Dezodoranty i antyperspiranty

notino.pl
Adidas Active Bodies Dezodorant spray 75ml

• 3 marca 2025 o 7:54
    lubię ten spray
    tani i mógłby się wydawać jako słaby produkt ale w rzeczywistości jest to bardzo dobry produkt wart swojej uwagi. Cena około 20 złotych za flakonik 75 ml. Opakowanie typowo dla faceta bo panuje czarna kolorystyka. Sam zapach jest mocny i wyrazisty a wszystko za sprawą zawartego w nim rozmarynu a ja uwielbiam rozmaryn wszędzie go wyczuję. Uzywam jej do pracy a zapach nawet się trzyma. Mam go zawsze w samochodzie i jestem z niego zadowolony.
    Zalety:
    • trwały i tani zapach
  • 5 października 2020 o 18:48
    Zapach mocny, męski
    Z okazji dnia chłopaka sprezentowałam facetowi ten zapach. Jestem zakochana od pierwszego powąchania;) Mocny, męski, stanowczy zapach! Wystarczy, że się przytulę i czuję na sobie zapach bardzo długo. Zapach jest intensywny i bardzo trwały! Uwielbiam.
    kama_m1
    7 sierpnia 2019 o 21:08
    Ponadczasowy klasyk Adidasa. :)
    Dezodorant Active Bodies kupiłam tacie zachęcona jego atrakcyjną ceną no i oczywiście zapachem. Mój tata jest ogromnym fanem wszystkiego co z Adidasa, więc nie miałam żadnych skrupułów by kupić mu ten dezodorant. :) Opakowanie to prostokątna, przeźroczysta, klasyczna butelka i już plus, gdyż lubię produkty gdzie widzę ile produktu jeszcze pozostało. :) o skromnej szacie graficznej ze sprawnie działającym bez zarzutów atomizerem. Zapach jest dość wyrazisty, bardzo męski, jest to raczej słodkawa, korzenna i trochę orientalna kompozycja. Bardzo mi się spodobał ten zapach w sklepie no i tacie też bardzo przypadł do gustu. Pasuje na każdą okazję jak i do użytku codziennego, zarówno dla młodzieży, jak i starszych panów. Skutecznie zwalcza nieprzyjemną woń potu, nie wywołał żadnych podrażnień, uczuleń. Minusem jest fakt, że taka forma dezodorantu jest mniej trwała od typowego perfumu i krócej utrzymuje się na skórze, niestety zauważyłam, że w ciągu dnia tata ponawia aplikację przez co dezodorant traci też na wydajności i właśnie za te dwie rzeczy odejmę tylko jedną gwiazdkę. Generalnie produkt jest wart zakupu. Cena jest niska, jest ogólnodostępny, świetnie pachnie, jest to również fajna opcja na prezent. :) Polecamy!
    • klasyczne opakowanie
    • atomizer nie zacina się
    • idealny na każdą okazję
    • nie podrażnia
    Wady:
    • trwałość, wydajność