Bronzery i pudry brązujące

Bell # My Glow Bronze, Bronzing Powder Puder brązujący

Bell My Glow Bronze Puder brązująco-rozświetlający
Bell #My Glow Bronze Bronzer do Twarzy 01

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 czerwca 2024 o 11:13
    bardzo dobry produkt za niską cenę
    Bronzer kupiłam po przeczytaniu pozytywnych opinii. Uwielbiam stosować go latem, jest trwały, idealny do codziennego makijażu. Dobrze współgra z podkładami i pozostałymi produktami do makijażu, nie robi plam, daje fajny efekt glow, podkreśla kości policzkowe. Używam go też jako cienia do powiek i świetnie sprawdza się w tej roli. Za tę cenę to super produkt, lepszy od wielu droższych bronzerów. Polecam:)
  • 23 maja 2024 o 18:45
    Idealny bronzer na lato
    Puder brązujący Bell, to świetny produkt, który nadaje skórze naturalny, promienny wygląd. Jego aksamitna formuła umożliwia łatwą aplikację i stopniowanie efektu od subtelnego po wyrazisty. Bronzer jest długotrwały i wydajny. To must-have dla każdej miłośniczki makijażu, która pragnie zdrowego blasku i ciepłego kolorytu skóry.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Nie robi plam
    d_t_b
    20 lutego 2024 o 12:54
    Hit z biedronki
    To jest hit z biedronki. Za śmiesznie niską cenę można mieć świetny produkt. Ładny kolor, absolutnie nie wchodzi w pomarańczowe tony. Łatwo się blenduje i pięknie wygląda na twarzy. Opakowanie może nie jest szałowe, ale jak za takie pieniądze to trzeba przyznać, że nie można tego oczekiwać, no i nie o to tu chodzi. Wydajny, nie pyli nadmiernie. Ładnie wygląda w każdym makijażu. Nie robi plam.
  • 6 grudnia 2023 o 15:23
    Bronzer bell
    Kupiłam po rekomendacji w internecie. Stosuje w codziennym makijażu, sprawdza się bardzo dobrze, nie zostawia plam. Wygląda naturalnie, ma przyjemny zapach i jest wydajny.
  • 22 listopada 2022 o 16:12
    mój hit za grosze
    kupiłam przypadkiem w Biedronce, za jakieś śmieszne pieniądze - kilkanaście złotych; występuje w 2 wersjach kolorystycznych w tym ja wybrałam wersję bez drobinek i to był strzał w 10; piekny kolor, bez pomarańczowych odcieni, subtelny brąz, łatwo go aplikować i nie narobić sobie plam czy przesadzić z ilością; wyparł w mojej kosmetyczce pudry brązujące z wyższych półek;
    Zalety:
    • jakość
    • kolor
    • przyjemny zapach
    Wady:

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące