Żele pod oczy

Bielenda Professional Eye Lift Program, Corrective Gel-Cream Peptydowy żel-krem korygujący zmarszczki wokół oczu

• 7 lutego 2025 o 14:02
    Jestem bardzo zadowolona!
    Jestem bardzo zadowolona z tego kremu. Kupiłam go totalnie w ciemno w aptece internetowej za śmieszne pieniądze, bo ok. 22zł za 50ml kremu! Na opakowaniu jest napisane, że jest to żel-krem jednak w moim odczuciu jest to jednak krem o bardzo leciutkiej, płynnej konsystencji. Krem ma bardzo delikatny, prawie niewyczuwalny zapach. Jest niesamowicie wydajny. Po zużyciu opakowania mogę śmiało stwierdzić, że moja skóra pod oczami jest niesamowicie nawilżona, rozjaśniona (nie mam już takich cieni pod oczami jak przedtem), a nawet pokuszę się o stwierdzenie, że drobne zmarszczki pod oczami zostały wygładzone. Jestem naprawdę bardzo zadowolona, krem stosowałam rano i wieczorem. Jest świetny pod makijaż, współgra z każdym korektorem, nie roluje się. Nie powoduje uczulenia, ma świetny skład. Skóra dzięki niemu jest mięciutka i wygładzona.
    Zalety:
    • lekki
    • świetny pod korektor
    • super nawilża
    • wygładza skórę
    • redukuje zasinienia
    • delikatny zapach
    • wydajny
    • duża pojemność
    • wygodne opakowanie
    • cena - w internecie można kupić za grosze!
    Ciapna
    24 czerwca 2021 o 15:31
    Lekka konsystencja i nic poza tym
    Kremów pod oczy używam od 20 r.ż. W tym stuknie mi 30. Najpierw zależało mi tylko na nawilżeniu. Od kilku lat szukam kremu pod oczy mającego właściwości napinające, dające "coś więcej". Jedyny krem, po którym faktycznie przez pierwsze miesiące widziałam dużo większe nawilżenie i jakby niepogłębianie się zmarszczek, to był Nacomi. Potem szukałam czegoś bardziej skoncentrowanego i jednocześnie lżejszego. Ten krem - żel nadaje się pod makijaż, bo nie waży się na nim korektor, ale to wszystko. Dla mnie to za mało, nie zauważyłam żadnego efektu liftingującego, choćby lekko napinającego. Ten kosmetyk nawet przesuszał mi skórę. Nic specjalnego, choć na plus działa jego opakowanie, wydajność i cena. Jest często na promocji. Ma dość krótką datę przydatności, co jest według mnie bez sensu biorąc pod uwagę wydajność. Ostatnio testuję nowe produkty, które bardzo dobrze mi się sprawdzają i nakładam je również na strefę pod oczami, dlatego rezygnuję już z kremów stricte pod oczy.
  • 19 lutego 2021 o 12:14
    Krem żel pod oczy
    Mam problemy z dolnymi powiekami, kremy często mnie uczulają. Ten jest bardzo delikatny, brak jakiejkolwiek reakcji alergicznej, nie piecze mnie skóra. Jego skład tez nie jest najgorszy i cena za takie opakowanie jest super.
  • 10 sierpnia 2019 o 8:54
    Godny polecenia
    Kiedyś poleciła go Hania Knopińska ,mówiąc,że w szkole Pro-Makeup Akademy ,jest to jeden z lepszych kremów,który sprawdza się pod makijaż. Zamówiłam i sprawdziłam. Krem szybko się wchłania,konsystencja lekka,choć wolę masełkowe konsystencje to ten jest ok. Zapach bardzo delikatny. Nie roluję się pod korektorem,trzyma cały makijaż oczu. Świetnie nawilża,lekko rozjaśnia cienie. Uwaga opakowanie ma w sobie aż 50 ml,jest to rzadkość wśród kremów pod oczy,do tego kosztuje ok 35 zł. Jest bardzo wydajny z poręczną pompką.