Płatki kosmetyczne

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 22 lutego 2025 o 6:55
    Okej.
    Płatki znajdują się w typowym dla tego rodzaju produktów opakowaniu. Płatki są cienkie, niezabezpieczone na krawędziach ale mimo to nie rozwarstwiają się, są trwałe i miękkie. Dobrze zbierają makijaż, aplikują produkty typu tonik czy mleczko. Przyjemnie się z nich korzysta. Płatki są łatwo dostępne i tanie.
    Summer
    29 grudnia 2024 o 17:57
    Za cienkie
    Dopiero co skończyłam opakowanie płatków Auchan w wersji "Effective & Resistant" (zgłoszonej tutaj: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,336253,auchan-make-up-removal-pads-effective-resistant.html), która była bardzo dobra i miałam zamiar kupić ją ponownie - niestety zastałam pustą półkę. Ponieważ płatki były mi potrzebne "na już", wzięłam "zwykłą" wersję (i akurat była w promocji). No jest różnica. Te płatki są zdecydowanie cieńsze, za bardzo "przemakają" płynem. I to ich jedyna wada. Bo poza tym: są miękkie, nie rozwarstwiają się, nie pozostawiają włosków. Achhh - no jeszcze ten brak sznureczka, za który można by powiesić woreczek, ale obeszłam ten problem. ;-) Także nie planuję ponownego zakupu i żałuję, że od razu kupiłam 2 opakowania - taki wymóg promocji, ukochany od kilku lat przez marketingowców.
  • 3 stycznia 2022 o 16:46
    Bez szału, nie kupię ponownie
    Waciki kiedy kupiłam podczas moich niedawnych zakupów w supermarkecie. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy, jeszcze przed ich rozpakowaniem, to brak sznureczka na końcu opakowania. Ja zawsze swoje waciki wieszam na haczyku za ten właśnie sznurek i tutaj niestety już pojawiły się schody. Nie jest to jakiś mega istotny brak, ale jednak. Jeżeli chodzi o waciki same w sobie, to jak dla mnie szału one nie robią. Są cienkie, minimalna ilość produktu powoduje ich przeciekanie, więc aby zmyć oczy płynem micelarnym muszę użyć trzech wacików, podczas gdy przy innych tego typu produktach wystarczył mi jeden, góra dwa. Niby są tanie, ale nie wydajne. Nie kupię ponownie i nie polecam, w takiej cenie można dorwać dużo lepsze waciki.
  • 16 marca 2021 o 19:14
    Płatki kosmetyczne Auchan
    + wielofunkcyjnosc + dostępność w Auchan + bardzo niska cena + dobra jakość + wydajność + wykonane z bawełny + nie pylą + nie rozwarstwiają się + są delikatne
  • 15 marca 2021 o 21:37
    Masakra jakaś
    Ogólnie nie używam takich płatków. Na codzień używam płatków wielorazowych. Po zwykłe sięgam tylko dlatego jeżeli zapomnę zrobić prania. Płataki z auchan są bardzo tanie. Ale źle chłoną płyny. Rozwarstwiają się. Pozostawiają nitki. Są twarde i nie wygodne
    Zalety:
    Wady:
    • Źle chłoną
    • Szorstkie
    • Rozwalają się