Maseczki klasyczne

Dermaglin Derma Men, Maska oczyszczająca dla mężczyzn `Zielona glinka kambryjska`

• 6 czerwca 2023 o 12:29
    Dobrze to wygląda
    Pierwsze wrażenie bardzo dobre. Od czasu do czasu korzystam z usług kosmetyczki, bo na co dzień pracuję w przyłbicy ochronnej i przez to strasznie przetłuszcza i świeci mi się skóra na twarzy. Kosmetyczka poleciła mi produkty z zieloną glinką. Padło na maskę firmy dermaglin, ze względu na promocję w drogerii Rossmann i pomoc ekspedientki w wyborze :) Pierwsze wrażenie bardzo dobre, maskę nałożyłem po goleniu i doznałem uczucia chłodu to na plus. Zapach jest dziwny, raczej myślałem, że będzie typowo męski, ale nie przeszkadza. Za to po zmyciu byłem w szoku ???? Twarz zmatowiona, gładka jak nie powiem co, no dobrze to wygląda. Na pewno jeszcze kupię.
    • Zmatowiona skóra
    • Uczucie chłodu
    Wady:
  • 6 czerwca 2023 o 9:10
    Ulubiona maseczka mojego syna
    Mój syn ma dość problematyczną cerę, więc ja, jako dobra matka próbuje mu pomoc wyglądać atrakcyjnie i schludnie. Wcześniej nie przepadał za maseczkami i innymi kosmetycznymi sprawami, ponieważ wszystkie sprawiały że jego skóra była podrażniona i zaczerwieniona, ale po tym jak przekonałam go do sprobowania tej maseczki, powiedział mi, że to jedyny kosmetyk, który mu naprawdę odpowiada. To pewnie przez jej naturalny i delikatny skład. Cieszę się ze wreszcie znalazłam coś dla mojego wymagającego syna. Kupiłam maseczki na promocji w Rossmannie. Mój syn bardzo poleca.
  • 5 czerwca 2023 o 20:03
    Panowie są na tak!
    Używa od:próbka
    W mojej rodzinie co roku na Dzień Dziecka dajemy prezenty nie tylko dzieciom, ale i dorosłym. W tym roku w paczkach dla mężczyzn była między innymi ta maseczka. To był dobry pomysł, bo jedni drugich szybko namówili do jej wypróbowania. Kiedy już przebrnęli przez zabieg nakładania błotka na twarz i uśmiali przy jej zmywaniu orzekli wspólnie, że wyglądają lepiej, skóra jest oczyszczona i nie świeci się. Także dajemy tej masce 5 na 5 punktów. Ja również używam maseczek z glinki i bardzo mi służą. Dermaglin nie jest drogą firmą, ale różne sklepy sprzedają te produkty w różnych cenach. Dobrze jest poszukać promocji nawet w najbardziej znanych drogeriach.
    • działanie
    graffmm
    5 czerwca 2023 o 11:05
    komsetyk na podrażnienia i zaczerwienienia
    Kupiłam tę maseczkę dla męża, który, często ma podrażnioną skórę po goleniu i czasem pojawiają mu się wypryski.Skorzystałam z okazji i kupiłam mu kilka sztuk na promocji w Rossmannie Zadowolony z efektu, podrażnienia się zmniejszyły Sama używam maseczek z dermaglinu i jestem z nich zadowolona. Pomagają mi na zaczerwienienia oraz problemy okołotrądzikowe. Polecam
    • wydajna
    • polski producent
  • 11 kwietnia 2021 o 23:24
    uwielbiam
    Polecam polować na promocje w Rossmanie to dostaniecie ją w super cenie. Maska ma super prosty skład przez co ją uwielbiam. Maska jest kierowana do mężczyzn natomiast nie ma żadnego męskiego zapachu przez co spokojnie każdy może z niej korzystać. Myślę, że nie raz ją jeszcze zakupię