Bronzery i pudry brązujące

Bell # Oh My Contour, Contouring Powder Bronzer konturujący

Bell Oh My Contour Bronzer do konturowania twarzy
Bodyland.pl
Bell Bell Oh My Contour Bronzerdo Konturowania

Nasi użytkownicy zostawili 79 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 marca 2025 o 11:20
    fajny bronzer w fajnej cenie
    Kupiłam go dosyć losowo nie wiedząc o nim kompletnie nic i pozytywnie się zaskoczyłam. Jest on delikatny ale można śmiało go dokładać. Raczej nie robi plam chyba, że za dużo się go nałoży. Łatwo się blenduje i ma piękny kolor. Można go też używać jako cień do oczu
    Zalety:
    • piękny kolor
    • niska cena
    Rinetta
    8 grudnia 2024 o 23:15
    Dobry bronzer w przystępnej cenie
    Byłam ciekawa kosmetyków od Bell, także kupiłam ten bronzer w bardzo przystępnej cenie. Podoba mi się ten kolor, bliżej do neutralnego, chociaż jest odrobinkę ciepły. Bronzer ma matowe wykończenie, łatwo się aplikuje i dobrze siedzi na twarzy, jest długotrwały. Jedynie trzeba uważać, bo może nie do końca równomierne aplikować i tworzyć trochę plamy, ale to kwestia nałożenia. W sumie ja już przyzwyczaiłam się do niego, także aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. Jak widać, polubiłam się z tym produktem i całkiem dobrze mi sprawdza do codziennego makijażu.
  • 22 listopada 2024 o 9:06
    bardzo dobry
    Tani i bez problemu kupić go można w Biedronce. Bardzo ładnie konturuje i podkreśla kości policzkowe. Z całym makijażem twarzy bardzo ładną całość. Ma ładny delikatny zapach i bardzo fajnie rozprowadza się go pędzlem. Jak dla mnie bardzo dobry bo nie roluje się na skórze i wytrzymuje przez kilka godzin.
    Zalety:
    • niska cena, ładne opakowanie, ładny zapach, ładnie się rozprowadza na skórze, jest nawet trwały
  • 10 listopada 2024 o 3:05
    świetny bronzer
    Kupiłam ten produkt z przypadku, i zdecydowanie się zakochałam. Uważam ze produkt jest tak dobry że mogła bym zapłacić więcej. Pięknie się blęduje dzięki czemu nie zrobi nam plam, ma piękny zapach, idealny kolor i co najważniejsze jest w niesamowitej cenie. Używam już go ponad pół roku i nie zamieniła bym go na żaden inny produkt. Przepraszam że to powiem ale nie idźcie a biegnijcie do biedronki ;)
    Zalety:
    • świetna cena, ładny zapach, porządne opakowanie, piękny odcień i świetna formuła
    Wady:
    • nie ma wad
  • 6 listopada 2024 o 0:05
    Świetne Tanie Konturowanie!
    Usłyszałam kiedyś o nim na tik toku -nie wierzyłam, że tak tani produkt może być tak cudowny. Przekonałam się na własnej skórze. Praca z nim jest lekka i przyjemna nie zostawia żadnych plam.Łatwo się rozprowadza. Jego odcień jest w sam raz konturowania twarzy.
    Zalety:
    • Kolor
    • Łatwość aplikacji
    • Dobre opakowanie
    Wady:

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące