Mgiełki do ciała

Tutti Frutti Odżywcza mgiełka do ciała `Papaja i tamarillo`

annaskc
    29 stycznia 2024 o 21:04
    Tutti Frutti Odżywcza mgiełka do ciała o zapachu papai i tamarillo to prawdziwe odświeżenie w pielęgnacji skóry. Mgiełka lekko i przyjemnie nawilża, pozostawiając skórę delikatnie pachnącą tropikalnymi owocami. Zapach jest intensywny, ale nie przytłaczający. Mgiełka szybko się wchłania, nie pozostawiając uczucia lepkości. Opakowanie z atomizerem ułatwia aplikację, choć jakość atomizera może pozostawiać wiele do życzenia. To doskonały produkt do szybkiego odświeżenia skóry i podkreślenia naturalnego aromatu. Idealny do użycia w upalne dni. Tutti Frutti Odżywcza mgiełka to propozycja dla tych, którzy pragną orzeźwienia i subtelnej pielęgnacji skóry, otulonej egzotycznymi nutami zapachowymi.
    Zalety:
    • Idealna w letnie dni
    • Orzeźwiająca
    Wady:
    • Opakowanie średniej jakości
    kaskaw8
    30 lipca 2021 o 17:58
    Niespotykana wydajność
    Tak wydajnej mgiełki do ciała jeszcze nigdy nie miałam! A używałam już naprawdę wielu! Ten produkt posłużył mi przez ponad rok! Co prawda używałam go regularnie, nie codziennie, lecz wymiennie z innymi zapachami, perfumami itp., ale i tak jestem zaskoczona. Zapach jest ładny, rześki, trochę słodki, ale nie przytłaczający. Utrzymuje się na skórze w porządku. Nie jakoś długo, ale coś tam daje się z niego wyczuć. Nie podrażnia skóry, ani nie brudzi ubrań. Można go z powodzeniem reaplikować, bez obaw o skumulowanie zapachu i nieprzyjemny efekt przesady. Atomizer mgiełki jest okej, nie pluje, aplikuje dobrą ilość produktu. Pod koniec nieco zaczyna szwankować, ale przez cały okres używania spisywał się bez zarzutów. Warto zakupić tę mgiełkę, bo sprawdza się bardzo dobrze!
    Zalety:
    • wydajna
    • niedroga
    • ładny zapach
    • nie brudzi ubrań
    • można ją wiele razy dokładać
    • nie podrażnia skóry
    • dobry atomizer
    Wady:
    • pod koniec aplikator wypluwa płyn
    • może się znudzić (efekt uboczny wydajności) :)
    • nie widzę sugerowanego nawilżenia
  • 8 marca 2021 o 19:23
    letni powieew świeżości
    Mgiełkę nabyłam przypadkowo w wakacje i właśnie mi się skończyła. Tutti Frutti uwielbiam za zapach - świeży, egzotyczny oraz energetyzujący. Na skórze nie utrzymuje się godzinami, w końcu to tylko mgiełka, ale uważam, że trwałość zapachu jest zadowalająca. Używam jej do odświeżenia się i sprawdza się po prostu doskonale. Ma delikatne właściwości nawilżające konsystencja- jest lekko tłustawa (w końcu ma nawilżać). Wchłania się bardzo szybko, pięknie odświeża ciało i pozostawia cudowny zapach na skórze
  • 28 lutego 2021 o 11:58
    Po prostu wspaniała :)
    Mgiełka zamknięta jest w przezroczystym opakowaniu z dozownikiem. Zawartość ma piekny kolor a opakowanie zdecydowanie przyciąga wzrok swoją egzotyką. Przepieknie pachnie. Utrzymuje się naprawdę dlugo jak na tego typu produkt - nawet kilka godzin. Odzywia i nawilza ciało. Daje uczucie odświeżenia. Zapach jest wspanialy, rzeski, świeży, absolutnie nie sztuczny. Mgiełka jest bardzo wydajna - używam jej codziennie kilka razy dziennie i ubyło jej niewiele. A cena... niewiarygodnie niska jak na tyle zalet :) Kupiłam ją za 12 zł wraz z żelem do kąpieli :)
    • działanie
    • trwałość
  • 15 grudnia 2019 o 22:17
    Boska egzotyka
    Mgiełki używam szczególnie w okresie letnim, kiedy potrzeba mi odświeżenia i orzeźwienia o lekkim zapachu. Zbędne są wtedy ciężkie perfumy. Ta mgiełka to totalna owocowa bomba. Połączenie tamarilo i papai tworzą duet idealny. Produkt pachnie tak soczyście, że aż, apteka dech w piersiach. Produkt świetnie przydaje się w gorące dni. Wystarczy spryskać nią dekolt i ręce i od razu robi się chłodniej i przyjemniej. Nie wyczuwam tutaj perfidnej nuty alkoholowej, tylko soczyste owoce. Zapach szybko się ulatnia ale nie ma co oczekiwać tu zaskakującej trwałości, skoro to jest mgiełka. Przy stosowaniu z balsamem z tej samej serii zapachowej trwałość zapachu jest znacznie większa. Skóra po spryskaniu jest delikatnie odświeżona i nawilżona. Opakowania ma ładna szatę graficzna, która kojarzy się w wakacjami. Atomizer działa płynnie, dozując delikatnie produkt. Pojemność idealna.
    Zalety:
    • pojemność
    • owocowy zapach
    • odświeża i lekko nawilża
    • atomizer
    • ładna butelka
    • idealna na lato
    Wady:

Zobacz także inne Mgiełki do ciała