Ziaja Rebuild Odbudowa Skóry, Masło ujędrniające biust i dekolt 'Ukierunkowane modelowanie'

• 14 lutego 2018 o 17:13
    Kocham ten zapach!
    To co spodobało mi się od razu to zapach! Obłędny, anyżowy, chłodny. Uwielbiałam go wąchać. Ponadto po nałożeniu na skórę sprawiał wrażenie chłodzącego. Faktycznie działał ujędrniająco i napinająco w smarowane miejsca. Wiadomo, że to masło do ciała, nie zastąpi skalpela, ale świetnie sprawdza się dla fajnego utrzymania efektów treningów i ujędrnienia skóry. Masło było bardzo wydajne, starczyło na długo. Niestety było i jest słabo dostępne. Prawdopodobnie wycofane ze sprzedaży wraz z całą serią. Teraz zastąpiła mi je seria Clareny Body Line.
  • 13 listopada 2017 o 20:53
    Śmierdzi i szczypie
    Pocierałam tym śmierdzącym i szczypiącym specyfikiem biust, jakbym tarła lampę Alladyna. I niestety, ale mając rozmiar miseczki H trzeba się przygotować na to, że pomoże jedynie skalpel. Ten produkt nic mi nie wymodelował, w niczym nie pomógł (mimo równoległego robienia ćwiczeń na jędrniejsze bimbałki). Piersi - zwłaszcza po dziecku - jak obwisły, to tak jedyną siłą jaka na nie działa jest siła grawitacji. Z pewnością nie siła działania tego specyfiku.
  • 25 maja 2016 o 20:54
    Jest OK
    PLUSY - polska firma - wydajność - ilość produktu - cena - solidne opakowanie - dzięki temu, że jest to produkt w słoiczku, możemy użyć produkt do końca - wygładza i nawilża - działanie - coś tam ujędrnił i fajnie wpłynął na kształt. Spełnił moje oczekiwania, ale liczyłam chyba na coś więcej. MINUSY - dostępność - zapycha pory skóry - paskudny zapach Podsumowując - niezły produkt za stosunkowo niewielkie pieniądze. Ważne, by być systematycznym i nie mieć nader wygórowanych oczekiwań co do tego typu kremów. No i bez diety oraz ćwiczeń ani rusz!
  • 27 października 2015 o 19:20
    Słaba dostępność
    Masło jest gęste ale szybko się wchłania, mocno czuć anyż ale mi to nie przeszkadza, regularne stosowanie daje efekty, piersi są jędrniejsze a skóra dekoltu napięta. Koszt opakowania to około 15 zł, mi starcza na długo także jest to wydajny produkt. Dużym minusem jest dostępność, w żadnym sklepie już go nie widziałam, ja kupiłam ten balsam w internetowej aptece Ziko. Niestety mam już końcówkę masełka i kupiłam sobie już inny kosmetyk też ze Ziaja, bo średnio mi się widzi zamawiać go ciągle przez internet ale jak nowy balsam się nie sprawdzi to wracam do tego, bo jest naprawdę godny polecenia. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 22 listopada 2014 o 13:34
    Jesdyny skuteczny
    Do biustu stosowałam mnóstwo kremów (prawie wszystkie drogeryjne) i w większości przypadków było tak, że na początku efekt był duży i zauważalny, ale szybko znikał i nie działo się nic - zero rezulatatów. Mój biust jest dość problematyczny : średnio duży ?(DD), ale mało jędrny (genetyka i kuracje odchudzające...). OD kosmetyków do biustu chce przede wszystkim tego aby go ujędrnił i chociaż minimalnie podniósł. To mało kupiłam w firmowym sklepie Ziajii przy okazji innych zakupów. Kosztowało 12 zł w cenie regularnie. W Rossmannie nie można go dostać, ale drugie opakowanie kupiłam w Super Pharm za 14,99 zł w cenie reularnej. Masło jest bardzo wydajne i ekonomiczne ponieważ jak zwykle w przypadku Ziaji opakowania są bardzo proste i produkt można wyskrobać do końca i nakładany raz dziennie starczył mi na ponad pół roku- jedno opakowanie. Masło ma konsystencje jak gęsty krem, może słabe masło. Dobrze się rozsmarowuje i błyskawicznie się wchłania. Nie pozostawia lepkiej ani tłustej warstwy na skórze. W przeciwieństwie do innych produktów do biustu, które chłodzą skórę przez co błyskawicznie ją napinają (często też chwilowo) użycie tego kosmetyku nie daje żadnych odczuć po. Efekt jednak jest. Zauważalny nie wiem dokładnie po jakim czasie, ale przy regu;arnym stosowaniu różnice widać. Biust jest jakby pełniejszy i bardziej ma się ku górze niż ku dołowi ;) Spektakularnego efektu nie ma, ale jest doby i zauważalny. Kosmetyk nie podrażnił ani nie uczulił skóry. Ma kolor biały i zapach neutralny. PODSUMOWUJĄC: Jest to jedyny kosmetyk po biustu, którego zużyłam dwa opakowania. A zużyłam dwa opakowania ponieważ byłam i jestem bardzo z niego zadowolona i z efektu jaki daje. Jest tani i mega wydajny. Dostępny pewnie w internecie, w sklpeach firmowym Ziajii i Super Pharm i może w Hebe. W Rossmannie kiedyś go szukałam, ale nie mogłam znaleźć. Nie wywołuje żadnych nieporządnych efektów na skórze i nie podrażnia. POlecam Używam tego produktu od: więcej niż rok Ilość zużytych opakowań: 2 całe