Bronzery i pudry brązujące

Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru Puder brązujący z masłem Murumuru

Nasi użytkownicy zostawili 84 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 marca 2024 o 23:01
    Zmiana formuły - obecnie z brokatem…
    Produkt zakupiłam po rekomendacji przyjaciółki, która nadal ma opakowanie z dawnej serii produkcyjnej. Fajny, egzotyczny wygląd, przepiękny zapach, fajny neutralny kolor - nie za ciepły, nie za chłodny. Brzmi jak ideał. Nakładam produkt, patrzę w trakcie makijażu w lusterko - wszędzie gdzie jest bronzer jest blask, błysk, drobiny… No nie wierzę. Totalnie nie jest to efekt, którego oczekiwałam ???? Cóż, wykorzystam jako wielki cień do powiek, nic innego nie pozostało. Matowy Butter Bronzer już niestety nie jest.
    Zalety:
    Wady:
    • Zmiana formuły
    • Błyszczy się
    • Nie jest matowy
    • Ma drobinki
    Lumi3L
    7 lipca 2023 o 7:34
    Nie dla każdego
    Jeden z bardziej znanych bronzerów, ale nie jest on tak uniwersalny jak się sądzi i trzeba mieć to na uwadze. Bronzer ma w najjaśniejszym odcieniu i mimo mojej jasnej karnacji jest dla mnie w zupełności dobry, ale spotkałam się z opiniami, że jest pomarańczowy i owszem dla kogoś rzeczywiście może być. Nie bierzcie go w ciemno. Oprócz tego bez zastrzeżeń, bo dobrze się aplikuje i blenduje, nie zostawia plam w ogóle nie mam się do czego przyczepić , a na mojej jasnej karnacji nic się nie zmienia w pomarańczkę. Jest trwały i daje matowe wykończenie. Opakowanie rzecz gustu, ale jest poręczne. To taki codzienny bronzer raczej nie do zimnych typów karnacji.
    • efekt
    • trwałość
    Wady:
    • jasny odcień nie jest dla każdego, bo może robić się pomarańczowy
  • 16 maja 2023 o 12:59
    Jestem zadowolona
    Bardzo fajny kosmetyk, pięknie się rozciera, dodaje uroku i wygląda naturalnie. Trzeba go nakładać lekka ręka i ten zapach w całym kuferku z kosmetykami pachnie kokosem:) W tej cenie naprawdę warto
  • 15 kwietnia 2023 o 15:41
    Troszkę przereklamowany.
    Każdy z odcieni tego bronzera wpada w kolor pomarańczowy. Nawet jeżeli w opakowaniu kolor wydaje się całkiem okej, to gwarantuje że u bladej części użytkowników będzie na twarzy wyrzucał pomarańczowe tony. Jest bardzo aksamitny, ale też miękki - przez to bardzo łatwo nakłada się go na pędzel, co oznacza że można całkiem łatwo zrobić sobie nim krzywdę. Pigmentację, wydajność i opakowanie ma całkiem okej, ale zapach … pare razy miałam ochotę zjeść ten bronzer, musiałam ze sobą walczyć aby tego nie zrobić, tak pięknie pachnie budyniem waniliowym. Niestety dla mnie to trochę za mało jak za tę cenę.
    Zalety:
    • Pigmentacja,
    • Wydajność,
    • Opakowanie,
    • Zapach,
    Wady:
    • Wszystkie odcienie są pomarańczowe,
    • Można łatwo zrobić sobie krzywdę - plamę,
  • 22 lutego 2023 o 12:33
    Konsytencja bajeczna!
    Tu najbardziej ubolewam, bo jeśli chodzi o konsystencję tego kosmetyku czy rozprowadzanie po policzkach, jest to najlepsze jakie może być, ale ja niestety miałam zły odcień. Odcień light bronzer okazał się dla mnie za ciepły. Miałam do niego kilka podejść, ale niestety zbyt ceglasty. Plus za skład, który jest całkiem spoko. Myślę, że zakupię odcień bronzer. Opakowanie bardzo ciekawe.