Mgiełki do ciała

bebeauty Body Mist Coconut & Raspberries Mgiełka do ciała `Kokos i maliny`

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 maja 2025 o 8:25
    Kokos i malina
    Ta mgiełka to jeden z tych zapachów, które nie udają, że są czymś, czym nie są – i właśnie za to ją lubię. Be Beauty kokosowo-malinowa pachnie jak... wakacyjny koktajl w plastikowym kubku z różową słomką. Jest radośnie, słodko i po prostu przyjemnie. Na starcie mocno czuć malinę – taką konfiturową, trochę jak cukierki z dzieciństwa. Potem wchodzi kokos – raczej mleczko kokosowe niż świeży kokos prosto z palmy. To nie jest luksusowa nuta z perfumerii, ale budżetowa przyjemność, która spełnia swoją rolę: poprawia humor i otula słodyczą. Nie ma tu wielkiej głębi ani ewolucji zapachu – on po prostu trwa sobie przez jakiś czas jako przyjemna owocowo-kokosowa mgiełka. Idealna na szybkie odświeżenie po treningu, spacerze, plażowaniu. Trzymam ją w torebce albo w lodówce latem – cudownie chłodzi i poprawia nastrój. Trwałość: 2–3h (typowa jak na mgiełkę) Projekcja: raczej bliskoskórna, ale przez pierwsze pół godziny czuć ją wyraźnie
    Zalety:
    • Bardzo dziewczęca, letnia i poprawiająca humor
    • Idealna na lato, wakacje, plażę, siłownię
    • Tania i łatwo dostępna (Biedronka!)
    • Fajna alternatywa dla droższych mgiełek VS czy Sol de Janeiro, jeśli szukasz prostoty
    • Kokos i malina dobrze się łączą – nic się nie „gryzie”
    Wady:
    • Trwałość dosyć krótka – warto mieć ją przy sobie i reaplikować
    • Może być zbyt sztuczna dla fanek bardziej naturalnych zapachów
    • Nie każdemu spodoba się malinowa słodycz – jest dość intensywna na starcie
    crayola
    24 lutego 2025 o 9:40
    Bardzo na tak!
    Uwielbiam tą mgiełkę! Kupiłam ją kiedyś na promocji w markecie i po użyciu pobiegłam dokupić jeszcze inne wersje zapachowe. Mgiełka jest cudna! Ma dużą pojemność i dobry atomizer, który nie chlapie. Opakowanie jest poręczne, plastikowe. Przepięknie i świeżo pachnie kokosem. Zapach utrzymuje się dość długo, bezpośrednio po aplikacji jest dość intensywny i z czasem się wytraca, ale nie znika zupełnie. Cudownie odświeża. Jest idealna na lato, ale lubię też używać jej zimą i spryskać sweter, bo naprawdę świetnie pachnie i dobrze podbija i modyfikuje zapach ulubionych perfum. Polecam każdemu z czystym sercem!
    Zalety:
    • tania, duża pojemność
    • cudowny zapach, który długo się utrzymuje
    • odświeża
  • 14 lutego 2025 o 14:14
    Idealna kokosowa świeżość
    Mgiełka z tego, co zaobserwowałam zmieniła opakowanie na bardziej przezroczyste, jednakże wciąż jest to ten sam produkt - kokos i malina jako nuty zapachowe. Spodobała mi się ta mgiełka na półce i uznałam,że ją wypróbuję. Było lato, więc takie mgiełki bardzo się przydają do codziennego odświeżenia. Mgiełka ma dużą według mnie pojemność bo aż 200 ml, więc za cenę 10 zł żal nie kupić :)) Zdziwiłam się bardzo pozytywnie, ponieważ ta mgiełka to genialny produkt. Pachnie przepięknie świeżym kokosem z lekką nutą maliny, ale trzeba się dokładnie wczuć, by ją tam dostrzec. Mgiełka odświeża na długi czas. W pierwszym momencie aż "wieje" przyjemną świeżością. Później ten zapach nieco się zmienia ale wciąż jest bardzo ładny na ciele czy na ubraniach. Polecam wypróbować. Super jest.
    • Nuty zapachowe
    • Świeżość
    • Wysoka jakość za niską cenę
    Bpjvx
    26 listopada 2024 o 12:01
    Super jak za tą cene
    Kupiłam ją, bo przepadam za zapachem kokosa, ale czystego kokosa a tu jest z malinami, ale stwierdziłam, że za 10 zł to nie szkodzi mi wypróbować. Od razu wyczuwalna jest mocna woń alkoholu, która szybko mija, z początku mocno intensywny zapach, drażniący, ale po chwili już łagodny. Wyraźnie czuć i kokos i maliny, zapach jest przyjemny, dość długo się utrzymuje, bo na ubraniach wyczuwalny jest nawet po paru godzinach
  • 30 kwietnia 2024 o 8:46
    Dobra
    Przez nową szatę nie zwróciłam uwagi na dodatek malin, przez co nie do końca mi podeszła. Zapach ładny jednak kokosa to tam prawie nie ma. Jeśli chodzi o trwałość chodzi to jest typowa dla mgiełki – delikatny zapach, czuć przez 2-3 godziny. Zapach jest naturalny, lekki, jak za 9.99 to warto spróbować.
    Zalety:
    Wady:
    • obecna szata graficzna nie oddaje zapachu

Zobacz także inne Mgiełki do ciała