Żele pod oczy

Bandi Hydro Care Nawilżający Krem-Żel pod Oczy 30ml
Bandi Professional Hydro Care

• 18 września 2024 o 13:15
    Uwielbiam
    Opakowanie to biała butelka z pompką typu airless. Prosta szata graficzna z niebieskimi kolorami wygląda bardzo profesjonalnie. Krem ma lekką, żelową konsystencję o białym kolorze i nie posiada zapachu. Ze składników aktywnych znajdziemy tu kompleks InflaSoothing (łagodzi, wzmacnia naturalną barierę ochronną skóry), olej passiflora (łagodzi, nawilża), kompleks mikrobiomowy (przywraca równowagę mikrobiomu skóry), alantoina (nawilża i ułatwia regenerację), glicerynę, glukonolaton czy laktoferynę. Krem szybko się wchłania i skutecznie nawilża i wygładza skórę. Zmniejsza cienie pod oczami i koi tą delikatną skórę. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam, że skóra pod okiem stała się bardziej jędrna i sprężysta. Dodatkowo krem jest bardzo wydajny i świetnie nadaje się pod makijaż. Uwielbiam.
    Inne
    Bpjvx
    26 lipca 2024 o 15:52
    Nie robi nic specjalnego, ale nie podrażnia
    Bardzo lekki, szybko się wchłania, delikatnie nawilża, ale jest za słaby na noc, więc używam tylko na dzień. Poza tym nic innego nie robi. Testowałam ostatnio różne kremy pod oczy (z Bandi również) i ten narazie jako jedyny mnie nie podrażnia, nie łzawią mi oczy. Nie wiem czy kupię ponownie, mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś lepszego
  • 22 maja 2024 o 10:44
    Nic nadzwyczajnego.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Może i sprawdzi się w dzień pod makijaż. Ale na noc jest za lekki. Za niższą cenę można dostać coś o podobnym działaniu. Daje lekkie nawilżenie, szybko się wchłania. Nie podrażnia oczu. Mi jednak czegoś w nim brakuje..
  • 7 marca 2022 o 23:20
    Nawilżenie skóry pod oczami niezbędne w wieczornej pielegnacji
    Krem zakupiłam w boxie z innymi kosmetykami firmy Bandi, w przepięknym pudełku które mam do dziś i jest niezwykle wytrzymałe. Cała linia hydro care jest zamknięta w białych opakowaniach, takich które nieco swym wyglądem przypominają kosmetyki apteczne. Zapach tego produktu jest delikatny, prawie nie wyczuwalny, natomiast konsystencja jest rzadka, kremowo-żelowa. Bardzo łatwo zaaplikować i rozprowadzić produkt w odpowiednim miejscu. Już po pierwszym zastosowaniu czuć ulgę, ja dodatkowo trzymam go w lodówce i to daje mi podwójne ukojenie tej okolicy twarzy. Co do wydajności to powiem, że ten produkt ciężko zużyć, ja stosuje go tylko w wieczornej pielęgnacji, więc zużywam niedużą ilość kosmetyku. Po dłuższym zastosowaniu odczuwam nawilżenie skóry wokół oczu, lekkie zmniejszenie cieni pod oczami. Używanie tego kremu stanowi dla mnie urozmaicenie wieczornej pielęgnacji.
  • 2 grudnia 2021 o 14:51
    Nic ciekawego
    Wyłamię się i powiem, że to najsłabszy kosmetyk Bandi, jaki do tej pory miałam. Krem jest po prostu poprawny, przeciętny - nie szkodzi, ale też nie daje nawilżenia, o jakie mi chodzi. Dodatkowo pompka dozuje bardzo dużą ilość kremu, więc trzeba uważać. Nie uczula, ale jak miałam podrażnioną skórę powiek, to po aplikacji kremu skóra bardzo piekła.