Szczoteczki do zębów dla dzieci

SEYSSO Baby Penguin, Szczoteczka soniczna dla dzieci

stomatologicznysklep.pl
SEYSSO Baby Penguin - szczotka soniczna dla dzieci 0-3lat
SEYSSO Baby Penguin Szczoteczka Soniczna dla Dzieci 0-3 lat + Wymienne Końcówki
Seysso Baby Penguin Szczoteczka Soniczna 0-3 Lat

• 6 października 2024 o 14:16
    Najlepsza szczoteczka
    Córka szczoteczki używa prawie od pierwszego ząbka. Świetnie myje ząbki. Silikonowa rączka pozwala na lepsze trzymanie szczoteczki w małych rączkach. Dodatkowym atutem jest podświetlana końcówka szczoteczki pozwalająca ocenić czystość mytych ząbków. Szczoteczka jest na baterie i muszę przyznać że naprawdę długo wytrzymuje na jednej baterii (mycie 2 razy dziennie). Nie mogę wyobrazić sobie lepszej szczoteczki do zębów dla dziecka ❤️
    Zalety:
    • Świecąca końcówka, wydajna bateria, silikonowa rączka
  • 12 lipca 2024 o 20:14
    Moja córka ją pokochała
    Szczoteczka Soniczna SEYSSO Baby Penguin to strzał w dziesiątkę! Moja córka wcześniej niechętnie myła zęby, a teraz robi to z entuzjazmem. Dzięki tej szczoteczce, jej ząbki są czyste i zdrowe. Produkt został zaprojektowany z myślą o najmłodszych. Wykonuje 16 000 ruchów na minutę, co jest idealną prędkością dla delikatnych ząbków mlecznych. Mała, zaokrąglona główka i miękkie włókna zapewniają łagodne, a jednocześnie efektywne czyszczenie. Dodatkowo, 2-minutowy timer i 30-sekundowy interwał pomagają w utrzymaniu odpowiedniego czasu mycia. Podświetlana końcówka, antypoślizgowa rękojeść w kształcie pingwinka i atrakcyjny fioletowy kolor sprawiają, że mycie zębów staje się zabawą. W zestawie są dwie wymienne końcówki dla różnych grup wiekowych. Gorąco polecam tę szczoteczkę – jest świetna dla dzieci i ich zdrowych uśmiechów!
  • 4 kwietnia 2024 o 0:39
    Nasza szczoteczka!
    Szczoteczka jest świetna dla mojego dziecka. Dokładnie czyści ząbki - to jej główna zaleta. Jest elektryczna, brzęcząca i świecąca. Zachęca tym moje dziecko do mycia ząbków. Szczoteczka sama się wyłącza kiedy upłynie już czas mycia zębów. Jest to sygnał dla mojego dziecka, że już koniec. Nie wiem czy kupię ponownie, ze względu na cenę i dostępność wkładów. Ale ogólnie bardzo polecam!
    Zalety:
    • dokładnie czyści zęby
    • miękka, delikatna
    • elektryczna
    • wbudowane światełko
    • wyłącza się na znak końca mycia zębów
    • ładnie wygląda
    • odpowiednia dla maluszka
    Wady:
    • niska dostępność
    annaskc
    18 grudnia 2023 o 21:30
    Zachęca dzieci do mycia zębów
    Seyso to szczoteczka soniczna stworzona specjalnie dla dzieci! Ma miękkie włosie, które delikatnie czyści zęby, bezboleśnie i skutecznie. Jej kolorowe wzory i miła dla małych rączek konstrukcja sprawiają, że mycie zębów staje się fajne i zabawne. Jest łatwa w użyciu, a także pomaga dzieciom nauczyć się dobrych nawyków higieny jamy ustnej. Bateria wystarcza na długi czas, co jest wygodne. To świetne urządzenie, które zachęca dzieci do pielęgnowania zębów z uśmiechem na twarzy!
    Zalety:
    • Miękkie włosie
  • 5 października 2023 o 12:54
    Idealna, warta każdej złotówki.
    Cześć! Szczoteczkę soniczną SEYSSO Baby kupiłam ponad rok temu mojemu synkowi. Na początku myłam jemu ząbki szczoteczkami manualnymi, takimi które są konkretnie przeznaczone dla małych dzieci. Z tego co pamiętam używałam też takiej nakładki na palec w chwilach kryzysu, ponieważ u nas był to naprawdę duży problem. Ciężko było go przekonać do regularnego mycia zębów. Zdecydowałam się na szczoteczkę soniczną (sama od lat używałam elektrycznej, teraz mam też soniczną) ponieważ wiem,że lepiej doczysci ząbki niż ja, czy później on sam. Znalazłam w internecie bardzo dobre opinie o tej szczoteczce. Cena też była przyzwoita - ok 55 zł plus 2 końcówki. Jedna okrągła, a druga podłużna. Później można dokupić same końcówki, nie są drogie (2 w cenie regularnej kosztują 19 zł, a są przecież też promocje) Szczoteczka jest poręczna, wygodnie się ją trzyma. Jest na baterię. Delikatnie myje małe ząbki, nie powoduje dyskomfortu u dziecka. Koncowki sa małe, zgrabne i dotrą wszędzie. Do tego świeci, co wzbudza jego zainteresowanie. Fajnie,że można podświetlić jamę ustną i zobaczyć gdzie ewentualnie jest niedoczyszczone. Dzięki tej szczoteczce, mały zaczął myć zęby regularnie i z wielką ochotą (czasami sam o to prosił). Jest to dla mnie wielki sukces,dlatego polecam ją każdemu rodzicowi.