Mgiełki do ciała

Bath & Body Works Whipped Vanilla & Spice, Fine Fragrance Mist Mgiełka do ciała

4 na 51 opinię

• 3 kwietnia 2019 o 16:16
    Wanilia nie taka straszna
    Uwielbiam mgiełki od B&BW i tutaj mam pozytywne zaskoczenie. Zapachu wanilii nie trawię, nie podoba mi się, jest dla mnie mdły i zaczyna mnie po nim boleć głowa. W tej mgiełce niesamowitym zaskoczeniem jest to, że ta wanilia nie jest zbyt mocno wyczuwalna, no gdzieś tam jest, ale nie jest pierwszą nutą zapachową. Ja przede wszystkim czuję przyprawy, cynamon, nuty orzechowe oraz miód. Bardzo ciekawe połączenie, trochę jak jakiś aromat do ciast. Ładnie stonowany zapach, ale dla mnie po jakimś czasie robi się nuty. Zdecydowanie kojarzy się z jesienią oraz kawami z dodatkiem cynamonu i dyni. Fanką nie jestem, ale dla osoby, która od wanilii stroni, to zapach jest naprawdę w porządku. Oczywiście moja mama (nałogowa fanka wanilii) zabrała mi tę mgiełkę i sama jej używa, już nic z niej nie zostało, a została kupiona w grudniu. Jest bardzo wydajna i zapach utrzymuje się przez dłuższy czas. Mama zadowolona, ładnie pachnie, a mi nie śmierdzi. ;)
    Zalety:
    • Średnio wyczuwalna wanilia.
    • Stonowany, spokojny, słodki zapach.
    • Trwałość zapachu.
    • Wydajność produktu.
    Wady:
    • Trochę wyczuwalna woń wanilii (nie lubię tego zapachu xd).

Zobacz także inne Mgiełki do ciała