Kremy z filtrem do ciała

Australian Gold Spray Gel Sunscreen with Instant Bronzer SPF 30 Spray do opalania

• 16 marca 2025 o 9:23
    Dlaczego nie wiedziałam o nim wcześniej?
    Ten produkt to idealne połączenie ochrony przeciwsłonecznej i delikatnego efektu samoopalacza, co sprawia, że skóra od razu wygląda lepiej, nawet jeśli dopiero zaczynamy przygodę ze słońcem. Formuła w sprayu jest lekka i łatwo się rozprowadza, ale niestety dyfuzor mógłby aplikować więcej produktu – czasem trzeba się trochę namęczyć, żeby pokryć nim całe ciało równomiernie. Poza tym trzeba uważać na jasne ubrania, bo samoopalacz może zostawiać lekkie ślady, no i pamiętać o dokładnym umyciu rąk po aplikacji.
    Zalety:
    • daje piękny, subtelny efekt opalenizny od razu po nałożeniu
    • lekka, dobrze rozprowadzająca się formuła
    Wady:
    • dyfuzor mógłby działać lepiej i aplikować więcej produktu
    • może brudzić jasne ubrania
    • konieczność dokładnego mycia rąk po użyciu
  • 28 stycznia 2022 o 12:44
    Guma do żucia pomagająca uzyskać pękną opaleniznę :)
    Bardzo fajny spray do opalania :) Kupiłam SPF15 zachęcona opiniami na Internecie plus zależało mi na fajnym efekcie stąd decyzja, że spray z bronzerem to będzie to. To był mój pierwszy kontakt z marką jak się okazało kultową w temacie opalenizny. I nie zawiodłam się . Balsam fajnie pachnie, mnie przypomina gumę do żucia, fajnie się go aplikuje, jest mocno wydajny i szybko się wchłania. Efekt opalenizny tez jest odrobinę przyspieszony. Fajna pojemność i do domu i na wakacje.
    Zalety:
    • zapach, formuła sprayu
  • 12 września 2019 o 11:11
    Polecam
    Kupiłam skuszona opiniami na internecie. Zabrałam ze sobą na wakacje do przetestowania razem z kremem, którego używam od x lat. I? Zacznijmy od samego opakowania: jest poręczne, pojemne i posiada wygodną w użyciu pompkę, która sprawia, że nie ma szans na przedawkowanie czy zmarnowanie produktu. Jest też eleganckie. Jedyną wadą opakowania jest fakt, że nie widać ile go zostało. Zapach: super, bardzo miły i przyjemnie mi się kojarzył. Nie drażni. Konsystencja: bardzo dobra, łatwo się rozprowadza. Działanie: po chwili skóra jest bardzo dobrze nawilżona i nie lepi się. Na początku widać działanie wygładzające i poprawiające ogólną kondycję skóry. Po kilku dniach widoczna jest nie czerwona i nie kurczakowa opalenizna. Wiadomo - filtr 30 nie sprawi, że już 1 dnia będziesz wyglądać niczym modelka rodem z katalogu z bikini czy innej bielizny, ale idealnie ochroni cerę przed podrażnieniami i oparzeniami. Używanie i opalanie z głową powoduje stopniową, piękną opaleniznę. Przy każdej ekspozycji słonecznej głębszą i bardziej widoczną. Nie brudzi ubrań. Polecam. Na promocji można kupić taniej. Są różne wersje ochrony, nie tylko 30. Warto kupić i cierpliwie czekać efektów. Nadaje się też do solarium.
    • nawilżenie
    • ochrona