Eyelinery

L'Oreal Paris Flash Cat Eye, Eyeliner Eyeliner w pisaku

L’Oréal Superliner Flash Cat Eye - eyeliner 1szt.

Nasi użytkownicy zostawili 235 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 lutego 2025 o 18:18
    Eyeliner Cat Eye
    Z czystym sercem polecam. Najlepszy, najbardziej precyzyjny z idealna końcówka sprawia że kreski wychodzą za pierwszym razem. Jest idealnie czarny co sprawia że nie trzeba kilka razy pociągać kreski. Eyeliner super sprawdza się dla początkujących jak również dla profesjonalistów.
  • 3 sierpnia 2024 o 0:26
    polecam!
    Jestem absolutnie zachwycona eyelinerem L'Oreal Paris Flash Cat Eye! To, co wyróżnia ten produkt, to jego niezwykle innowacyjny aplikator, który sprawia, że rysowanie perfekcyjnej kreski jest dziecinnie proste. Aplikator w formie pisaka jest świetnie zaprojektowany, co pozwala na precyzyjne i kontrolowane rysowanie kreski. Cienka, elastyczna szczoteczka idealnie dostosowuje się do linii rzęs, co umożliwia stworzenie zarówno delikatnej, cienkiej kreski, jak i bardziej wyrazistego, kociego oka. Nawet jeśli nie jestem mistrzynią w malowaniu kreski, ten eyeliner sprawia, że efekt wygląda profesjonalnie. Formuła jest naprawdę intensywnie czarna, co daje głęboki, nasycony kolor już za pierwszym pociągnięciem. Kreska pozostaje wyraźna i nienaruszona przez cały dzień, nie blaknie ani się nie rozmazuje, co jest dla mnie ogromnym plusem. Eyeliner jest bardzo wygodny w użyciu, nie podrażnia skóry ani oczu. Używam go codziennie i jestem pod wrażeniem, jak długo utrzymuje swoje właściwości – zarówno kolor, jak i precyzja kreski. Wydajność produktu jest również na wysokim poziomie, co sprawia, że jest wart swojej ceny. L'Oreal Paris Flash Cat Eye to eyeliner, który z pewnością zostanie ze mną na dłużej. Dzięki precyzyjnemu aplikatorowi, intensywnej czerni i długotrwałej formule, mogę osiągnąć idealny wygląd kreski bez większego wysiłku. Polecam go każdemu, kto szuka niezawodnego i łatwego w użyciu eyelinera do codziennych makijaży!
    Zalety:
    • brak rozmazań, blaknięć
  • 9 marca 2024 o 19:33
    spoko
    lubię ten produkt, jest trwały, dobrze się rozprowadza na skórze, nie rozmazuje się. miałam trzy opakowania. niemniej jednak na pewnym etapie mnie uczulił. Jak w ciągu dnia pod wpływem ewentualnej łzy dostanie się do oka, to bardzo mnie piecze. Jest to potworne pieczenie, tak bardzo że musiałam zmywać makijaż z oka i przemyć oko. Jeśli masz delikatne oko i łatwo Cię coś uczula, to chyba nie ten produkt.
  • 7 lutego 2023 o 17:05
    Najlepszy jaki do tej pory miałam
    Eyeliner zakupiłam w promocji nie czytając wcześniej recenzji na jego temat. Okazało się, że to świetny produkt. Czerń jest głeboka i nasycona a cieńka końcówka linera pozwala na rysowanie naprawdę wyraźnych i precyzyjnych kreseczek. Nic się nie kruszy ani nie rozmazuje po czasie. Powiedziałabym, że wręcz ciężko zmyć ten eyeliner przy demakijażu;) Z początku byłam sceptycznie nastawiona do dołącząnego do linera szablonu do rysowania "jaskółek" i rysowałam je po swojemu czyli niezbyt ładnie. Wkoncu postanowiłam wypróbować ten gadżet i okazało się że naprawdę pomaga , kreseczki wyglądają bardzo profesjonalnie i są identyczne na obu powiekach. No i ważna dla mnie kwestia. Eyeliner nie wysycha szybko jak to się zdarza przy niektórych pisakach. Jednym słowem mega!
    Zalety:
    • nasycenie czerni
    • precyzyjna końcówka do rysowania kresek
    • naprawdę pomocny szablon do rysowania jaskółek
    • produkt nie kruszy się i nie rozmazuje
    Saori89
    1 października 2022 o 16:36
    DRAMAT
    Za żadne pieniądze świata nie kupiłabym go ponownie. Tragiczny. Rozlewał się w załamaniu powieki, nawet najtańszy eyeliner za 7zł nigdy nie zrobił mi czegoś takiego. Po namalowaniu kreski musiałam odczekać kilka minut z zamkniętymi oczami żeby zdążył przyschnąć, a i to nie gwarantowało sukcesu. Plastik do malowania kreski to jakiś żart. Zatyczka na czymś w rodzaju sprężyny co chwilę "wybijała" przez co flamaster zaczynał wysychać. Kreski maluję już od jakichś 15 lat ale jak do tej pory to jeden z moich najgorszy eyelinerów.