Kremy i mleczka do włosów

Phyto Phyto7, Hydrating Day Cream with 7 Plants Krem nawilżający do włosów suchych

• 12 sierpnia 2020 o 21:09
    To nie tylko zwykły upiększacz włosów, on robi coś więcej!
    Krem nawilżający do włosów od Phyto7 znajduje się w tubce wykonanej z materiału przypominającego metal. Po wyciskaniu produktu z tubki nie wygląda już ona tak estetycznie. Zapach kosmetyku jest mocno ziołowy i z pewnością nie każdemu przypadnie do gustu. Konsystencja jest gładka, zwarta, nie jest lejąca przy czym lekka - tak jak nazwa wskazuje jest to krem. To nie jest kosmetyk, który jedynie na chwilę, na moment używania kosmetyku sprawia, że włosy ładnie wyglądają. Zdecydowanie odczuwam, że na dłużej wpływa na moje włosy, a zwłaszcza na poziom nawilżenia. Mam wrażenie, że kosmetyk wchłania się w głąb struktury włosa i działa regenerująco.
  • 15 lipca 2020 o 1:20
    Jak dla mnie rewelacja!
    To jeden z najlepszych produktów tej marki :) Krem ma lekką konsystencję i przyjemny zapach. Wystarczy jego niewielka ilość by przesuszone i rozdwojone końcówki stały się miękkie, gładkie i pełne zdrowego blasku. Produkt stosowałam po każdym myciu, mniej więcej od połowy długości włosów, w związku z czym nie mogę powiedzieć tak jak moja poprzedniczka, że krem przyczynia się do szybszego przetłuszczania się włosów - wystarczy go używać zgodnie z przeznaczeniem :) Ku mojemu zaskoczeniu produkt pomimo swoich niewielkich gabarytów jest bardzo wydajny. Jakiś czas temu skończyłam pierwsze opakowanie i chętnie kupię kolejne. Polecam, warto wypróbować :)
    aankko
    28 czerwca 2019 o 14:39
    3 x NO
    Nie rozumiem filozofii tej marki. Produkt ma nawilżać. Nie nawilża, a na dodatek szkodzi, bo wręcz wysusza włosy i paradoksalnie szybciej je przetłuszcza. Szkoda pieniędzy na coś takiego.
    Wady:
    • CENA
    • brak efektu nawilżenia
    • bardzo obciąża włosy
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    ewe11
    11 czerwca 2019 o 13:05
    Mega nawilżacz :)
    Jestem mega zadowolona z tego kremu, bardzo nawilzyl moje suche blond końcówki, które po rozjasnianiu były bardzo suche i rozdwajajace się. Kiedy użyłam go pierwszy raz byłam pod wrażeniem jak pięknie scalil i wygladzil włosy i co ważne nie skleja, nie przetluszcza i nie obciąża! . Stosuję odrobinę dosłownie ziarenko grochu wklepuje w wilgotne umyte włosy. Efekt gładkich i nawilzonych końcowek gwarantowany!
    Zalety:
    • Nawilża włosy
    • Nie skleja
    • Nie obciąża
    • Naturalny skład
    Wady:
    • Dostępność
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl