Podpaski

Always Ultra Night, Podpaski higieniczne rozmiar 3

notino.pl
Always PODPASKI ULTRA NIGHT DUO 14 SZT 032328
Always Ultra Night Podpaski higieniczne, 14 szt.

• 30 marca 2023 o 9:34
    Podpaski nocne
    DOSTĘPNOŚĆ – w wielu sklepach i drogeriach, stacjonarnie i online OPAKOWANIE – jedno małe, albo dwuraki SZATA GRAFICZNA – granatowa, kojarzy się z podpaskami na noc SKŁAD – nie sprawdzałam WYDAJNOŚĆ – podpaski są bardzo długie, więc zamiast dwóch krótszych, wystarczy taka jedna ZAPACH – niewyczuwalny JAKOŚĆ PRODUKTU – produkt z siateczką jest ciekawym rozwiązaniem na noc, ale mam wrażenie, że skóra nie oddycha TRWAŁOŚĆ – mocny klej EFEKT – kamufluje nieprzyjemny zapach, nie przecieka, nie zwija się, nie rozwarstwia, ale mam wrażenie, że skóra nie oddycha ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – sprawdza się, bo można wziąć tyle sztuk ile się potrzebuje, a opakowanie samo w sobie jest dość małe CENA – ok. 9 zł
    • szata graficzna
    • jakość produktu
    • efekt
    • podróż
    Wady:
    • mam wrażenie, że skóra nie oddycha
  • 9 lutego 2023 o 20:07
    Mega podpaski na noc
    Podpaski Always na noc od jakiegoś czasu na stałe zagościły wśród artykułów higienicznych w moim domu. Jak do tej pory nie trafiłam jeszcze na podpaski tej długości (są naprawdę długie-co jest super). Możemy spokojnie przespać całą noc bez obaw o przeciekanie.
    Zalety:
    • Długość
    • Chłonność
    • Naprawdę mocno trzymają się bielizny
  • 8 lutego 2023 o 21:59
    Jest spoko ale poco przepłacać
    Ogólnie działanie, chłonność jest wporzadku ale jak wiele innych marek o połowę tańszych. Nie obciera, nie podrażnia. Czujemy się komfortowo ale czy naprawdę warto. Nie wiem ja raczej kupuje tańsze firmy bo i tak wyrzucamy to do śmieci
  • 6 grudnia 2022 o 9:56
    Nie wyobrażam sobie miesiączki bez nich
    Podpaski Always są ze mną już od ładnych paru lat i mimo że wypróbowałam też podpaski z innych firm to zawsze do nich wracam. Podpaski mieszczą się w foliowym opakowaniu. Opakowanie w kolorystce i odcieniach niebieskiego i granatu Na opakowaniu znajduje się żółty przedziałek który przedziela opakowanie na dwie części . Na jednej i drugiej części w kółeczkach widoczne są podpaski identyczne jak znajdują się w środku opakowania Napisy na opakowaniu w kolorze białym j granatowym. Napisy główne czytelne lecz w języku obcym. Dodatkowe informacje ba boczku opakowania również w języku polskim. Kupuje zawsze rozmiar 3. Wewnątrz opakowania znajduje się 14 podpasek . Każda podpaska zapakowana jest w osobna folie w którą po zużyciu można zawinąć podpaski i w higieniczy sposób wrzucić ją do kosza. Opakowanie podpasek w kolorze białym z szkicami granatowych dłoni i napisem marki. Podpaski pięknie pachną aż chce się je przed założeniem wąchać. Zapach wyczuwalny podczas noszenia. Podpaski są bardzo cienkie ale bardzo dobrze chłonne. Podpaski posiadają duże skrzydełka które trzymają podpaskę i zapobiegają jej przemieszczaniu. Podpaski posiadają siateczkę pod sisteczka widoczne fioletowo niebieskie wzory oraz wzorek kwiatka . Podpaski są chłonne idelane zarówno na noc jak i na dzień. Jeszcze nigdy mi nie przeciwko. W dodatku są cieniutkie i nie widoczne pod ubraniami . Polecam. Podpaski są wygodne w noszeniu. Podpaski po kontakcie ze skóra nie wywołują reakcji alergicznej ani podrażnień I swędzenia skóry.
    Zalety:
    • Pojemne opakowanie
    • Piękny zapach
    • Chłonne
    • Posiadają duże skrzydełka
    • Cienkie
    • Długie
    • Komfortowo się je nosi
    • Nic nie przecieka
  • 4 października 2022 o 22:49
    Duuuża ochrona na noc
    Pierwsze dwa dni mojej miesiączki to bardzo obfite krwawienia. Noc jest wyzwaniem i te podpaski bardzo pomagają spać spokojniej. Chronią od przodu do tyłu, jednak boki.... Tu różnie, są naprawdę duże ale chłonność mam wrażenie że nie jest większa niż w tych na dzień. Rozmiar też sprawia, że w dzień nie fajnie czuć je w bieliźnie od przodu do tyłu, trochę jak w pampersie, ale są przeznaczone na noc więc to im nie ujmuje. Na pewno znowu je kupię na te dni.
    Zalety:
    • Chronią większy obszar-są duże
    • Cena ok
    • Łatwe w obsłudze
    Wady:
    • Chłonność jak w podpaskach na dzień

Zobacz także inne Podpaski