Kremy i mleczka do włosów

Nivea Straight Anti-frizz Creme Krem do włosów wygładzający

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ankaas
    6 marca 2025 o 20:50
    Dobra opcja na puszące się włos
    Jeśli twoje włosy żyją swoim życiem i puszą się przy każdej zmianie pogody, to ten krem może pomóc. Ma lekką konsystencję, nie obciąża, ale fajnie wygładza i sprawia, że włosy są bardziej zdyscyplinowane. Efekt nie jest mocno dociążający, więc nie ma co liczyć na taflę jak po prostownicy, ale włosy wyglądają na gładsze i bardziej ujarzmione. Zapach typowy dla Nivea – delikatny i kremowy. Najlepiej sprawdza się na lekko wilgotnych włosach przed suszeniem. Nie skleja, nie robi tłustych pasm, tylko daje naturalne wygładzenie. Dobra opcja na co dzień, jeśli chcesz mieć mniej baby hair odstających na wszystkie strony.
  • 25 stycznia 2023 o 19:34
    Pół na pół
    Kupiłam ten produkt już bardzo dawno temu. Używałam go sporadycznie na dwa sposoby. Pierwszy sposób: nakładałam na suche włosy i rozczesywałam, a po jakiś 10min zmywałam i myłam włosy szamponem. Drugi sposób: nakładałam troszkę kremu na wilgotne włosy i suszyłam suszarką. Muszę przyznać, że krem dobrze radzi sobie z puszeniem się włosów. Jeśli chodzi o wygładzenie, to na moje długie włosy, średnio sobie poradził ten produkt. Włosy szybko się przetłuszczały po tym kremie. Zapach bardzo przyjemny i długo utrzymywał się na włosach. Opakowanie bardzo wydajne, starczyło mi na ponad rok.
  • 27 sierpnia 2022 o 10:46
    Świetny
    Krem kupiłam będąc w Niemczech w Niemieckim rossmanie. Potrzebowałam czegoś co wygładzi moje niesforne włosy po prostowaniu. Dzięki temu kremowi włosy są wygładzone i lśniące a fryzura utrzymuje się cały dzień. Krem znajduje się w poręcznej tubie z nakrętką typu klik. Krem można postawić na nakretce. Krem ma przyjemna konsystencję taka delikatną. Krem ładnie ale dość intensywnie pachnie. Krem koloru białego. Krem łatwo się dozuje i rozprowadza na włosy. Wystarczy niewielka ilość aby uzyskać wymarzony efekt. Pojemność kremu 140 ml. Napisy w języku obcym . Krem nie obciąża włosów i ich nie wysusza . Wlosy są wygładzone i pięknie błyszczące
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Ergonomiczne opakowanie
    • Wygładza i nawilża włosy
  • 16 stycznia 2021 o 1:00
    Jednak to nie to
    Jestem rozczarowana, nie tego oczekiwałam. Krem stosuję zawsze na koniec po wyprostowaniu włosów prostownicą, aby je dodatkowo wygładzić i nadać kształtu. Niestety krem jest mam wrażenie suchy, słabo się rozciera w dłoni, pozostawia na włosach biały kolor. Skleja. Być może moja opinia podyktowana jest tym, że porównuję go do kremu marki biotebal. Zdecydowanie lepszy. Skuszona zostałam promocyjną ceną i chęcią spróbowania czegoś nowego. Być może też bardziej sprawdzi się nakładając go przed prostowaniem na wilgotne włosy. Ja jednak poszukiwałam czegoś innego.
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Skleja
    • Pozostawia białe ślady
    • Słabo rozprowadza się na dłoniach
    Zorzoli
    10 grudnia 2020 o 11:03
    Krem na skręt
    Hej :) kiedyś nie lubiłam swoich włosów, ciągle się puszyly, nie były ani proste ani kręcone... Takie sianko po przejściach. Od kiedy zaczęłam stosować ten krem, moje włosy są gładkie, nie piszą się i pojawiły się fajne fale :) polecam dla osób z niezdecydowanymi wlosami
    Zalety:
    • działa