Marka Always i jej produkty z kategorii artykułów higienicznych swego czasu towarzyszyły mi naprawdę bardzo często i także w miarę regularnie do nich powracam. Na rynku co prawda pokazuje się naprawdę masa nowości, ciekawych kosmetyków z tej kategorii, ale mimo są takie propozycje, do których powraca się z największą radością, ponieważ wiadomo, że zawsze nam się sprawdzą i zapewnią nam prawdziwe poczucie bezpieczeństwa. Tak samo było u mnie w przypadku propozycji od marki Always o nazwie Ultra Super. Kiedyś stosowałam je naprawdę często, jednak po czasie o nich zapomniałam i podczas ostatnich zakupów w drogerii Rossmann ponownie zdecydowałam się je zakupić.
Akcesorium dostępne jest w kilku wersjach opakowania, między innymi jest możliwość zakupu ośmiu, szesnastu czy trzydziestu dwóch sztuk podpasek w jednym opakowaniu. Ceny oczywiście potrafią się różnić, jednak ja podczas zakupów wybrałam dla siebie wersję z ośmioma wkładkami, za które w cenie regularnej zapłaciłam siedem złotych. Na opakowaniu, które posiada formę rozrywalnej, cienkiej folijki, na któej dominuje odcień ciemnego, soczystego różu. Na opakowaniu umieszczono również najważniejsze informacje o produkcie, czyli oczywiście logo producenta, nazwę kosmetyku, jego zalecany sposób użytku czy zdjęcie przedstawiające sam produkt.
Każda z podpasek została osobno zapakowana w folię, również w różowych odcieniach, trochę z motywem takiej różowatej panterki. Samo akcesorium jest dosyć cienkie, ale za to naprawdę bardzo chłonne, dodatkowo dosyć długie, także może się także sprawdzić na noc. Podpaski mają sporych rozmiarów skrzydełka, same również posiadają mocny klej, co sprawia, że trzymają się one bielizny naprawdę mocno, a tym samym zapewniają prawdziwe uczucie bezpieczeństwa. Są chłonne, same z siebie posiadają delikatny, kwiatowy zapach.
Muszę przyznać, że podpaski od marki Always cały czas trzymają poziom, są bardzo chłonną, porządną propozycją, która zapewnia prawdziwe poczucie bezpieczeństwa. Dodatkowo mogą się także sprawdzić na noc. Zdecydowanie polecam, bardzo fajny, ciekawy kosmetyk.
Zalety:
- Cena