Mgiełki do ciała

bebeauty Red Berry Body Mist Mgiełka do ciała

• 22 lutego 2025 o 21:21
    Szkoda, że nie jest trwała.
    Produkt znajduje się w ładnym i wygodnym opakowaniu z atomizerem, który nie zacina się i rozpyla fajną, drobną mgiełkę. Zapach jest śliczny, słodki, owocowy *-* Co do trwałości to jest bardzo słaba, zapach szybko traci na intensywności, a po kilku godzinach jest bardzo słabo wyczuwalny. Najlepiej trzyma się na ubraniach i włosach (na następny dzień jest wyczuwalny- ledwo ale jest). Niestety mgiełka jest niewydajna, bo jeśli chcemy nią pachnieć cały dzień to trzeba powtarzać aplikację kilka razy dziennie. Dostępność i cena jest w miarę okey. Jednak myślę, że ten produkt może pojawić się u mnie ponownie ze względu na zapach, który uwielbiam.
    AnkaKZN
    9 maja 2023 o 13:00
    Nie w moim zapachowym guście
    Niestety zapach tego produktu z czasem okazał się dla mnie zbyt męcząco słodki. Może po prostu mój gust zapachowy ewoluował. Trwałość zapachu jest bardzo dobra, jak na zwykłą mgiełkę do ciała. Jeżeli komuś spodobał się zapach, to myślę, że warto przetestować produkt. Jest on naprawdę bardzo tani i wydajny.
  • 17 stycznia 2023 o 16:41
    Idealna mgiełka na lato
    Dostałam ją w prezencie od mamy. Wydawała mi się niepozorna i nie spodziewałam się, że aż tak przypadnie mi do gustu. Pachnie mocno słodko, owocowo. Jak dojrzałe, soczyste owoce. Idealna na lato. Jak na mgiełkę utrzymuje się bardzo długo. Bardzo pozytywnie mnie tym zaskoczyła. Posiadam w swojej kolekcji wiele perfum, głównie tych z wyższej półki. Ten zapach jednak jest ulubionym mojego brata i zbieram za niego komplementy. Wiem, że jest dostępna w biedronce, więc nie jest zbytnio droga. Według mnie warta przetestowania.
    Zalety:
    • trwałość
  • 7 kwietnia 2021 o 14:31
    Bardzo słodka
    Zupełnie nie rozumiem skąd tyle pozytywnych opinii. Jak to mgiełka - nietrwała . Ma bardzo słodki zapach, ładny, ale w pierwszej kolejności czuć czysty alkohol. Zapach na początku bardzo duszący. Jeśli komuś to nie przeszkadza to za tę cenę można kupić, jednak w podobnej cenie można znaleźć nieco lepsze mgiełki. Raczej sprawdzi się dla młodszych osób, które nie chcą dużo wydawać na perfumy.
  • 4 kwietnia 2021 o 10:14
    Świetny produkt w dobrej cenie
    Najlepsza z mgiełek BeBeauty. Piekny zapach, idealny na lato do odświeżenia. Niestety nie widziałam jej już od dłuższego czasu w Biedronkach koło mnie. Mam nadzieję , że nie została wycofana;/

Zobacz także inne Mgiełki do ciała