Odżywki do rzęs

Christian Laurent Pour la Beaute, Supreme Growth Aktywna baza i serum do rzęs

Christian Laurent Aktywna Baza & Serum do Rzęs

• 26 marca 2025 o 17:55
    Jeden z lepszych!
    Christian Laurent Pour la Beaute Supreme Growth to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Jego formuła łączy bazę pod tusz do rzęs z intensywnie pielęgnującym serum, co sprawia, że rzęsy są nie tylko wydłużone i pogrubione, ale również odżywione i wzmocnione. Dzięki składnikom takim jak biotyna, kwas hialuronowy i pantenol, zauważyłam, że moje rzęsy stały się bardziej elastyczne i mniej podatne na wypadanie. Produkt jest delikatny dla oczu, co jest dla mnie bardzo ważne, ponieważ mam wrażliwą skórę. To świetny wybór dla osób, które chcą zadbać o swoje rzęsy na co dzień.
    Zalety:
    • Wydajna
    • Działa
    Natheyn
    8 listopada 2024 o 14:32
    Mój ukochany primer i serum
    Miałam okazję używać kilku innych primerów pod tusz, ale ten jest zdecydowanie moim ukochanym i zawsze do niego wracam. Daje świetny efekt wydłużenia rzęs, który utrzymuje się wiele godzin. Na noc stosuję go solo jako po prostu serum do rzęs (po około 2/3 tygodniach stosowania można zauważyć znaczne wydłużenie i wzmocnienie rzęs). Co do "przedłużenia trwałości tuszu" o której mówi producent, to niestety nie mogę tego potwierdzić ponieważ tusz na moich rzęsach zawsze trzyma się tak dosyć dobrze. Warto też wspomnieć że tak jak spora ilość primerów, ten również nadaje rzęsom biały kolor, który jednak po wyschnięciu prawie w pełni znika.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Odżywienie i porost rzęs po kilkutygodniowym stosowaniu
    • Efekt wydłużenia jaki daje
    Wady:
    joanakk
    7 września 2024 o 22:50
    Pierwsze serum które można stosować pod tusz
    Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam, że moje rzęsy stały się wyraźnie dłuższe i gęstsze. Serum skutecznie stymuluje wzrost, dając szybkie i zauważalne rezultaty. Rzęsy są teraz mocniejsze i mniej podatne na łamanie, co znacząco poprawiło ich ogólną kondycję. Produkt działa zarówno jako odżywcze serum na noc, jak i baza pod tusz do rzęs, co zwiększa jego funkcjonalność i ułatwia codzienną pielęgnację. Aplikator jest precyzyjny i łatwy w użyciu, co umożliwia bezproblemowe nakładanie produktu nawet na najcieńsze rzęsy. Serum jest bardzo łagodne dla wrażliwych oczu, nie powoduje żadnych podrażnień ani uczucia pieczenia.
    Zalety:
    • Wzmacnia rzęsy
    • Szybką aplikacja
    • Stosowanie pod tusz
    • Nie podrażnia oczu
    • Wzmacnia i przyspiesza wzrost rzęs
  • 26 lipca 2024 o 14:57
    Bardzo polecam dla osób które mają słabe, krótkie rzęsy
    Jednym z największych plusów jest brak substancji zapachowych, co sprawia, że produkt jest idealny dla osób o wrażliwych oczach oraz noszących szkła kontaktowe. Dodatkowo, serum jest testowane dermatologicznie, co daje mi pewność, że jest bezpieczne dla mojej skóry. Skoncentrowana formuła serum wzmacnia i nawilża rzęsy, co dodatkowo przedłuża trwałość makijażu. Dzięki składnikom takim jak biotyna, kwas hialuronowy i D-panthenol, moje rzęsy stały się gęstsze, dłuższe i mocniejsze. Regularne stosowanie sprawia, że są mniej podatne na wypadanie. Podsumowując, serum Supreme Growth od Christian Laurent to świetna inwestycja dla każdej osoby pragnącej pięknych i zdrowych rzęs. Gorąco polecam!
    Zalety:
    • widoczne efekty, bezpieczny dla oczu
  • 23 lipca 2024 o 13:58
    Rzęsy marzeń
    Christian Laurent, Pour la Beauté, Supreme Growth to zaawansowane serum, które łączy w sobie funkcje aktywnej bazy i odżywczego serum do rzęs. Produkt obiecuje intensywnie stymulować wzrost rzęs, poprawić ich gęstość i długość, a także wzmocnić strukturę włosków. Serum zawiera kompleks składników aktywnych, takich jak peptydy, witaminy, ekstrakty roślinne oraz substancje odżywcze, które mają na celu wsparcie naturalnego wzrostu rzęs. Działa poprzez odżywienie i stymulację cebulek rzęs, co przyczynia się do ich szybszego wzrostu i lepszego wyglądu.
    Zalety:
    • 1. Wiele osób zauważyło poprawę w długości i gęstości rzęs po regularnym stosowaniu. Po kilku tygodniach widoczne są efekty, co sugeruje skuteczność produktu.
    • 2. Produkt ma wygodną formułę i aplikator, który ułatwia precyzyjne naniesienie serum na rzęsy u nasady.
    • 3. Serum zostało przetestowane dermatologicznie i oftalmologicznie, co czyni je bezpiecznym dla osób noszących soczewki kontaktowe oraz osób z wrażliwymi oczami.
    Wady:
    • 1. Produkt może być dość drogi w porównaniu do innych serum do rzęs dostępnych na rynku. Dla niektórych osób cena może stanowić barierę.
    • 2. Chociaż produkt jest ogólnie dobrze tolerowany, niektórzy użytkownicy mogą doświadczać lekkich podrażnień lub reakcji alergicznych. Ważne jest, aby przed pełnym zastosowaniem przeprowadzić test na małej powierzchni skóry.

Zobacz także inne Odżywki do rzęs