Bronzery i pudry brązujące

Sensique Bronzing Powder Puder brązujący w kompakcie

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 sierpnia 2021 o 23:27
    Bardzo dobry, tani i wydajny bronzer
    Opakowanie jest plastikowe, dość typowe dla prasowanych bronzerów z minimalistycznym srebrnym nadrukiem (w nowszej wersji). Dodatkowo jest dość solidne (przetrwało kilka upadków i podróże - sam bronzer również, co jest dla mnie ogromnym plusem). Jedynym minusem jest tutaj zatrzask, który od początku był niesprawny i nie domykał się przez co wieczko ,,latało''. Sam produkt ma dość chemiczny zapach, który na szczęście nie jest wyczuwalny na twarzy; przyjemną niezbyt suchą konsystencję (mimo że nieco sypie się podczas aplikacji) oraz bardzo ładny, neutralny kolor (107 Natural Tan). Jestem naprawdę blada, dlatego bardzo odpowiada mi zarówno kolor jak i niezbyt mocna pigmentacja, która pozwala na bezproblemową aplikację, ładne rozcieranie i brak plam przy jednoczesnej możliwości budowania intensywności bronzera na skórze. Kolejne plusy to dobre utrzymywanie się, bardzo wysoka wydajność i niska cena. Bronzer nie powoduje również zapychania (a mam do tego spore tendencje) i bezproblemowo zmywa się podczas demakijażu. Zdecydowanie polecam wypróbować bronzer osobom, które znajdą dla siebie odpowiedni ocień i sama z pewnością sięgnę po niego ponownie.
    Zalety:
    • kolor (107 natural tan)
    • ładnie się rozciera - nie robi plam
    • pozwala na budowanie intensywności koloru
    • dobrze utrzymuje się na skórze
    • odporny na upadki i podróże
    Wady:
    • lekko się sypie przy nabieraniu na pędzel
  • 25 lutego 2021 o 20:16
    Jestem z niego bardzo zadowolona
    Byłam posiadaczką odcienia 110 Golden Brown. Chciałam kupić odcień 107 niestety, na pułeczce tam gdzie miały być od Ciebie 107, znalazł się ten, ja nie sprawdziłam i dopiero w domu zorientowałam się że nie kupiłam tego odcienia co chciałam, ale nic takiego nie straciłam. Jestem posiadaczką bladej cery. Opakowanie może nie jest najwyższych lotów, ale wytrzymało ze mną już tyle podróży i nic się z nim nie stało (Nie licząc tego że napis się już starł). Co do zawartości, piękne tłoczenie słońca na produkcie, co od razu przywodzi nam na myśl wakacje czy dodanie takiej opalenizny twarzy. Produkt jest jedwabisty w dotyku, jego wykończenie jest jedwabiste. Kolor ten delikatnie ociepla twarz, świetnie się rozciera, nie robi plan. Może i trzeba trochę to nałożyć żeby to było widać, ale według mnie to lepsza opcja niż raz przejechać pędzlem po produkcie i zrobić sobie plamy na policzkach. Produkt jest bardzo wydajny, ja swoje opakowanie zużywałam ponad rok (nadal bym to miała, gdyby nie mały wypadek). Jestem pewna że dla osób początkujących i nie tylko ten produkt będzie idealny.
  • 11 kwietnia 2020 o 15:02
    Jeden z lepszych
    Jestem posiadaczką koloru 107. Przy mojej bladej cerze ten odcień sprawdza się swietnie. Ma lekko oliwkowe tony dzięki czemu nie wypada sino. Jest łatwy i przyjemny w pracy, nie zostawia plam i można go spokojnie budowac. jedyne do czego mam zastrzeżenie to opakowanie ale w tej cenie nie ma co oczekiwać rewelacyjnej jakości plastiku.
    Zalety:
    • Kolor
    • Łatwość w pracy
    • Pigmentacja
    kotqq
    21 grudnia 2019 o 11:08
    Tani hit
    Numer 109 Kupiłam go kilka lat temu z przypadku za około 12 zł w Naturze. I to był strzał w dziesiątkę. Wtedy opakowanie było inne bardziej tandetne i niestety mało trwałe :( . Ale liczy się wnętrze prawda :D ? A tutaj mamy małą perełkę ! Po pierwsze kolor, który jest idealnym połączeniem tonów ciepłych i zimnych czyli świetnie pasuje do niemalże każdej karnacji. Uważam, że jest to zamiennik znanego bronzera z Kobo, który wyglada wg mnie szaro i ziemiście. Tutaj produkt nakłada i rozciera się niezwykle łatwo, można stopniować efekt i ciężko z nim przesadzić i zrobić plamy. Niestety co za tym idzie konsystencja jest dość lekka i lotną wiec niestety nie jest as tak wydajny z powodu właśnie lekkiego sprasowania. Ale coś za coś tak ? Nie zmienia to faktu, ze jest to mój ulubieniec i must have ! Na przecenie kosztuje około 10 zł, czyli cena jest świetna dla osób, które chcą po prostu przetestować
    Zalety:
    • Kolor
    • Konsystencja
    • Działanie
    • Efekt
    aoida
    7 grudnia 2019 o 13:01
    Bardzo fajny bronzer
    Odcień Natural Tan jest bardzo ładny, nadaje się spokojnie dla bledziochów. Pigmentacja jest bezpieczna, nie da się nim zrobić krzywdy. Bardzo ładnie się rozciera, jest dobrze sprasowany i wydajny. Opakowanie jest plastikowe i wygląda na tanie, bo w sumie bronzer jest taniutki i bardzo dobrze :)
    Zalety:
    • odcienie
    • pigmentacja