Mgiełki do ciała

bebeauty Body Mist Coconut & Raspberries Mgiełka do ciała `Kokos i maliny`

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

crayola
    24 lutego 2025 o 9:40
    Bardzo na tak!
    Uwielbiam tą mgiełkę! Kupiłam ją kiedyś na promocji w markecie i po użyciu pobiegłam dokupić jeszcze inne wersje zapachowe. Mgiełka jest cudna! Ma dużą pojemność i dobry atomizer, który nie chlapie. Opakowanie jest poręczne, plastikowe. Przepięknie i świeżo pachnie kokosem. Zapach utrzymuje się dość długo, bezpośrednio po aplikacji jest dość intensywny i z czasem się wytraca, ale nie znika zupełnie. Cudownie odświeża. Jest idealna na lato, ale lubię też używać jej zimą i spryskać sweter, bo naprawdę świetnie pachnie i dobrze podbija i modyfikuje zapach ulubionych perfum. Polecam każdemu z czystym sercem!
    Zalety:
    • tania, duża pojemność
    • cudowny zapach, który długo się utrzymuje
    • odświeża
  • 14 lutego 2025 o 14:14
    Idealna kokosowa świeżość
    Mgiełka z tego, co zaobserwowałam zmieniła opakowanie na bardziej przezroczyste, jednakże wciąż jest to ten sam produkt - kokos i malina jako nuty zapachowe. Spodobała mi się ta mgiełka na półce i uznałam,że ją wypróbuję. Było lato, więc takie mgiełki bardzo się przydają do codziennego odświeżenia. Mgiełka ma dużą według mnie pojemność bo aż 200 ml, więc za cenę 10 zł żal nie kupić :)) Zdziwiłam się bardzo pozytywnie, ponieważ ta mgiełka to genialny produkt. Pachnie przepięknie świeżym kokosem z lekką nutą maliny, ale trzeba się dokładnie wczuć, by ją tam dostrzec. Mgiełka odświeża na długi czas. W pierwszym momencie aż "wieje" przyjemną świeżością. Później ten zapach nieco się zmienia ale wciąż jest bardzo ładny na ciele czy na ubraniach. Polecam wypróbować. Super jest.
    • Nuty zapachowe
    • Świeżość
    • Wysoka jakość za niską cenę
    Bpjvx
    26 listopada 2024 o 12:01
    Super jak za tą cene
    Kupiłam ją, bo przepadam za zapachem kokosa, ale czystego kokosa a tu jest z malinami, ale stwierdziłam, że za 10 zł to nie szkodzi mi wypróbować. Od razu wyczuwalna jest mocna woń alkoholu, która szybko mija, z początku mocno intensywny zapach, drażniący, ale po chwili już łagodny. Wyraźnie czuć i kokos i maliny, zapach jest przyjemny, dość długo się utrzymuje, bo na ubraniach wyczuwalny jest nawet po paru godzinach
  • 30 kwietnia 2024 o 8:46
    Dobra
    Przez nową szatę nie zwróciłam uwagi na dodatek malin, przez co nie do końca mi podeszła. Zapach ładny jednak kokosa to tam prawie nie ma. Jeśli chodzi o trwałość chodzi to jest typowa dla mgiełki – delikatny zapach, czuć przez 2-3 godziny. Zapach jest naturalny, lekki, jak za 9.99 to warto spróbować.
    Zalety:
    Wady:
    • obecna szata graficzna nie oddaje zapachu
  • 11 października 2023 o 12:46
    Zapach uzależnia
    Be Beauty to niedoceniona firma mają perełki które przypadkowo odkryłam w biedronce ta mgiełka to jedna z nich kiedy psiknełam się nią nie mogłam oderwać się od zapachu.Zapach jest intensywny słodki uzależniający dominuje kokos trwałość jak za tak niską cenę jest zaskakująca jeśli jeszcze nie znacie tej mgiełki to musicie koniecznie poznać.Polecam ❤️
    Zalety:
    • Niska cena
    • Dostępność
    • Pojemność
    Wady:

Zobacz także inne Mgiełki do ciała