Bazy do paznokci

Neonail NOWOŚĆ! Lakier hybrydowy Cover Base Protein Nude Rose 7,2 ml 7033-7
Bodyland.pl
Neonail NOWOŚĆ! Lakier hybrydowy Cover Base Protein Natural Nude 7,2 ml 7034-7
Neonail Cover Base Protein Baza hybrydowa, Nude Rose Nude Rose 7.2 ml

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 0:35
    Fajna baza do naturalnego efektu, ale nie dla fanek przedłużania
    Ogólnie to fajny produkt, ale raczej nie dla każdego i nie do wszystkiego. Ma bardzo specyficzną konsystencję – takiego gęstego glutka, trochę jak galaretka. Przez to kompletnie się nie poziomuje, trzeba się trochę napracować przy nakładaniu, żeby to jakoś wyglądało. Myślę, że najlepiej sprawdzi się u osób, które nie przedłużają paznokci, tylko chcą delikatnie wzmocnić naturalną płytkę i nadać jej ładny, zdrowy kolor. Jeśli ktoś lubi taki efekt naturalnych paznokci – lekki kolor, top i gotowe – to będzie zadowolony. Kolory są bardzo ładne, takie klasyczne, subtelne. Ale jeśli ktoś planuje przedłużanie albo budowanie większej krzywej, to moim zdaniem to nie jest baza do takich rzeczy. Raczej taka typowo proteinowa, żeby odżywić paznokcie i wyglądały schludnie. Ja właśnie wolę dłuższe paznokcie, więc na co dzień jej nie używam, ale testowałam tę bazę – miałam trzy różne odcienie i każdą z nich zużyłam do końca. Były naprawdę fajne, dobrze się nosiły i wyglądały ładnie. No, ale mimo wszystko to nie jest coś, po co sięgam regularnie.
    Zalety:
    • ładne, naturalne kolory
    • fajna do wzmocnienia naturalnej płytki
    • dobrze się nosi
    • idealna do minimalistycznego manicure
    Wady:
    • bardzo gęsta, glutowata konsystencja
    • nie poziomuje się
    • nie nadaje się do przedłużania paznokci
    • trudniejsza w aplikacji
    • nie sprawdzi się u fanek długich paznokci
  • 18 lutego 2025 o 22:34
    niezawodna baza, która odmieni Twoją stylizację!
    NeoNail Cover Base Protein to absolutny must-have w mojej kolekcji do stylizacji hybrydowych! Zdecydowanie mogę powiedzieć, że to moja ulubiona baza, która nie tylko zapewnia niezawodną trwałość, ale również daje niesamowite efekty. Co mi się podoba? Przede wszystkim jej średniogęsta konsystencja, która ułatwia precyzyjne nałożenie, a jednocześnie pozwala na zbudowanie paznokcia i jego przedłużenie do 7 mm. Z bazy korzystam zarówno do delikatnych, eleganckich stylizacji, jak i do french czy babyboomer – zawsze daje mi perfekcyjny efekt! Kolejnym plusem jest samopoziomująca formuła, dzięki której idealnie tworzę krzywą C, a termostabilność bazy sprawia, że stylizacja pozostaje nienaruszona nawet po gorącej kąpieli – nie muszę się martwić, że produkt się zniekształci lub że zalewa skórki. Wybór kolorów – Nude Rose, Cream Beige, Natural Nude – to świetna opcja na różne okazje, a sama baza podkreśla odcienie lakierów hybrydowych, które nakładałam na nią później. Dodatkowo krótki, wyprofilowany pędzelek sprawia, że aplikacja jest łatwa i komfortowa, a cała stylizacja robi wrażenie na długo. Z całego serca polecam tę bazę – jest bardzo trwała, świetna do różnych stylizacji i absolutnie niezawodna!
  • 14 lutego 2025 o 14:35
    Glutek
    Przez kilka dobrych lat używałam EXTRA BASE od Neonail. Bardzo ją lubiłam ale coś się pogorszyła jej jakość ostatnio i za każdym razem zapowietrzała się w ekspresowym tempie. Postanowiłam wypróbować inną bazę budującą. Podczas zakupów w Rossmannie zobaczyłam, że wszystkie bazy Neonail są na całkiem sporej promocji, postanowiłam więc wypróbować inną bazę tej samej marki. Niestety ta baza to dla mnie niewypał. Na wstępie zaznaczę jeszcze, że baza ta służy mi tylko do nadbudowania paznokcia, nie przedłużam ich. Baza zamknięta jest w typowym dla tej marki opakowaniu. Pędzelek zwykły, klasyczny nie jak w EXTRA BASE. Konsystencja bazy jest bardzo gęsta. Dużo gęstsza niż np. w bazach kauczukowych z Claresy. Muszę przyznać, że bardzo ciężko mi się nią pracuje. Próbowałam ją nakładać zarówno sobie samej jak i innym. Efekt zawsze jest ten sam. Bardzo ciężko jest mi tą bazą uzyskać równomierną taflę, według mnie baza po prostu źle się poziomuje. A w zasadzie wcale się nie poziomuje. Tworzy nieestetyczne zacieki, góry i doliny przez co manicure wygląda bardzo nieestetycznie. Na plus możemy zaliczyć to, że jest tak gęsta, że raczej nie spływa na skórki. Ogólnie baza dobrze się utwardza, nie powoduje uczuleń i ma bardzo dobrą trwałość. Jednak na pewno nie kupię jej ponownie. Znalazłam tańsze i lepsze bazy.
    • dobra trwałość
    • nadaje ładny, delikatny kolor
    Wady:
    • ciężko się nią pracuje
    • nie poziomuje się
  • 5 stycznia 2025 o 13:38
    Bardzo dobra baza
    Bazę zakupiłam w cenie promocyjnej, szukałam czegoś w neutralnym kolorze, co wzmocni moje paznokcie. Nie zawiodłam się, baza dobrze utwardza płytkę, nie uczula. Można nosić ją samodzielnie z topem, gdyż bardzo dobrze kryje. Wydajna, dość gęsta. Będę do niej wracać, jest godna uwagi.
    Zalety:
    • kolor
    • działanie
  • 7 sierpnia 2024 o 19:09
    Świetna baza i mega trwała
    Bazę zakupiłam na promocji w Rossmannie z czystej ciekawości. Muszę przyznać, że byłam sceptycznie nastawiona ale ku mojemu zdziwieniu zaskoczyła mnie pozytywnie. Bardzo łatwo się z nią pracuje i jest vardzo trwały efekt. Na pewno będę do niej wracała bo naprawdę warto

Zobacz także inne Bazy do paznokci