Odżywki do paznokci

Laura Conti Wygładzający i wzmacniający balsam do paznokci i skórek

Nasi użytkownicy zostawili 8 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 marca 2024 o 17:55
    Dobrze nawilża skórki
    Balsam kupiła córka i powiem szczerze, że jest mega dobry. Balsam charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Posiada aplikator w postaci pędzelka konsternacja jest olejowa, ale szybko się wchłania. Balsam dobrze nawilża skórki oraz poprawia paznokcie wyglądają zdecydowanie na zdrowsze. Produkt wydajny.
    _inga
    19 lutego 2023 o 9:38
    Wygładzający i wzmacniający balsam do paznokci i skórek, Laura Conti
    Balsam do paznokci i skórek dostałam w prezencie, opakowanie to mała tubka zawierająca 8 ml kosmetyku. Balsam ma konsystencję gęstego olejku, skutecznie odżywia i nawilża skórki, wzmacnia i odżywia płytkę paznokciową, szybko się wchłania nie pozostawia tłustej warstwy, jest wydajny.. Dodatkowy plus skład oraz za praktyczne wygodne opakowanie. aplikator w formie pędzelka pozwala dość precyzyjnie nałożyć odpowiednią ilość kosmetyku, mały minus za brak możliwości balsamu na zakrętce. Podsumowując balsam bardzo dobrze się sprawdził szczególnie widzę poprawę stanu skórek w koło paznokci, na pewno kupię kolejne opakowanie. Serdecznie polecam !
    Zalety:
    • odżywia i nawilża skórki
    • wzmacnia i odżywia paznokcie
    • szybko się wchłania
    • wygodna aplikacja
    • skład
    Wady:
    • nie można ustawić tubki na zakrętce
  • 28 grudnia 2019 o 9:38
    Moja ulubiona odzywka
    Mimo tak malego opakowania olejek jest wydajny Sklad jest swietny praktycznie same oleje Zapach kojarzy mi sie z gumami mamby Swietnie rozjasnia plytke Widac duze efekty Mam strasznie rozdwojoną pkytke i od czasu do czasu robie sobie hybryde kiedy robie przerwe ratunkiem jest wlasnie ten olejek Zdecydowanie najlepsza odzywka do paznokci W koncu moglam zapuscic zdrowe paznokcie
    Zalety:
    • Rozjasniona plytka
    • Szybszy wzrost
    • Zapach konsystencja (taki gestszy olejek )
    • Zadbane skorki
    • Wzmocnione paznokcie
    • Wydajnosc- stosuje po kilka razy codziennie i starczy na 2-3 mies.
    Wady:
    • Zauwazylam tyle ze etykieta odkleja sie od tubki
    a88k
    11 sierpnia 2019 o 15:39
    Może być
    Tego typu preparaty rzadko w pełni mnie satysfakcjonują, bo większość tych mieszanek olejków działa na moje skórki bardzo krótkotrwale. Chyba jedynym wyjątkiem jest olejek Parico, który już mam w zapasie. O ile ten balsam całkiem nieźle wzmacnia i odżywia paznokcie, to jednak ze skórkami radzi sobie bardzo przeciętnie. Za to paznokcie, które w moim przypadku są z natury bardzo miękkie i skłonne do rozdwajania się, stają się rzeczywiście mocniejsze. Nie mam możliwości nakładania go po każdym umyciu rąk, bo to w końcu olejek, ale Parico wystarczy użyć dwa razy na dobę i można się cieszyć nienagannymi skórkami i paznokciami, a tutaj efekt bardzo podobny do olejku Sally Hansem, czyli średni. Komfort używania jest taki sam, jak przy innych takich wynalazkach, jest tłusty, bo tak już po prostu jest. Tego konkretnego balsamu więcej nie kupię, bo znam lepszy. Na pewno sporym plusem jest jednak wygodne opakowanie pędzelkiem, z którego nie wylewa się nadmiar kosmetyku.
  • 6 sierpnia 2019 o 13:25
    Najlepszy balsam do skórek
    Balsam laura conti nie tylko uratował moje skórki, ale dodatkowo wzmocnil paznokcie. Ma świetny skład: olej ze słodkich migdałów, olej mandarynkowy, olejek jojoba i oliwę z oliwek. Już po pierwszym dniu zauważyłam dużą poprawę. Moje skórki stały się nawilżone, przestały się zadzierać. Stosowałam inne tego typu specyfiki i przeważnie wzmacnialy one paznokcie i strasznie wysuszyły mi skórki. Balsam Laura Conti nie tylko nawilża, ale wzmacnia paznokcie. Po tygodniu przestaly sie rozdwajać. Moj hit i nr 1.
    Zalety:
    • nawilża skórki
    • wzmacnia paznokcie (nie muszę stosowac dodatkowo odżywki)
    • łatwość aplikacji (poręczny pędzelek)