyraźnie je wydłuża przy systematycznym stosowaniu. OPAKOWANIE Śliczny kartonik zapakowany w folię daje gwarancję nowości serum. Kolorystyka opanowania to czerń z połyskującymi złotymi elementami, grafika jest bardzo ładna. W środku znajdujemy również instrukcję wraz z ulotką. Opakowanie serum wykonane jest z trwałego i mocnego plastiku, przypomina jak już wspomniałam eyeliner - pędzelek ma jednak dużo cieńszą i bardziej precyzyjną końcówkę. Wygodnie nakłada się nim serum, jest to również szybki proces dzięki precyzyjności pędzelka. SERUM Serum ma postać bezbarwnego żelu, gęstego, dzieki czemu dobrze się go nakłada. Czynność ta jest szybka i bardzo prosta do wykonana - wystarczy przejechać pędzelkiem po linii rzęs i gotowe. Pierwsze efekty zauważyłam już po 3 tygodniach codziennego stosowania – rzęsy lekko się wydłużyły, po kolejnych tygodniach były naprawdę o wiele dłuższe i gęstsze. Pomalowane tuszem wyglądały niczym sztuczne. Serum spełniło swoje zadanie. Produkt jest z pewnością bardzo wydajny, jednak ciężko określić, ile tak naprawdę go zostało w opakowaniu i kiedy się skończy (ja uzywałam opakowanie przez 3 miesiące wg zaleceń producenta). Cenowo jak na odżywkę do rzęs jest przystępny. PLUSY: + łatwość aplikacji + widoczne efekty systematycznego stosowania + wydłuża, wzmacnia, lekko zagęszcza rzęsy + jest wydajne + korzystna cena jak na produkt tego typu + dobra dostępność + trwałe i praktyczne opakowanie + wygodny aplikator
    Drogeria Jasmin
  • 26 marca 2021 o 20:30
    Skutki uboczne!!!
    Odżywka działa. Po paru tygodniach rzęsy są dłuższe i jest ich więcej. Poczytajcie jednak o skutkach ubocznych tego typu odżywek, bo to wszystko prawda!!! Te super gęste i długie rzęsy wypadają wszystkie jednocześnie! Te, które odrastają, nawet jeśli dalej używa się odżywkę, są zdeformowane. Jeśli przestanie się używać odżywkę całkiem rzęsy, które pozostają są w opłakanym stanie. Rosną w różne strony, są poskręcane i bardzo słabe. Generalnie nie polecam tego typu odżywek. Jest na rynku sporo specyfików, które poprawią stan rzęs bez takich skutków ubocznych.
  • 16 lutego 2021 o 17:48
    Mądrze używane przynosi efekty
    Swojego czasu bardzo zrazilam się do serum Long Lashes, a okulista wystosował gorąca prośbę abym tego specyfiku nie używała nigdy więcej. Wirusowe zapalenie oka plus podrażnienie serum, to kiepska impreza. Złożyło się jednak tak, że potrzebowałam w stosunkowo krótkim czasie wrócić do długości moich rzęs, które z natury są długie, jest ich dużo, ale są cienkie, jak moje włosy. Do tego bardzo jasne. Stwierdzilam, że skuszę się ponownie na serum z bimatoprostem, ale innej marki i stosując je na swój sposób,nie jak zaleca producent. Padło na serum Eveline, z polecenia koleżanki, którą Long Lashes swojego czasu też podrażniło. W pierwszej chwili to spodobała mi się cena, ja zapłaciłam około 30 zl:D - raczej konkurencyjna i pojemność, większa niż zazwyczaj. Stwierdziłam, że skoro serum dane na noc migruje i podrażnia mi oko zacznę używać je rano, przed makijażem i co 2 dzień. Po 3 tygodniach widziałam już pierwsze efekty, rzęsy dłuższe, odrobinę gęstsze, ale ich kolor bez zmian. Zaczęłam więc w dni w które się nie maluję tuszować rzęsy wazeliną lub egyptian miracle. Efekt był świetny, rzęsy zaczęły się jeszcze bardziej zagęszczać i przyciemniac, dzięki czemu dni bez tuszu było coraz mniej, co na pewno też dało rzęsom czas na regenerację. Niestety po odstawieniu z dnia na dzień wyglądały mniej efektownie. Odżywka nie podrażniła, nie uczuliła, ale oczywiście trzeba odczekać z pół godziny do makijażu. Pracuje często z domu wiec mogłam sobie pozwolić na takie dni. Nie wiem czy w innych warunkach nie byłoby to zwyczajnie upierdliwe i czy każdemu przysłuży, ale u mnie tak sprawdziła się najlepiej. Opakowanie, małe, czarne, plastikowe i poręczne, pędzelek się nie rozwarstwia, nabiera dokładnie tyle ile potrzeba. Wydajność spora, najpierw używałam ją co 2 dni, później z 1,2 razy w tygodniu i zużyłam po 3 miesiącach. Wrócę do niej, aktualnie testuje inną odżywkę do rzęs.
    Zalety:
    • Wzrost rzęs, pędzelek i cena. Wydajność.
    Wady:
    • Możliwość podrażnienia, efekt dłuższych rzęs mija po odatawieniu. Wpływ na przyciemnienie koloru niewielki.

Zobacz także inne Odżywki do rzęs