Podpaski

Always Ultra Sensitive Soft Like Cotton & Flexible Normal Plus Unscented, Podpaski higieniczne ze skrzydełkami bezzapachowe rozmiar 1

• 1 marca 2022 o 18:19
    Przeciętne i drogie
    Kupiłam te podpaski w Rossmannie. Mój wybór padł na te konkretne, ponieważ nie miałam okazji od dłuższego czasu używać podpasek marki Always i byłam ciekawa, czy coś się u tej marki pozmieniało. Moje ogólne wrażenia są raczej pozytywne. Każda podpaska jest pakowana osobno, co jest na pewno higieniczne, dzięki czemu można włożyć podpaski do torebki. Podpaski są miękkie w dotyku, dzięki czemu są bardzo wygodne i niewyczuwalne. Produkt nie podrażnia, dobrze chłonie wydzielinę i jest lekko perfumowany. Jednakże mam wrażenie, że nie niweluje nieprzyjemnych zapachów. Zmieniam podpaski bardzo często i nigdy nie miałam z tym problemu przy konkurencyjnych markach, a tutaj spotkałam niemiłą niespodziankę. Do tego są dość nietrwałe i rozwarstwiają się. Ogólnie produkt ma swoje plusy i minusy, ale niestety ceną przy przeciętnej jakości trochę powala. Ja raczej jestem średnio zadowolona lub może trafiłam na jakąś feralną paczkę. Nie zdecyduję się na ponowny zakup.
  • 3 marca 2021 o 22:05
    Nowy nr 1
    W zasadzie kupiłam je dlatego, że z półki zniknęły podpaski, których zazwyczaj używam. Ten przypadek okazał się jednak pozytywny w skutkach. ;) Zapakowane są w osobne saszetki i już po nich widać, że są one zauważalnie cieńsze niż inne podpaski Always, których używałam. Zgodnie z obietnicą na opakowaniu, są milsze w dotyku (jakby pokryte bawełnianą warstwą) oraz bardziej elastyczne. Łatwo dopasowują się do bielizny oraz do ruchów ciała. Dzięki temu są niewyczuwalne, co daje duży komfort. Dodatkowo są odpowiednio chłonne, więc nie trzeba obawiać się o "przecieki". Podpaski nie są perfumowane, ale dla mnie nie ma to większego znaczenia. Plusem jest również to, że podpaski te uzyskały akceptację dermatologów (Skin Health Alliance). Zdecydowanie staną się moim nowym numerem 1. :)
    Zalety:
    • cienkie
    • chłonne
    • dopasowują się do bielizny i do ruchów ciała
    • niewyczuwalne
    • miękkie w dotyku
    • zaakceptowane przez dermatologów
    Wady:
    • cena - są nieco droższe, ale moim zdaniem jakość idzie tutaj w parze z ceną
  • 19 sierpnia 2020 o 10:03
    Sprawdzone i zaufane
    Jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o artykuły higieniczne, które wybieram podczas menstruacji. Muszą być niezawodne, komfortowe w noszeniu i nie powodujące podrażnień. Nie muszę już chyba dodawać, jak ważna jest chłonność ;-) Te podpaski od Always spełniają wszystkie moje wymagania. Odpowiednio absorbują płyn nie przepuszczając niczego. Bardzo dobrze trzymają się bielizny, nie powijają i nie odklejają. Kształt i skrzydełka dają pewność, że nic nie wydostanie się bokami. Mam skłonność do podrażnień, a te podpaski są delikatne i niemal niewyczuwalne w ciągu dnia. Dodatkowo cenię sobie to, że każda sztuka zapakowana jest oddzielnie, co ułatwia zabieranie pojedynczych podpasek ze sobą, czy dyskretne wyrzucanie. Polecam wypróbować :-)
    miniual
    15 marca 2019 o 17:48
    Jakość!
