Bronzery i pudry brązujące

Bell Bronze Sun Powder Puder brązująco - rozświetlający do twarzy i ciała

Bell 25 Bronze SUN Powder PUDER brązujący 9 g
E-Glamour.pl
Lancôme Miracle woda perfumowana 30 ml dla kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

beaata
    3 listopada 2022 o 13:47
    fajny bronzer ale trzeba uważać
    Bronzer kosztuje około 14zł zakupiłam go w biedronce. Kolor na testerze wydawał się nie agresywny średni brąz - niestety w mojej biedronce testery musiały być pomylone bo miałam wielkie zdziwienie aplikując go bezpośrednio na twarz pędzlem. Jest dość ciemny w kolorze brązu (nie pomarańcz) trzeba go bardzo delikatnie i stopniowo nakładać - na pewno w mojej opinii nie jest tak, że ciężko zrobić sobie nim krzywdę i nadaje się dla początkujących w makijażu, Co do trwałości nie jestem w stanie się wypowiedzieć, gdyż nie testowałam go na zasadzie dzien/noc - ot zwykle około 8 godzin i wypada całkiem przyzwoicie. Ogólnie polecam.
    Zalety:
    • fajny brązowy głęboki odcien - raczej dla opalonych osób bądź z ciemniejszą karnacją
    Wady:
    • opakowanie - słabe
    • trzeba uważać przy nakładaniu, łatwo można zrobić sobie nim krzywde
  • 8 lutego 2021 o 22:34
    Robią lepsze
    mój odcień to 02 take me to Hawaii!. Bronzer jest dobrze napigmentowany i ma delikatne drobinki, które są ledwo zauważalne, a na twarzy niewidoczne. Nie posiada zapachu. Bardzo mocno się pyli. Ładnie wygląda na skórze chociaż trzeba uważać, gdyż zbyt duża ilość potrafi narobić niezłych plam. Ma delikatnie satynowe wykończenie. Niska cena i średnia wydajność to również jego atuty. Używałam już wiele bronzerów tej marki i prawdę mówiąc do tego raczej nie wrócę.
  • 22 października 2020 o 9:38
    Fajny bronzer, jednak stosowany codziennie przez dłuższy czas, pozapychał mi cerę
    Kupiłam w Biedronce - cenę miał bardzo przystępną. Wybrałam odcień nr 02 Take me to Hawaii! - jest to ciepły odcień, dobry dla jasnej, ale lekko opalonej skóry. Dla mnie ten odcień jest idealny na lato i wczesną jesień. Bardziej nadaje się do ocieplania cery niż stricte do konturowania. Bronzer jest dobrze napigmentowany, nie robi jednak plam i bezproblemowo się rozprowadza. Bardzo wydajny - stosowałam go przez trzy miesiące i ledwie co widać ubytek. Nie pyli się nadmiernie. Na twarzy wygląda naturalnie, ładnie stapia się z cerą. Jest też trwały - nawet pod koniec dnia widać go jeszcze na skórze. Ma lekko chemiczny zapach, ale nie jest to rażące. Opakowanie proste i poręczne. Byłam przez długi czas mega zadowolona z tego bronzera, ale niestety z czasem zauważyłam że mnie pozapychał. Dokładnie w tych miejscach gdzie go aplikowałam pojawiła się duża ilość zaskórników i pojedyncze pryszcze. Stąd moja ocena 4/5. Gdyby mi nie popsuł cery to byłby chyba hit, bo bronzer sam w sobie jest bardzo fajny i ma przystępną cenę.
  • 8 października 2020 o 16:46
    Nr 21 bronzer Osobno a jednak Razem
    Kupiłam nr 21 szukając czegoś szybko przed wyjazdem. Szukam produktu zawierającego bronzer i rozświetlasz. Jestem posiadaczką raczej jasnej karnacji i kupiłam go z właśnie z myślą o podwójnym zastosowaniu. Niestety w moim przypadku pod tym kątem się nie sprawdził. Jaśniejszy kolor posiada duże drobinki, ciemniejszy odcień wpada zdecydowanie w pomarańcz. Kolory połączone faktycznie mogą służyć jako bronzer dla karnacji dużo ciemniejszej bądź mocno opalonej. Ja używałam go właśnie po wakacjach na opalona skórę twarzy.
    Zalety:
    • nie podrażnia,
    • nie zapycha,
    Wady:
    • delikatnie pomarańczowe odcienie,
    • trwałość
    kotb91
    26 lipca 2020 o 11:22
    Bez zarzutu
    Bardzo lubię go używać! Używam go codziennie i stał się jednym z moich ulubionych bronzerów.Cena niewygórowana . Doskonale się rozprowadza, nie robi plam na policzkach. Posiadam odcień 02 (ciemniejszy). Kolor też mi odpowiada; nie za ciepły, nie za zimny. Nie trzeba się sugerować tymi drobinkami- praktycznie ich nie widać ( a nie znoszę tego typu błyszczących produktów ze względu na skórę mieszaną i szybkie błyszczenie twarzy. Co do trwałości - średnia ( mi to nie przeszkadza). Dodatkowo nie zapycha mojej skóry ( co czasem mi się zdarzało po innych bronzerach :-( ) Wart polecenia.
    Zalety:
    • kolor
    • sposób w jaki się rozprowadza
    • satynowe wykończenie
    • nie błyszczy się mimo drobinek
    • nie zapycha skóry
    Wady:
    • można się przyczepić jedynie do trwałości