Pędzle do oczu

Design produktu:
    Lewese4
    11 listopada 2016 o 21:24
    Nawet nawet
    Pędzle są bardzo mięciutkie. Najbardziej lubię tego najmniejszego puchacza do cieni do powiek - świetnie się nim blenduje i nakłada delikatnie cień w załamanie i rozciera. Te do pudru słabo troche go nabierają. Ten do korektora jest ok, choć do cieni do powiek się w ogóle nie sprawdza. Pędzle są ok jednak nie są warte tej ceny. Ja ze swoich jestem zadowolona bo udało mi się je kupić bardzo tanio.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 15 maja 2013 o 21:23
    Fajny zestawik za grosze ;)
    Może zacznę od tego, że nie ma sensu przepłcać za ten pędzelek w drogerii. Nie wiem, czy jesteście tego świadome, ale pędzelki produkowane są (uwaga, wielkie zaskoczenie) w Chinach. :D Pełno ich na portalu aukcyjny ebay.com i właśnie tam zakupiłam swój kompletza ok. 12zł z darmową przesyłką! :D:D Myślę, że za taką cenę lepszych pędzelków bym nie znalazła. Pędzle mają mięciukie włosie, które nie wypada podczas mycia. Gabarytowo są niewielkie, tak więc nadają się w podróż. Najbardzie zadowolona jestem z największego pędzelka, który jest na tyle uniwersalny, że przyda się i do różu, do rozświetlacza i zapewne do bronzera. ;) Ten mini mini kabuki jest maleńki, w zasadzie nadaje się do torebki, aby przypudrować nosek tydzież czoło podczas dnia. ;) Pędzel do korektora jest fantastyczny, mały, precyzyjny z "jędrnym", elastycznym włosiem. Bardzo go lubię używać z Dermacolem. Jest mega precyzyjny, dobrze aplikuje, rozciera i nie kłuje. Najmniej zadowolona jestem z pędzla do cienii, gdyż jets po prostu za duży. Od biedy nada się do nakładania, ale chyba jego pierwotnym zadaniem jest rozcieranie, a nie sama aplikacja cieni. Do tego zadania jest za mało precyzyjny. Dołączona do zestawu torebka/saszetka moim skromnym zdaniem jest za mała. Pędzelki się w niej nie mieszczą, a włosie się odniekształca. :P Dziewczyny, polujcie na okazje w internecie. Nie ma co przepłacać! :D Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania, że tak powiem :D
  • 19 marca 2013 o 20:32
    Dobry dla początkujących
    Mój pierwszy profesjonalny zestaw pędzli do makijażu. Kupiony na Allegro z przesyłką za ponad 50 zł. Wtedy to był dla mnie dość duży wydatek jak na pędzle, ale to była dobra inwestycja. Jestem z zestawu zadowolona. PĘDZELEK DO PUDRU Do pudru nie użyłam go ani razu. Używam go tylko do różu i bronzera i do tego sprawdza się wyśmienicie. Nie chłonie za dużo kosmetyku, bardzo dobrze rozciera kosmetyk, nie pozostawia plam. Krótka rączka sprawia, że pędzel jest bardzo poręczny. Włosie jest bardzo miękkie, ale dość zbite. Pędzel bardzo łatwo się myje, schnie w ciągu jednej nocy. Włosie nie odkształca się, nie wypada. PĘDZELEK DO CIENI Bardzo dobry. Bardzo precyzyjny. Włosie zbite (języczkowy) jednak miękkie. Nie chłonie dużo kosmetyku. Absolutnie się nie odkształca. Bardzo dobrze się go czyści/myje, błyskawicznie schnie. Nie gubi włosia. PĘDZELEK BABY KABUKI Używam go do pudru w kamieniu. Jest do tego bardzo dobry. Tak jak pozostałe pędzle ma bardzo miękkie włosie, którego nie gubi. Pędzel schnie w ciągu jednej nocy. Chłonie dość sporo kosmetyku, ale bardzo dobrze się go myje. Nie odkształca się. PĘDZELEK DO KOREKTORA Najsłabsze ogniwo z zestawu. Jego włosie jest również miękkie, ale niestety czasami kuje... Używam go do korektora w płynie. Nie gubi włosia, choć w tej chwili włosie odkleiło się od całości i wypada całość włosia, więc trzeba go wkładać ręcznie. Pędzelek chłonie dużo produktu i ciężko się niestety myje. Sam produkt też dość średnio rozprowadza. Mogło by być lepiej. Pędzel odkształca się trochę... Pędzle myje co tydzień w mydle w płynie z Biedronki zanurzając je całe Daje całemu zestawowi 4/5 *. Pędzle są świetne oprócz tego do korektora, któremu daje 2,5-3/5*. Bardzo dobre dla osób, które zaczynają swoją przygodę z makijażem lub już dla zaawansowanych np w podróż do torby takie zestaw jak znalazł. Polecam Używam tego produktu od: ponad 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 zestaw w trakcie
  • 12 września 2012 o 9:16
    rewelacyjny zestaw w niskiej cenie
    Nie do końca była przekonana do tego zestawu, podchodziłam do niego z dużym dystansem - jednak po kilku użyciach pokochałam te pędzelki. Jak dla mnie same plusy: - niska cena - b. dobra jakość wykonania (myje praktycznie po każdym użyciu a nie wypadł jeszcze ani jeden włosek) - błyskawicznie schną po myciu - włosie miękkie, delikatne, nie kłuje - włosie nie uczula (taklon) - idealne dla alergików (mam cerę alergiczną i pędzle z włosia zwierzęcego często mnie uczulały i podrażniały) - rewelacyjnie rozprowadzają kosmetyki (super nabierają puder czy cień, nie wchłaniając w siebie ale idealnie przenosząc na twarz) - nie ździera podkładu z twarzy (co zdarzało się często innym pędzlom ) - dla mnie najlepszy pędzelek to to maleństwo kabuki - (niech nie zmylą was pozory:) -idealny do torebki na poprawki w ciągu dnia. Zestaw polecam szczególnie do kosmetyków mineralnych. Pędzle posiadają podróżne materiałowe i foliowe etui, jednak osobiście trzymam pędzelki w kubku by nie uszkodzić włosia. Polecam - naprawdę warto! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 komplet
  • 18 lipca 2012 o 8:53
    świetne
    Zestawik kupiłam wraz z podkładem LL i jestem bardzo zadowolona. + Świetne pędzle za niewielką kwotę. + Miękkie włosie, nie łamie się, nie kłuje. + Bardzo dobrze rozprowadzają kosmetyki. + Ładna i zgrabna kosmetyczka. Jedyne ale mam do opakowania zewnętrznego, które tak niemiłosiernie śmierdzi, że cała kosmetyczka i pędzle przeszły tym gumowo-chemiczno-nafto-niewiadomoco zapachem i wymagały natychmiastowego prania od razu po otworzeniu. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Pędzle do oczu