    Gdychcę być super pewna niezawodności podpasek wybieram własnie ten produkt. Delikatny dla skóry, nie podrażnia bez zapachu. Dostępny w większości sklepów, cena niestety dość wysoka. Warto je kupić na promocjach. Lubię je za klej jaki mają, zawsze doskonale trzymają się bielizny. Nie ważne czy się mocno spocimy czy nie, czy dużo chodzimy one zawsze pozostają na miejscu. Cieniutkie i dyskretne, pasujące do większości bielizny, nawet tej z poszerzanym krokiem!
    • komfort
    • jakość kleju i mocowania
    • niezwodność
  • 10 marca 2019 o 9:27
    Idealna miękkość i ochrona!
    Jako posiadaczka wrażliwej skóry na całym ciele zawsze poszukuję produktów delikatnych, by w miarę jak najbardziej zminimalizować ryzyko podrażnień. Komfort i bezpieczeństwo jest dla mnie szczególnie ważne w comiesięczne ciężkie dni kobiece. Aby ten czas mógł upłynąć lekko potrzebuję miękkich i chłonnych podpasek, dzięki którym poczuję się pewnie i świeżo. Jestem przekonana,że każda zna markę Always i na pewno nie raz je stosowała. Ja mam do niej ogromny sentyment, gdyż towarzyszą mi od pierwszej miesiączki. Gdy tylko zobaczyłam reklamę z nowymi produktami przeznaczonymi do skóry wrażliwej od razu wiedziałam,że muszę je wypróbować. Zakupiłam opakowanie 20szt. za około 6,5zł, więc naprawdę korzystnie. Zdradzę od razu,że stały się moimi ulubienicami! Opakowanie jest bardzo klasyczne, foliowa saszetka, która w środku zawiera 20 osobno opakowanych podpasek. Różowe kolory jak najbardziej mi się podobają, gdyż kojarzą się z kobiecością. Co ciekawe każda podpaska opakowana jest w folijkę o innej szacie graficznej! Takie małe urozmaicenie, a cieszy :) Użycie i aplikacja podpaski jest bezproblemowa, natychmiastowo się przykleja do bielizny a skrzydełka dobrze przylegają. Całość nie marszczy się i co ważne nie zmienia swojej pozycji przy codziennej aktywności. Są to produkty bezzapachowe jednakże mimo wszystko absorbują niepożądaną woń. Bardzo zaskoczyła mnie niesamowita miękkość i przyjemnie gładka powierzchnia podpaski. Do tej pory jest to zdecydowanie najbardziej delikatna i miękka podpaska jaką spotkałam. Jest prawie niewyczuwalna dla skóry i bardzo wygodna. Nie powoduje podrażnień i odparzeń. Skóra oddycha i zachowuje świeżość. Podpaska jest bardzo chłonna i radzi sobie nawet przy obfitych dniach. Możemy dzięki niej zachować komfort i higienę przez cały dzień. Przy mojej wrażliwej skórze sprawdziły się idealnie, nawet przy aktywności fizycznej. Nie było sytuacji bym poczuła dyskomfort czy pieczenie. Moja skóra je pokochała! Do tego są praktycznie niewyczuwalne, więc czuję się w nich pewnie i komfortowo. Serdecznie polecam posiadaczkom wrażliwej skóry i nie tylko! Są to rewelacyjnie miękkie i chłonne podpaski, która pomogą gładko i bezpiecznie przejść nam nasze ciężkie dni. Od teraz są to moje ulubione podpaski dodające pewności siebie:)
    Zalety:
    • wygodne, praktyczne opakowanie
    • niesamowicie miękkie i delikatne
    • chłonne
    • nie podrażniają, idealne dla wrażliwej skóry
    • nie zmieniają pozycji
    • sprawdzają się podczas aktywności fizycznej
    • cienkie,praktycznie niewyczuwalne
    • neutralizują przykry zapach
    • zapewniają komfort i ochronę
    Wady:
    • brak :)

Zobacz także inne Podpaski